Inlägg av Mangan

Inlägg som Mangan har skrivit i forumet

1

För mig har Origin varit betydligt stabilare än Steam. Enklare också. Bara en sak som att välja var spelen installeras (på vilken disk) upplever jag som onödigt krångligt med Steam och föredömligt enkelt med Origin. Har dock inte testat Origin mer än någon månad, så det är klart att Steam haft mer tid på sig att irritera.

Men som sagt, synd med två tjänster...

Skrivet av shiko:
Skrivet av Mangan:

. Avsaknaden av simultaneous turns är ju däremot helt obegriplig och kommer att påverka multiplayerspelandet, om man inte gejmar hotseat. När en viktig funktion i spelet saknas, då anser jag att spelet inte känns färdigt, särksilt när funktionen funnits i tidigare spel.

Har det inte funnits i betan menar du då eller? Jag har inte kunnat läsa någonstans att det inte skulle finnas.

Det finns ganska bra information på forumet om detta.
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5861060878/m/4071057...

Jag, många spelare, och Ubisoft själva anser ju att de nuvarande inte håller måttet så det är väl inte så märkligt.

Det är det första spelet i serien där den här aspekten av spelet inte är färdigkodad när spelet släpps, och det är ju ett tydligt steg tillbaka om man ser till ambitionsnivån med townscreens i den femte delen.

Townscreens är ju mysigt och tillför säkert en massa inlevelse till de som är i stadsbyggartagen, men det är ju fortfarande helt funktionellt. Avsaknaden av simultaneous turns är ju däremot helt obegriplig och kommer att påverka multiplayerspelandet, om man inte gejmar hotseat. När en viktig funktion i spelet saknas, då anser jag att spelet inte känns färdigt, särksilt när funktionen funnits i tidigare spel.

Sen vill jag ha en flashig townscreen bara för att.

Jag har spelat samtliga Heroes of might and magic spel, och kan konstatera att den sjätte delen har potential men knappast känns som ett färdigt spel. Spelet har fått massor med kritik - med all rätt - från betaspelarna för att man valt att snåla och inte inkluderat en riktig townscreen. Ubisoft har svarat på kritiken och sagt att man skall omarbeta den fjantiga animationen som man idag har istället för en riktigt townscreen i en framtida uppdatering.

Sen saknar den färdiga releasen av spelet något enormt viktigt för multiplayer, nämligen simultaneous turns. Detta fanns i den femte delen, precis som townscreens, och överhuvudtaget känns det som att Ubisoft snålat fram den sjätte delen. På frågan om simultaneous turns är det ovisst om detta kommer att lösas med en framtida patch/DLC.

Man räknar med att det skall finnas en progression på alla punkter när man går från del 5 till del 6, men uppenbart har plånboken fått styra lite väl mycket i utvecklingen av del 6.

Jag testade nu på morgonen 09.10. Får fortfarande samma svar. Code not valid or already used :/

1