Inlägg av Chroonix

Inlägg som Chroonix har skrivit i forumet

1

Jag har testa dem flesta MO där ute dem senaste 10 åren och det föra spelet jag har älskat heter Everquest 2 och efter ha testat dem flesta har jag hittat en ny favorit och det är Archeage.

Det är verkligen ett Öppet Sandbox game. Ett MMO där det inte finns för mkt fasta regler utan världen och utveckligen styr mer av spelaren

Det är värt att testa iallafall nu under öppna betan.

Självhar jag köpt ett founders pack efter ha testat spelet under en "Closed Beta"

Blir kanske lite SoS vid kusten ikväll då =D

När kommer ESO att släppas till PC ?

Hur många Fragzone avsnitt kommer det att göras ?

Shit vilka gryma priser! Skulle min Brorson bara Älska. vi lirar gw2 varje dag =D

Körde Rift när det släpptes, men tröttnade fort pga för stor likhet till WoW, synd dock för spelet var helt OK i sig.
Spelet EQ2 i 5år och tycker personligen att det är det bästa MMORPG som jag har spelat. GW2 kör jag nu och är väldigt nöjd med det.

Everquest Next ska komma CAN´T FREAKING WAIT !!!

Spela GW2 istället Gubbar !

På dem bara !

Dock den tiden jag var inne och testade ( PvE ) så blev jag inte besviken, uten mer sugen. Men 2.2h tid av spelande säger inte mycket av hela spelet, men första intrycket sitter alltid kvar längst eller hur man nu säger =D

Ännu ett Guild Wars 2-stresstest i natt

Senaste stresstestet så kom jag inte långt mellan stoppen och breaken p.g.a. connection problems å annat men det var kul att testa lite olika racer å mingla runt lite bland "Proffs" å andra som kände sig lika ny förvirrade som jag gjorde, då jag inte han testa spelet under någon av beta helgerna.

Spelade föra MoH och gillade Multiplayer väldigt mycket och storyn mindre, tyckte att spel och ljudet från vapnen vär väldigt bra. Har höga förväntningar på multiplayer nu i warfighter, bara vänta ¨å se.

1