Inlägg av Ivo42

Inlägg som Ivo42 har skrivit i forumet

Glöm inte Shogo!

du behöver Operation Arrowhead också

Det kommer ju så småningom komma nån form av bakgrundshistoria till hur det blivit som det är.
Modden är ju fortfarande i en extremt tidig alfa så det lär dyka upp mycket nytt allt eftersom, troligtvis nån form av uppdrag om det går att få in det utan att förstöra själva grundmekaniken.

det är riktigt kul men börjar bli lite väl många som skjuter allt dom ser...

Lirade några timmar igår och allt känns mastigare och bättre förutom en sak, banorna har blivit lite för plottriga emellanåt samt att den nya kameran "svänger" ibland vilket leder till att det är svårt att se vad som är bana och vad som är sceneri. I övrigt är det kalaskul.

Oj, första gången jag vunnit nåt i en FZ tävling!

hittade några riktiga screenshots och det ser inte så dumt ut, syns ju såklart att det är lägre upplösning men i övrigt är jag impad. http://www.lensoftruth.com/crysis-gets-priced-for-xbl-psn-fir...

Finns det inga riktiga screenshots på konsolversionen? Alla som lagt upp bilder för att jämföra har ju tagit screenshot från en taskigt komprimerad flashvideo för Xbox versionen och en riktig screenshot inifrån spelet för PC...

Äntligen ett nytt spel! Bara dom inte prioriterat yta över mängd insekter.

Nej jag tyckte inte det, var inte så att betaservrarna var överbefolkade heller. Finns säkert folk som kommer gilla det dock.

Betan var faktiskt inte så speciellt krävande.

Lätt ett av dom bästa köpen till 360, var ju budgetpris på det redan vid release men hur bra som helst. Att det har taskig bilduppdatering får man väl ta med en nypa salt, med tanke på allt som är på skärmen i dom mest hektiska striderna så kan jag stå ut med lite ryck emellanåt.

Dags för nåt nytt, city of heroes börjar bli till åren.
Sen är det ju samma utvecklare så det borde ju förhoppningsvis blir liknande fast bättre och med fräschare motor.

Tråkigt, tråkigt. Hade hoppats på ett nytt Turrican...

Virtual On är veckans XBLA-släpp

Virtual On var ju jäkla schyst på arkad med fet cockpit och grejer, undrar om det är samma version eller nåt modernare.

Det här kan bli alldeles kalasbra ju, flera av personerna som gjorde Fallout 1 och 2 jobbar ju på Obsidian så förhoppningsvis kan dom få nåt ordning på franchisen igen. Fallout 3 var inte dåligt men det kändes inte som ett riktigt Fallout.

Jag väntar på min Pandora, kanske inte riktigt samma målgrupp men den har ju enorm potential till att kunna göra kul grejer.

http://openpandora.org/

Innebär den här "expansionen" att det bara är Death Toll och Dead Air som låses upp för versus eller menar dom ytterligare två kampanjer?

Jaaa, rädda Time Splitters!

På ena bilden ser det ju att vara co-op!
Alldeles för underskattat spelläge.