Inlägg av Morwen

Inlägg som Morwen har skrivit i forumet

1

Kul att se varierande svar ang. Diablo 3. Har själv lagt ner mycket tid på spelet och gillar det sjukt mycket, värt att nämna är att jag alltid sett Diablo spelen som mina absoluta favoriter, började lira WoW "I väntan på diablo 3" vilket blev en lång väntan :).

Spelar inte varje dag för tillfället men kommer tillbaka för varje ny patch som kommer.
Visst har spelet brister som alla spel men det hade ju verkligen t.ex. diablo 2 också och det var inte förrän expansionen kom till D2 jag spelade det oavbrutet.

Är som sagt inte inne varje dag nu men behöver du hjälp med något och jag är online är det bara att lägga till mig och fråga :). ( Morwen#2988 )

Hoppas spelet ger dig lika mycket glädje som det gett mig!

Kan även tillägga att TL2 också var ett mycket bra spel men jag tröttnade mycket snabbare på det tyvärr. Men helt klart värt pengarna man la på det.

Skrivet av firsov:

Morwn du har en post och är noob här. Kolla va länge jag har vart här. KOM fan inte och försök rätta mig o kalla mig troll.
Vi skiter i vad du tycker för du har fan din egna syn på saker. Mest trångsynta personen jag sett tror ja. Kyrp tillbaka dit du kom från i 2000 dagar o kom tbka sen!

Nu ser alla precis vem du är egentligen, istället för att svara på mina motargument och se hur ologiska dina jämförelser är kallar du mig noob.
"Vi skiter i vad du tycker för du har fan din egna syn på saker" Du vet hur du ska fortsätta underhålla i alla fall!
Varför är jag trångsynt? För att jag påpekar hur konstiga dina argument är eller för att jag faktiskt inte tycker som dig och då måste jag vara noob?

Skrivet av Redstar:

Det verkar lite som om att utvecklingen av spel har blandats ihop med avveckling. Snart finns det en "win"-knapp i ena hörnet ifall spelen blir för svåra.

Ja, för utveckling är ju det samma som att behålla allting exakt som det var i diablo 2 fast möjligtvis ändra grafiken.

Eller är det för mycket utveckling kanske, varför inte bara behålla allting som diablo 1 bara?
Detta pågående problem med att vissa spelutvecklarna ändrar spel och innehåll, man blir så förbannad att dem inte bara kan fortsätta göra exakt samma sak.

Det var bättre förr, ja det var det!
[/irony]

Skrivet av Oxide:

Har spelat igenom betan med tre olika klasser på de amerikanska servrarna nu, och spelet ger mig ingenting. Det känns som att utvecklarna hela tiden vill hålla min hand och behandla mig som ett litet barn. Mest komiskt blev det när man skulle "identifiera" ett föremål - man högerklickar på det... okej dom vill alltså inte att man ska ha nån utmaning alls. Blir inget köp för mig.

Om du tycker att identifera föremålen var en utmaning är det väl inte så konstigt om blizzard ser dig som ett barn?

När ni klarat av hela spelet på inferno, klaga gärna på hur lätt spelet är.
Buhu första tredjedelen av act i normal är för lätt, det SKA ju vara lätt!
Det ska t.o.m vara så lätt att spelare som tycker att identifiera föremål i Diablo 2 var en utmaning till och med kan klara av det..

Som sagt mycket klagomål på hur lätt det är men jag kan ju slå vad om att dem kommer bli tvungna att förenkla inferno när 14-åringarna som klagar på hur lätt det är nu kommer dit och inte klarar av det på första försöket.
Då blir det helt plötsligt ett himla liv på att spelet är för svårt och att dem har betalat för ett spel dem inte klarar av..

Skrivet av firsov:

Gillar man detta spelet måste man vara 12 år eller fortfarande tycka att wow är bra. Herregud vad dumma i huvudet har blizzard blivit?

och sen..

Skrivet av firsov:

Har bara betalt wow tid i 5 år. köpt d1,d2, Wc2,wc3,sc1,sc2 men tydligen räcker inte detta..

Så det du säger är att folk som tycker att wow fortfarande är bra är dumma, men samtidigt har du spelat wow i FEM år? Så nu har du tröttnat och då måste ju alla andra som inte gjort det vara helt blåsta?

Skrivet av firsov:

Sen med Cod serien. Där hade du strategiska, svåra (som kräver träning, precision och lagarbete) att utföra vilket gör det till en utmaning till ett spel fyllt med perks så som en AK47a med en tank och stridsflyg fastlimmat på sidorna så det enda du behöver göra är att trycka av så dödar du hela mappen så får du mer achivments o högre lvl!

Det är svårt att ta dina kommentarer på allvar när du skriver så här..

Skrivet av firsov:

Tänk fotboll när alla har skor som springer av sig själva, ju längre du har på dig dem ju bättre blir du. Hela världen är plötsligt fotbollsproffs då alla har spenderat 200 H med skorna på ungefär den tiden det tar att låsa upp tanken och stridsflyget på din AK47. Det är ju riktigt logiskt och roligt det.

Fotbollsskor och ett stridsflyg PÅ en Ak47?
Ok du måste vara ett troll, för roligt är det ju att läsa det ger jag dig men logiskt är det ju inte för 5 öre.

Skrivet av firsov:

Sen är D1 och D2 vad typ genomsnittligt 16 år äldre än D3?
Klart som fasen de inte har brister men de är inte så stora om D3's imo.

Än en gång.. vaaa?

Skrivet av firsov:

Du kan t ex inte skapa ett game som heter "Act 1 begining" eller "N barb Wep O Gold" eller dyligt. Det stör mig någor fruktansvärt för det är ett så genialiskt system om ni frågar mig. Alltså precis som det är i D2.
Det känns så hemskt att behöva sköta alla trades via AH och inte heller ha någon Swe chatt o mysa i o snacka skit. Sen D3's AH lider ju redan i Betan av en Super inflation ändå har det vart resets i betan. Magic items (blåa) kostar ju typ 100 K in game gold.

Om du nu vill köpa ett vapen för Barbaren och har guld, gå till Auktionshuset och köp det då? Så slipper du sitta och vänta i ett spel där kanske ingen kommer, eller någon joinar och vill ha en absurd mängd guld för en Bloodletter eller liknande.

Anledningen till att priserna är helt chockerande nu är dels för att ingen bryr sig om guld för tillfället i beta fasen, du kan inte bygga upp en stabil ekonomi när perioden är så pass begränsad som den är nu. Lägg därtill alla resets dem gör på servrarna och du får priserna du ser idag, folk lägger bara upp skit för ofantliga mängder för att testa hur och om det fungerar.

Jag saknar med en chatt del dock, fast jag vill ha den i spelet så att jag kan prata med folk jag känner som är i olika games men samtidigt inte behöva sitta i lobbyn och trycka. Men det känns som en sådan kommer läggas till under social, vore nästan konstigt annars..

Skrivet av firsov:

det är ungefärliga siffror som är rätt så rätt. någon citerade mig och länkade tidigare där någon hade räknat ut hur många builds det finns i D3 det blev rätt många siffor.

Rätt så rätt alltså, så med andra ord är dem inte alls rätt utan bara ett siffra du hittade på för att det skulle se bra ut? Visa oss 40-50 viable builds som funkar i hell och då antar jag att du menade 40-50 build totalt för alla 7 klasser eftersom så många builds per klass är bara skrattretande.

Skrivet av Ender:

Jag, och miljontals andra kommer iallafall ha riktigt roligt den 15'e maj

See you in Sanctuary!

1