Inlägg av penne

Inlägg som penne har skrivit i forumet

Riktigt duktigt att göra motor, editor etc helt själv från scratch. Är imponerad!
Hoppas det går bra för dig!

Är själv inte intresserad av detta spel men undrar hur ni som "bara" ville ha ett nytt wing commander känner? Tycker spelet verkar ha blivit lite för stort men har som sagt inte hängt med så bra.

Skrivet av Dalthor-san:

Calle och Joakim ser ju rätt bra ut dom också. Alltså man måste inte alltid kommentera på hur en tjej ser ut så fort hon visar sig i bild. Nu lät jag kanske som någon gammal feminist men jag försöker att inte göra det så märkvärdigt och inkludera alla som älskar det som vi alla gör här. Spel och dyra leksaker

Ja, du låter som en feminist.
Om en tjej ser bra ut är det väl ok att säga det? Jag gör ofta det. Folk gillar komplimanger.
Börjar gå överstyr det här med att man inte får kommentera kvinnors utseende.
Män gillar (för dem) snygga kvinnor. Inget konstigt.

Man kan studera genusvetenskap på en del universitet nu. Det borde vara argument nog för en skattesänkning.
Sjukvården ska vi inte ens gå in på. Visst, den är "gratis" men fungerar ju inte för 5 öre.

Ganska tragiskt att en ny konsoll inte klara av minst 30fps i ett spel som detta. Speciellt med tanke på att det är nintendo som utvecklat båda.

Skrivet av devilrat:
Skrivet av eld:

Det finns inga typer av spel som är ute idag som inte kan göras till switch.

Ren okunskap. Maskinen är för klen helt enkelt att kunna hantera moderna spelmotorer, som återfinns i spel till PC/PS4/Xbone. Tänk på att Switch är en BÄRBAR konsoll, som visserligen dockas till TV, men det sitter ingen hårdvaru relaterad teknik i själva dockan mer än utgångar till TV. Således sitter alla chip inne, kompakt ihopa i den bärbara enheten. Vad tror du själv? Att detta motsvarar en en PS4 med fläktkylning och allt som väger flera kilo? GPU´n i Switch är en skräddarsydd Tegra X1, som är låst till 768MHz. Den klockas dessutom NED till 307MHz vid bärbart läge, eftersom man måste hålla sig inom vissa ramar gällandes värme och batteritid. Switch må vara den starkaste bärbara konsollen som sett dagens ljus ja, men både PS4 och Xbone sopar mattan med den rent tekniskt. Jag har alltid gillat nintendo, speciellt NES och SNES som var banbrytande när det begav sig men hade helt klart hellre sett en mycket starkare maskin utan fokus på bärbart från dem än vad de levererat. Tänk nya Zelda i samma grafiska anda som Horizon Zero dawn istället för i halvassiga pastellfärger. Vilken dröm det hade varit. Och gärna i samma koncept som i Zelda III: A link to the past, med dungeons/byggnader i flera våningar fulla med föremål att hitta, fällor att ta sig förbi och magi som påverkade väggar och dyligt. Tyvärr blev så inte fallet, och man valde istället en stor, öppen spelvärld med mycket tomma ytor och långa vandringar.

Håller med till 100%.
Hade verkligen hoppats på att nintendo denna gång skulle släppa en "vanlig" konsoll med mer fokus på kraftfull hårdvara. Om inte annat för att underlätta för tredjepartsutvecklare. De verkar ha hakat upp sig på "innovation". Dock visar det sig ofta att det bara är en gimmick som försvårar för spelaren.
T.ex. var, enligt mig, Wii Us display bara ett störande moment när man spelade.

Grymt bra! Du borde satsa på en karriär inom spelmusik

Har inte testat själv men vad jag sett av spelet så verkar det vara rätt enformiga miljöer. Jag kanske har fel?

Sen undrar jag om det är som i Dark Souls att det finns många gömda vägar/områden att utforska?

Det kanske påverkar dem som företag men det är väl ett pris de får betala för tillfället. Vad jag förstått stödjer de flesta Trump i den här frågan, så de är i minoritet.
De kan väl anställa folk från några av de hundratals länder som inte är blockerade? Känns inte som det är ett problem.
Har de verkligen så himla många anställda från t.ex. Somalia kan man ju undra?

Ligger nog mycket i det han säger (9min in i videon), att han blir "straffad" för att han är vit. Det är ju hemskt att det är en vit man som är nr 1 på youtube. Så får det ju verkligen inte vara

Kommer vänta 3-4 år med att köpa. Litar inte på nintendo vad gäller spelutbud efter deras klavertramp med WiiU.

Kommer de utvecklare/utgivare som står med på listan även släppa nya spel eller bara remakes av gamla? Hänger väl på hårdvaran antar jag. Hoppas de lagt mer resurser där denna gång

Skrivet av ForrestFox:

Fattar inte.. Alla kreativa eller framgångsrika tar droger.. man kanske ska ge upp det moraliska och börja testa något preparat

Det är många som mikrodosar LSD. Har tydligen väldigt positiva effekter vad jag hört. Skulle dock avråda från det ändå då man aldrig vet vad som kan gå snett.

Och vad kommer dessa pengar gå till? Saker man inte får diskutera eller ens nämna.

Skrivet av Bahoven:

Låt From Software göra en Zelda titel istället så man äntligen får lite mörkare toner igen.

Har faktiskt inte tänkt tanken men det var en riktigt bra idé. Skulle verkligen blåsa nytt liv i den annars lite repetitiva zeldaserien.

Tror producenterna för MM skiter i om det är en sport/idrott eller inte. De vill ha högre tittarsiffror helt enkelt.

Fortsätter det verkligen på rollspelsbanan? Tycker det ser ut att vara tvärt om. Ser ut som en uppföljare till sticker star. Synd! Hade hellre sett att de gjorde ett spel mer likt thousand year door.

Nintendos spel har alltid varit bra. Problemet är att ingen annan än de själva vill utveckla till konsolen. De har förlorat i princip alla tredjepartsutvecklare till MS och Sony.
Tycker de borde satsa mer på prestanda för att locka tillbaka utvecklare.

Hyfsat kul i början men tröttnade snabbt. Blir inget köp.
Hade nog spelat lite då och då om det varit f2p

Skrivet av Fitniss:

Spelet har inte blivit enklare, det är spelarna som har blivit bättre fattar ni väl. Folk som lagt ner hundratals timmar på DS1 och DS2 kommer knappast ha några problem med DS3. Men de som aldrig spelat DS innan kommer få en utmaning.

Jag blir fan arg

Min åsikt är fortfarande att ds3 är bra mycket enklare än t.ex. Ds2. Spelade nyligen igenom 2 igen och håller fast vid den åsikten.