Inlägg av Mochme

Inlägg som Mochme har skrivit i forumet

1

Har för mig att röstskådespeleriet var rätt tveksamt i första och att de flesta byttes ut inför tvåan. Förhoppningsvis uppdaterar dom det med

Hade blivit dödsglad. 😊 Diablo är ett av de få spelen jag kan spela eftersom jag bara kan använda en hand. Dålig ekonomi hindrar mig just nu, så att trots allt få återvända till helvetet med mina vänner hade varit fantastiskt 🥰

Tack för alla svar! Ska kika igenom tittlarna lite senare

Skrivet av neocon:

Det verkar inte finnas något egentligt stöd för att dessa s.k. "brain training"-appar och spel kan förbättra ens kognitiva funktioner. Däremot finns det goda belägg för att bra sömnvanor och fysisk aktivitet förbättrar dessa. När du efterfrågar något som är "effektivt" så skulle jag därför säga att sådana appar/spel sannolikt är tidsslöseri. De kan dock givetvis vara roliga.

https://www.wired.co.uk/article/nintendo-brain-training-switc...

"There is no evidence to show whether there’s a translation of the gains made within an app to everyday life,” says Wykes, who like Etchells wasn’t involved in the above studies. “That’s partly because we haven’t really done enough research on what it is that you need to teach people in order to be able to translate in-app gains into how people remember to take their medication or a shopping list. (...) She stresses, however, that for people wanting to improve a certain skill in everyday life, physical exercise or going for a walk would be more beneficial as this has been shown to improve brain function."

Intresant och tack för länken! Då blir det nog att fokusera på spel där man lär sig saker!

Träna hjärnan med spel

Hej!

Undrar om någon har tips på spel som tränar upp kognitiva funktioner? Det finns ju mycket till mobilen men vilka är roligast? Villka är mest effektiva? Finns nått som lyckas vara väldigt kul men också effektivt? Och finns det spel med samma syfte till konsol och pc?

Man är ju glad att man är född i modern tid! Förmodligen den mest spännande tiden i människans historia

Ja!! För mig som inte har allt för mycket internet på mobilen och vill kunna lyssna i kollektivtrafiken vore det super

Calle på 32 sek. Han gillar milkshake

Skrivet av Natrium:

hur snuskig måste personer vara här i världen om dom tycker att det där är översexualiserad. Jag lirar inte LoL sedan länge tillbaka, men jag tänkte inte en enda sekund på hur hon såg ut medans dom spela, utan det var som vilket karaktär som helst.

För mig så är det nästan tvärt om, det verkar vara nu för tiden att dom som försöker "stoppa" översexualiserade karaktärer, det är dom som ser sånt från början. vilken i sin tur för mig gör dessa människor till dom som borde tänka om inte tvärt om.

Hejhej

Du skriver att du inte tänkte en sekund på hur hon såg ut och att det var som vilken karaktär som helst och det är lite det jag tycker är problemet. Undrar helt enkelt varför du känner så och tänker att det kanske har att göra med att många kvinliga karaktärer i spel ser ut just såhär eller åt det här hållet. Efersom att du hänger här på fz antar jag att du ( precis som jag ) spelar en del spel och tycker därför att det är mer intressant att att höra en icke-gamers åsikt angående den här artikeln.

Nu är det ju inte bara i tv-spel som Kvinnor och män sexualiseras men tror du förstår lite vad jag menar

Måste bara säga att de här klippen är riktigt roliga att kolla på, är så sjukt taggad på vr just nu

Skrivet av Zebson:

Är jag dum eller har dem inte visat hur fanskapet ska se ut?

hahahaah så jävla rätt hahaha

tyckte jag var askul

1