Inlägg av GurraFlesk

Inlägg som GurraFlesk har skrivit i forumet

1
Skrivet av Eight08:

"Tävlingen pågår till 2014-12-27 13:00." Då har ju nästa expansion hunnit släppas ju

också min tanke. skall det stå 11 istället för 12, månne?

ser ingen anledning till varför detta är i first person. hade gjort sig mycket bättre med ett fågelperspektiv (nu vad det heter i gamingtermer).

är det någon som testat lira med mus och tangentbord? hoppas inte det krävs en stick för att känna flygkänslan

om jag tolkar formuleringen i texten rätt så är dessa inte gratis att spela för all framtid om man tankar hem dem, utan bara över helgen?

haha läs urflippat kommentarsfält ovan.

själv tycker jag pewdiepie verkar vara en ganska go person. tycks mest vara glad och possitiv och ha en bra attityd.

vad är det för typ av pvp i spelet? är det bara storskaliga fighter eller finns det i mindra skala också, tex arenapvp?

finns det något som kan länka klipp från stream?

har dom aktivt gått ut med att det skall vara just ett moba-lir, eller kan det vara en annan typ av spel? kanske någon form av arena?

[quote=Theade]

Skrivet av Thomas:

Spelar för närvarande på ryska servrar med engelsk patch.

Skulle någon kunna förklara hur man spelar på ryska servrar?

Hur deltar man i den öppna betan du nämner?

Skrivet av OML:
Skrivet av spritarn:
Skrivet av red_laces:

Jävlar vad snabbt drogliberalerna stormade nyheten med haschpipan i högsta hugg.

Jävlar vad snabbt moralisterna stormade nyheten med ad hominem i högsta hugg.

Vill inte göra FZ till något slags diskussionsforum för narkotikadiskussion men fundera långt och tungt på varför du motsätter dig en kontrollerad marknad likt den med alkoholen kring droger.

Bruk och missbruk av ruspreparat har alltid, och kommer alltid att finnas. Istället för att bekämpa det faktumet med "men det är ju inte rätt" och "tänk på barnen" för att sedan ivra på hårdare lagstiftning så kan man titta på lösningar som faktiskt fungerar.

Sverige har haft enorma problem med alkohol tidigare, i synnerhet under tidigt 1900-tal och tidigare. Det mesta prövades och ett förbud var uppe på tapeten, men i slutändan finns det enbart en enda faktor som har bidragit till att minska problemen.

En kontrollerad marknad

Det finns dock en stor skillnad mellan alkohol och exempelvis cannabis. I sverige finns inte cannabis som en kulturell faktor i historien medan alkohol gör det och därför skulle det vara orimligt att förbjuda alkohol.

Cannabis är ett nytt påfund (i Sverige) som Sverige inte behöver. Genom att skapa egen kontrollerad marknad gör vi det okej, den blir normaliserad och något som hör till allas vardag och då kan vi aldrig bli av med den helt. Även om vi kanske upplever en tillfällig minskning av användandet så kommer det inte vara bra i längden.

Nu kanske du vill säga att det inte är farligt och att du av någon, för mig, outgrundlig anledning vill att cannabis ska finnas i Sverige men då är våra ståndpunkter så långt isär att en vidare diskussion inte kommer att leda någonstans för är det något jag har lärt mig så är det att cannabis(miss)brukare, och andra droganvändare, bara ger sig när de stöter på något i deras egna liv som avskräcker dem från drogen.

cannabisfrön har hittats i mängder av vikingagravar. visst, cannabis har inte haft en lika central roll som alkoholen haft genom vår historia, men den har varit närvarande.

jag tycker det du säger om att "sverige inte behöver" cannabis är ett kosntigt argument. är det upp till regeringen att bestämma vad enskild individ behöver? en del gillar att supa sig fulla och släppa på hämningarna en aning och andra gillar det rus cannabis har att erbjuda. alla är vi olika och alla gillar vi olika saker. varför skall just det ruset vara straffbart? det finns en anledning till varför fler och fler länder avkriminaliserar (och tolererat i fler och fler länder) detta rus. folk börjar inse att cannabis kanske inte alls är en dödsdrog som regeringarna tidigare propagerat för.

Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av Puscifer:
Citat:

Skillnaden var främst att de pojkar med lite erfarenhet av våldsspel hade en betydligt högre hjärtfrekvens under sömnen efter att ha spelat våldsspelet än efter det spel som inte hade inslag av våld.

Är man säker på att det är just våldet som framkallar detta, och inte de intensiva/stressiga situationerna som man tvingas genomlida?

Låt grupperna prova på exempelvis Amnesia där det är nästintill 0% våld, och se om resultaten blir annorlunda.

Problemet är väl att pressmeddelandet inte förtäljer mer än det jag skrev. En mängd information jag skulle vilja komma åt.

Men det å sidan. Att man blir avtrubbad av att spela en jäkla massa våldsspel känns inte så otroligt. Frågan är vilken roll det spelar. Själv suger jag åt mig allt som har med våld i spel att göra, men mina ögon kan börja tåras efter att ha kollat på Rapport. Att jag blivit mer avtrubbad av spelvåld kan jag dock skriva under på.

håller helt med. det är som att jämföra en skräckfilm från 70-talet med en idag. det krävs mer för att skrämma upp en person idag jämfört med förr, antagligen för att vi blir mer matade med våld i dagens medier. detta behöver dock absolut inte betyda att vi idag känner mindre empati för våra medmänniskor än vad man gjorde förr.

Skrivet av mrburner:

Jag kan se att de inte vill jämföra sig med den skapligt rasistiske föregångaren

klurigt för dom att inte bli jämförda med föregångaren då dom valt namnet "shadow warrior". money talks

klippet borttaget

Skrivet av Ztreek:
Skrivet av GurraFlesk:
Skrivet av Ztreek:
Skrivet av purjo:

Bästa mobat my ass, HoN ftw! Men låt oss inte starta ett krig då det är irriterande som fan, alla har sina för och nackdelar och jag vet vilket jag tycker är bäst och det räcker för mig.

Förstår inte varför folk tycker HoN är bättre än DotA då HoN mer eller mindre var en ren remake på DotA1.

Förstår inte ditt argument. Det är som att säga att alla automobiler som skapas nu är remake på den första bilen och kan därför inte sägas vara bättre än föregångarna.

Kartan, hjältar och annat mellan spelen.. det är näst intill identiska, skillsen är densamma eller näst intill med en liten twist.

Det är till och med bevisat att det finns hjältar i HoN som är direkta kopior av DotA hjältar, bara att 'temat' på hjälten är annorlunda.

Kartan är näst intill identisk på alla sätt.

LoL har många saker som DotA inte har, men HoN är rena rama 'portningen'

Det är bara för att IceFrog, som är skaparen av DotA, lät S2 Games ta hans spelidé så dom kunde göra ett stand alone-spel av det. Jag kan inga exakta detaljer, men någon gång efter HoN lanserats eller var i betastadie så förbjöds dom (antar att det var Valve som förbjöd dem?) att använda sig av gamla DotA-heroes.

Detta tycker jag var synd då jag gillar HoN's motor och snabbhet 100 ggr mer än DotA 2's, samtidigt som jag uppskattar DotA 2's heroes mer än de som nu finns i HoN.

Skrivet av Ztreek:
Skrivet av purjo:

Bästa mobat my ass, HoN ftw! Men låt oss inte starta ett krig då det är irriterande som fan, alla har sina för och nackdelar och jag vet vilket jag tycker är bäst och det räcker för mig.

Förstår inte varför folk tycker HoN är bättre än DotA då HoN mer eller mindre var en ren remake på DotA1.

Förstår inte ditt argument. Det är som att säga att alla automobiler som skapas nu är remake på den första bilen och kan därför inte sägas vara bättre än föregångarna.

När är det testet drar igång?

1