Inlägg av fullerdanne

Inlägg som fullerdanne har skrivit i forumet

Jag skulle nog säga att dessa lotlådan har en negativ effekt på spelet då företagen prioriterar dessa framför ett spel med grym story.

Skrivet av Slashgibber:
Skrivet av kebbe:

Så går det när man tar 750kr för spel som konkurrenterna säljer för 500kr tvärs över gatan.

Har jobbat på spelbutik och känner folk på både elgiganten och mediamarkt. Anledningen till att priserna är så höga är för att det är vad leverantörerna tar. Elgiganten och andra kedjor som säljer för lägres summor gör det oftast till förluster. Sen kan du ju glömma att få tag på spelen där under releaseveckan om du lirar på konsol då dom flesta elektronikkedjorna i regel bara tar in några få exemplar. Priset är till för att locka dit kunder.

Jag har då alltid fått tag i ett exemplar av ett nytt spel på releasdagen på elgiganten med fler. Däremot har det allt som oftast varit slut på gamestop om man inte förbokat.

Skrivet av delli:
Skrivet av kebbe:

Så går det när man tar 750kr för spel som konkurrenterna säljer för 500kr tvärs över gatan.

Vilka konkurrenter menar du?

gamestop pris 699/799kr
Webhallen pris 549/599kr
Elgiganten med fler 499/549kr
Så ser det ut för majoriteten av dom nya spelen som kedjorna säljer. Ibland kan det skilja lite.

Dom förlorar ju så mycket på att bara ge ut det på en marknad. Så nej tror verkligen inte att dom klarar av att få det lika stort som Pokemon Go.

Det var det dummaste jag hört om dom nu vill ha betalt för sina konstverk får dom väl köpa en lokal och sen sätta in konsten där och sen ta en avgift varje gång någon kommer.

Enligt mig så kommer än idag bara skräp till mobilen då mycket är gratis men för att komma någonstans måste du betala otroligt överdrivet mycket pengar.

Även fast serien sedan nex gen har tappat en hel del så skulle jag gärna se en teaser eller något från det nya Assassins creed spelet som kommer nästa år.

utvecklingen har kommit otroligt långt men något som fortfarande idag är kvar i medeltiden är batterierna det vore dags dessa utvecklades också så att man inte behöver ladda den hela tiden eller ha laddaren i hela tiden.

Jag hoppas dom lägger till svårighetsgrader då dom senaste var tråkigt lätta. Samt att dom tar tillbaka möjligheten att spela utanför animusen istället för att dom bara visar videoklipp därifrån.

Va då tycker han att xbox livetjänst ligger nere för sällan eller?
Jag menar ps + har legat nere betydligt oftare än vad xb live gjort

Där förlorade dom en kund. Hitman var ett spel jag var sugen på men pga detta tappa jag helt intresset. Hoppas så att inte fler följer denna vidriga utveckling

Det ända problemet jag har med win 10 är att man inte kan ha olika bakgrundsbilder på olika enheter utan att den byter till samma hela tiden.

hoppas alla blir ersatta med plus så även jag som inte använde det under den tiden får del av det som komma skall :). Tror dock att det max blir 1 extra ps plus men det är bättre än inget

Syndicate var inte helt vad man hoppades på även fast det var mycket bättre än Unity så låter det som en topp ide att göra om det och vi får hoppas på att det blir bättre. Få saker som man skulle vilja att dom tar tillbaka är det här att man får leta efter olika symboler genom staden för att sen spela ett minispel.
Samt istället för bara videoklipp från nuet så vill jag att dom tar tillbaka att man får leta efter saker hacka datorer och annat.

En mobilskärm gick i spillror en gång. Det ända positiva var att man skulle köpa ny under dom närmaste dagarna.

Det man hört just nu från vänner mm mer så verkar det inte bli ett köp. Just för tillfället blir det att vänta.

Jag betala 1100kr ca för assassin's creed big Ben edition då fick man med en staty, fickplunta artbook samt spelet. Å då fick jag även season pass på köpet samt tror det var 150 ubi pengar.

Hm tycker dom kunde sänka 1tb också till samma så kunde man uppgradera istället

När man hör hur allt börjar gå mot det digitala så längtar man ju till som släpper en 100TB hårdisk till ett rimligt pris

Skrivet av rewoX:
Skrivet av fullerdanne:

När jag såg trailern för nya call of duty så tänkte jag för mig själv va tusan det liknar ju mer en blandning av Titanfall och Halo :/. Så nej CoD black ops 2 är och förblir det sista cod för mig.

Är du säker? för det kommer ett nytt COD nästa år med och året efter det, och efter det.. etc etc

Om jag tänker efter helt så måste jag nog ändra lite och säga att jag är nästan helt säker men nä du har rätt en vacker dag kanske jag ändrar mig. Så ändrar till att det är cod bo 2 är FÖRMODLIGEN det sista cod jag kommer köra ;).