Inlägg av Pirat

Inlägg som Pirat har skrivit i forumet

1

Vi har också fått krav på att arbeta 3-4 dagar på kontoret från och med nästa månad. Det positiva med att jobba hemifrån är att jag alltid får mer gjort än när jag befann mig på kontoret och jag tycker att övriga i teamet får mer gjort också. Det negativa är att man rätt ofta kan sitta och jobba ända in på senkvällarna och att vi alla har blivit feta !

Hade gärna sett mer fokus på den öppna pve-världen. Hade dumt nog förväntningar om att man rände omkring i grupper ca nästan hela tiden och sprang mellan hus, loota, uppdrag osv. Men riktigt så var det ju inte när det gällde PVE

Gillade verkligen street fighter med jean claude van damme när jag var liten!! Minns att jag såg den varje gång och nästan varje dag under mina besök hos mitt syskon i en annan stad. Hennes kopia var dock i svartvitt Blev som galen av scenen med talet+rushen , sprang genast ut och hoppade på murar och lekte krig.

:'/
Hoppas på ww2

Och att det är lite mer som bf2 när det gäller squads, så som jag minns det så höll man oftast ihop och gjorde allt med sina egna squads, även på på de mest publika servrarna. Nu känns det mest som att man bara springer ensam och huller om buller, använder mest bara varandra som spawnpoints. Gillar heller inte att folk tar helikopter/flygplan endast för att hoppa ut och landa på nått högt torn.. hahaha alla dessa resurser :'(!

hade varit fett nice med en commander, resurser osv. Men jag låter fantasin flöda lite väl mkt börjar tänka på coh/coh2 gällande points och begränsade resurser. Låta commandern bestämma vilka som får köra tanks/flyg etc. Det skulle förmodligen inte fungera:D

känner mig gammal :'(

Hade verkligen inte tackat nej till ett Guest pass !

grattis (: Blir hyfsat avundsjuk!

fan då.. :(!

Är det ett kommande mmorpg tro? Fick en mmorpg känsla av städerna

Börjat fokusera mig på bara helikoptrar då jag känner att jets oftast inte värt det!
Det är alltid helikoptrarna som förstör för oss på land. Men om någon jet pilot har problem med ett fiende jet så brukar jag försöka hjälpa till så vi får tillbaka luftrummet! När jag kör med stinger/igla så är jag oftast också närmare områdena dit piloterna normalt sätt flyger för att undvika just oss engineers och inte ger dem tid, så får jag ned de som är erfarna och duktiga på flyga!

Sen gör jag också som de andra..låter det pipa tills piloterna skjuter ut flares men det fungerar oftast bara på de piloter som inte har märkt att de piper annorlunda då missilen faktiskt är iväg. Fast de kanske jag minns fel? Har inte suttit i ett jet/heli eller ens en tank på länge nu men är 90% säker på att de piper annorlunda då missilen är iväg (:

Sån djävla kass BF3 dag efter två veckors uppehåll.
Har inte kunnat överleva en enda minut, alla verkar veta vart jag är :o!
Alla krypskyttar har blivit bättre också, dör så fort jag är ute på lite öppen mark.

Men något som gjorde mig frustrerad så in i helvete var att nästan varje spelare i lagen jag lirat i har sprängt mina minor med vilje, jag som placerat ut dem med så hårt arbete ..Whats up with that :(!

Tyckte patchen lät "okej" i läsform men märkte inte någon större skillnad ingame förutom att hälften av gubbarna i lagen glömmer att joina en squad =D

Fråga: Nån som vet om det går att göra så spelet ser mindre grötigt ut även fast att jag måste spela på medium inställningar? Kan nämligen knappt se fienderna även om dem står några meter ifrån mig och har något bakom sig. Provat high & ultra inställningar (laggar balle), högre o lägre upplösning.. men inget gör någon skillnadr! Tittar på jag youtube klipp så ser de mycket klarare ut.. vad kan jag göra? Känner mig så himla avis på så många just nu :s

1