Inlägg av DitroX

Inlägg som DitroX har skrivit i forumet

STILL HERE

League of Legends Season 2024

Hype!!

League of Legends Season 2024

League of Legends Season 2024 har precis börjat och Riot Games har delat med sig av Still Here! Rekommenderas, in och titta!

2024 är året då League of Legends firar 15 år, närmare bestämt 27 oktober. Men imorgon den 10/1 börjar den 14:e säsongen a.k.a. Season 2024! Det kommer ske stora förändringar där de bland annat gör om kartan och dess layout, nya monster, nya items och massa annat.

Här är STILL HERE Season 2024 cinematic som är tillgänglig imorgon eftermiddag.
https://www.youtube.com/watch?v=ZHhqwBwmRkI

Säsong 2024
https://www.leagueoflegends.com/en-us/news/tags/season-2024/

Summoner's Rift får ett nytt utseende med den nya säsongen:
https://www.leagueoflegends.com/en-us/news/dev/dev-season-202...

Top Lane / Baron Pit

Mid Lane

Bot Lane

Dragon Pit

På tal om drakens år så släpper de även en drake som heter Smolder, spelets första "renodlade" drakhjälte, till säsong 2024 som startar imorgon. Smolder fick nyligen också en "Sonic buff" där de fixade bland annat hans ansikte och speciellt ögonen.

Mer om Smolder:
https://www.leagueoflegends.com/en-gb/news/dev/champion-insig...

På tal om drakens år och Spyro så har Riot Games och League of Legends en drake på gång som heter Smolder till säsong 2024 som startar imorgon. Smolder fick nyligen också en "Sonic buff" där de fixade bland annat hans ansikte och speciellt ögonen.

https://www.leagueoflegends.com/en-gb/news/dev/champion-insig...

Jag nominerar Diablo IV.

Den här skitstudion gjorde bort sig redan 2018 när de försökte scama folk med Dead Dozen. De anklagade oss spelare för skitsnack och var väldigt otrevliga. Spelet levererade inte vad de hade ”lovat”, och kastade ner spelet i papperskorgen. Sedan dess har Fntastic varit på min blacklist. När de utannonserade The Day Before, reste sig ögonbrynen - men jag var väldigt tveksam! I och med min historia med Fntastic köpte jag aldrig spelet. Detta besked var dock lite oväntat, men samtidigt inte. Att det här ska behöva hända, det är helt otroligt! Ge tillbaka pengarna till samtliga personer, spelare som skådespelare och andra aktörer. Usch och fy!

Längtar! Ser verkligen fram emot kommande säsonger. Hoppas de gör fler säsonger och att man inte behöver vänta 3 år mellan varje säsong. Den som väntar på något gott...

Historien upprepas! Kan bli kul att köra igenom Cata, nostalgin flödar. Men var går gränsen till "Classic"? Hur länge kommer de fortsätta lägga till nya expansioner till WoW Classic?

Jag önskar en beta nyckel!

Har haft många roliga timmar i No Man Sky, hoppar in ibland när jag vill koppla av. Gillar Starfield skarpt än så länge, finns dock potential till förbättringar lite här och var. Sa någon om att det var 2024 då Starfield ska få ett officiellt modstöd? Då kommer det troligtvis hända mycket! Längtar!

Ett annat användbart tips vid basbygge:

Sätter spoiler-taggar för säkerhets skull ifall någon där ute vill lära känna spelet helt själv. QoL tips.

När du ska bygga din bas kan du med hjälp av din ”outpost/bas-dator” leta reda på vilka material som finns inom ett avgränsat område. Istället för att använda scannern o leta. Funkar enbart för veins.

Baldurs Gate 3

”En betaversion av tekniken ska börja användas i Nordamerika den 30 augusti, då i spelen Modern Warfare 2 och Warzone.”

Så det finns redan en beta-version av tekniken i spelet för amerikanerna?

Skrivet av Fearnox:

Tecken på att dem flyttar in på GP i framtiden eller bara för att fira att uppköpet förmodligen går igenom?

De brukar ha rabatter till och från på Battle.net. (Kanske inte lika ofta som på Steam eller liknande). Men det kan också vara en liten notis om uppköpet/flytten till GP.

Vilka minnen detta spelet har gett! Jag minns tillbaka när jag läste några enstaka inlägg när nyheter kom upp under våren/försommaren 2016 att spelet var på väg till sommaren, men jag lade inte så mycket tid på att söka upp mer om spelet och tänkte inte så mycket mer på det - då jag inte var så intresserad. Det skulle dock ändra sig. Jag kommer ihåg strax före release, ungefär 1-2 veckor innan, då hade jag fortfarande inte så stor koll på spelet. Jag försökte undvika information som handlade om No Man's Sky - då jag ville spela det från ett blankt papper utan vetskap om vad spelet skulle innehålla och få för höga förväntningar. Jag förköpte spelet 1 vecka innan release och kollade enbart på trailern ett flertal gånger under de veckorna. Jag var med på hajp-tåget till 110%!

Strax innan spelet släpptes hade jag bunkrat upp med godsaker, allt ifrån gifflar till vindruvor och mycket annat smått o gott som jag kunde äta under tiden jag spelade. Jag är nog en av få som aldrig tyckte att spelet var skräp vid release och inte levde upp till förväntningarna, tvärtom för min del. Vilket äventyr. Vilken resa! Jag satt fastklistrad i 10 timmar i snitt under första veckan när det kom ut i början av augusti 2016. För mig var spelet perfekt, några buggar hit och dit, men inget som förstörde min spelupplevelse överhuvudtaget. Jag kan dock förstå att många blev besvikna och kanske rent av lurade när de hade fått till sig att spelet skulle vara något helt annat.

Jag minns min första planet och de tidiga timmarna in i spelet. Det var en ganska ofarlig planet, inga större faror med gifter, hetta eller kyla. Planeten var grönskande, fina miljöer och många växter samt en del djur. När jag skulle samla på mig resurser för att laga mitt skepp så ser jag något mystiskt som flög bland träden, jag kände mig iakttagen. En sentinel drone, den kom närmare och jag var blev helt livrädd! Jag började skjuta och jag kände mig väldigt utsatt och osäker när det kom flera, men jag klarade mig. När jag väl kom igång med skeppet så flög jag iväg på ett äventyr jag aldrig skulle glömma. Ett annat starkt minne är även när jag ÄNTLIGEN fick tag på mitt första S-rankade Capital Freighter, en i Venator familjen, den extra långa versionen. Många många timmar och säkert närmare 100 försök tills jag fick det!

No Man's Sky är nog med råge det spelet som har gett den ultimata spelupplevelsen någonsin för min del vid en release. Jag har återkommit till spelet X antal gånger under åren, men spelade mest under de första 2-3 åren. Gillade skarpt Atlas uppdateringen, men även NEXT gav ett rejält lyft till spelet och även Beyond och alla diverse andra uppdateringar de har leverarat. Hello Games har verkligen jobbat stenhårt på No Man's Sky och har gett spelet så mycket kärlek.

Det är nog dags att börja på en helt ny save när ECHOES släpps.

Hur är spelet idag? Jag har för mig jag läste någon nyhet för nått år sedan gällande laddtider att det var någon moddare som löst det problemet efter x antal år efter spelets release.

Ja, än så länge gillar jag spelet skarpt! Bra jobb!

CoD Teaser https://m.youtube.com/watch?v=ITIcmA4Zwa8

Call of Duty Modern Warfare III

10 november

När får vi en uppdatering? @WildThing