Inlägg av anon11106

Inlägg som anon11106 har skrivit i forumet

Själv så tycker jag att det inte finns någe bättre än att spela efter en hård dag, slappna av och skingra tankarna lite genom att göra nåt man tycker är kul.

Skrivet av snoken:

Jag drömde att HG:L var färdigt inatt

Måste vart en sån där dröm som man ropar "Neeeej" när man vaknar o fattar att det bara var en dröm...

Ja det är surt, särskilt om man har ett ganska kasst liv (har varit svårt sjuk från o till i 17 år) då behövs en personlig övertygelse på något bättre som väntar. Jag hoppas att Jesus finns. Vet gör jag inte, och skulle någon självutnämd apostel få höra talas om min barnsliga övertygelse, ja då skulle han som andra kristna krossa den fullständigt. Vet gör bara Gud.

Vi är så egoistiska, enfaldiga och dumma att vi tror att argument räcker för att "bevisa" något som är omöjligt att bevisa. Det finns en förnöjsamhet i att ha rätt, man slår sej för bröstet och säger "Jag står för det jag tror på". Skit samma, tro på det du står för istället! Är du kristen, älska din nästa, detsamma om du är muslim, hindu, buddhist eller mormon...
"Jag kan få stenarna att sjunga" står det i bibeln, ja, men du kan inte få dem att älska varandra...

Skrivet av Kyraal:

Hehe, ja att gång på gång döda folk som kommer tillbaka är riktigt underhållande. Speciellt när man är sniper och plockar en och samma person, som sedan blir sur och bestämmer sig för att springa runt och kniva en i ryggen. Man är ju inte dum nog att ligga kvar på samma ställe hela tiden när de upptäckt en, så medan de spawnar om för 4:e gången så flyttar man på sig, och plockar dem en 5:e gång när de väl smygit fram till platsen man tidigare var.

[immature] Newbie007: you f*****g cheap sniper f****r!! coward!!! fight like a man you f*****g noob!!

Då kan man inte låta bli att be om ursäkt för att de är så uselt dåliga på spelet, och det är oftast då som de initierar en kickvote, samtidigt som man ser honom komma upp med något följande:

[immature] Newbie007: HE IS CHEATING!!1 HE WALLHACKZ OMG HE SHOT ME WHEN I HAD MY BACK AGAINST a wALL!!!!!!!

Då suckar man och påpekar att om han tillbringade hälften av tiden som han slösar på att gnälla på andra, på att spela istället, så skulle han inte suga riktigt lika stenhårt.

Kickvote misslyckas såklart, och då försöker han igen några gånger, tills han inser att ingen bryr sig, och man antar att han hammrar på Alt-F4 då han försvinner efter en stund.

Visst, är lite omoget av mig också att trissa upp honom, men jävulen inom mig vaknar och jag kan inte låta bli att småle. Är det verkligen så svårt att undvika snipers? Jag kanske blir dödad en gång varje runda av en sniper, och då är det oftast någon som smygit upp och knivat mig.

Nåja, nog rabblat. Kommer inte ihåg vad den här tråden handlade om..

Ja duktiga snipers är för jävliga, Jag är en av dem som blivit skjuten 4-5 gånger i rad av samma snubbe när jag vaktade en silo...Man blir ju lite småsne men inte gnäller man över det i spelet och bär sej åt...Man får ju försöka överlista fanskapet.
Lite surt dock när de ligger och pangar på huvudbasen i titanmode, på alla som spawnar där...

Ja, va fan, coop skulle ju va med från början...Nu får man vänta på en stinkande outvecklad buggig coopmod från mej själv...

[Tant Edit] Men alltid lär man sej nåt...:)

Skrivet av redmac:
Skrivet av Sgt.Romeo:
Skrivet av redmac:

bra att de tar hand om spelet, tycker det är mycket underhållande. Dock får jag inte igång mitt nyinköpta Splinter Cell, när jag startar det hoppar det ut till skrivbordet lika fort... självklart kör man med senaste uppdateringen.

Finns inge skrivbord på 360???
Ingen patch till pc...kanske inte ens nånsin kommer någon, enligt forumet på ubisoft...

finns ett par patchar till rainbowsix för PC, dock menar jag splinter cell till datorn som jag har problem med.

sedan läste jag fel på nyheten, då jag trodde det var en ny patch till PC varianten.

Ja just det, jag fick det bakom foten jag med...trodde du menade vegas. Nya splinter har jag oxå probs med, till PC.

Skrivet av redmac:

bra att de tar hand om spelet, tycker det är mycket underhållande. Dock får jag inte igång mitt nyinköpta Splinter Cell, när jag startar det hoppar det ut till skrivbordet lika fort... självklart kör man med senaste uppdateringen.

Finns inge skrivbord på 360???
Ingen patch till pc...kanske inte ens nånsin kommer någon, enligt forumet på ubisoft...

Hmm...

Hmm...Javelin funkar inte, men vad jag förstår är den ajjabajja eftersom den inte är riktigt implementerad än...

Revoltec här, sketanöjd!

Slutade nyligen, vart mde sen betan...

Varför slutade du i Marillion, Fisk?

Skrivet av Xtrmntr:
Skrivet av Sgt.Romeo:

Synd att de inte funkar till Geforce!

Geforce-drivare för Vista släpptes för någon dag sen.

Jo, jag vet, men vad jag menade var att jag gillar ATI:s drivisar (inte CC). Stabila och snabba. Lite skojsig försökte jag va alltså...

Synd att de inte funkar till Geforce!

Japp Boomer!

1: Sova
2: Leka med sej själv

En miljon PS3 redan på releasedagen

E ju bra när ingen köper dem...

Jaa, kan nog t.o.m bli bättre än Söldner...

Ja smaken är som baken, illaluktande. Gillar det jag såg i filmerna, ganska så raka motsatsen mot de FPS jag brukar lira, R6 serien, Ghost Recon serien, SWAT 4 och så även BF.
Gillar verkligen att saker och ting faktiskt går sönder när man skjuter på dom. Vet inte hur många ggr man drämt ett pansarskott i ett trästaket och skiten sår kvar, utan ett märke ens...