Inlägg av Erefus

Inlägg som Erefus har skrivit i forumet

Oj fan.. så många fler än 5-10 st. Över 1000 med andra spelklienter och drm-fria spel inkluderat. 😬

Det var tråkigt... Bara för några dagar sen pratade jag med en kompis om att jag såg fram emot Cyberpunk 2077 ännu mer efter att insåg att spelet kommer ha in-game radiokanaler. Nämnde sen att en av mina favorit spelupplevelser var att spela GTA 3 för första gången, då jag körde omkring och utforskade medan jag lyssnade på in-game radiokanalerna. Men radiokanalen jag fastnade mest för var Chatterbox med Lazlow som fick spelvärlden att kännas mer verklig. Jag hade aldrig känt mig så "immersed" i ett spel innan och det har mycket att göra med hans roll i det.

Har vinnarna till den här tävlingen avtäckts?

Lättande att se att William C. Dietz inte är inblandad, men jag hade helst vilja se Drew Karpyshyn skriva de nya böckerna. Jag kommer nog att vänta och se vad andra tycker om de nya böckerna innan jag tar mig an dem.

Det jag älskar med Mass Effect är inte bara det som händer på den spelbara kartan, men även det som händer utanför den. Jag älskar den välpolerade estetiken och får en känsla av "sonder" när jag kollar ut över Illium (bl.a.) och ser alla skycars flyga omkring.

0:15 Lycka blommar ur små enkla ting

Det här fick mig att tänka på PickUp Express som Statoil sålde.

Skrivet av Morknox:
Skrivet av Propy:
Skrivet av Roy Batty:

En liten fundering. Hade ni visat videon om någon gjort samma sak fast med profeten Muhammed istället för profeten Jesus?

Eftersom muslimer inte vill att man avbildar honom så kanske man ska respektera det. Eller måste man reta folk bara för att man kan? Man behöver inte vara religiös för att respektera de so mär det, eller hur?

Så det du menar är att kristna har inget emot att man gör narr av Jesus? Klart som fan de har (inte alla såklart, och inte alla muslimer bryr sig heller för den delen). Det har varit Kristna som demonstrerat när South Park och Family Guy avbildat Jesus och gjort narr av han. Enda skillnaden är att de kristna har inte tagit till våld. Jag tycker det är sjukt att man böjer sig mot våld. Ju våldsammare muslimerna (vissa av dem) är ju mer ska man göra narr av Muhammed. Man ska inte visa att våld och hot fungerar. Man ska inte låta sig tystas av sånt. Nu när alla är så rädda för att göra narr av av deras profet så visar man dem att de har vunnit. Det kommer gå några år sen kommer någon mer avbilda Muhammed, några fler kommer dö och saker kommer sprängas då blir alla tysta igen i några år, sen återupprepas det. Sjukt att våld vinner.

Det fick mig att tänka på det här klippet:

Jag förväntade mig den här videon.

Så nu kan man inte ens deleta sina karaktärer som försäkring för att inte börja spela igen. Som att spola ner droger i toaletten och sen flyter det upp igen. Det är dock bra att dom erbjuder den funktionen.

Har spelat Marvel Puzzle Quest dagligen i 235 dagar. Långsamma framsteg, men beroendeframkallande.

Det är inte särskilt konstigt att fler människor här köper digitalt. Genomsnitts spelaren läser inte spelsidor och köper deras spel i butiker utan att läsa på om vad de köper.
[http://www.destructoid.com/facts-about-game-consumers-i-learn...]

Skrivet av PcKaffe:

Om man ändå kunde tycka att South Park var något annat än omoget jävla bajstrams så hade det här varit fantastiskt.

Mekaniskt sett så är det många saker jag gillar med det.

http://www.adlibris.com/se/bok/the-ultimate-south-park-and-ph...

Faktiskt ganska läsvärd bok om filosofi och skepticism i South Park.

Skrivet av PcGamer:

Hade nog varit ett givet köp om det inte varit för att spelet numera ges ut av Ubisoft.

Varför? Spelet kommer inte ens att använda Uplay.

Kanske är jag i minoritet, men jag hade inga direkta problem med spelet förutom den kända ventilations buggen i burnley tower som de fixade inom de två första veckorna.

Ej kompatibel med min Nexus 7 2012

Gillar verkligen Electronic Super Joy och Papo & Yos soundtrack, men vet inte hur det är med de andra albumen.

Sin City eller Kick-Ass skulle kunna vara intressanta som Telltale spel, men det är väll osannolikt. Det verkar möjligt att det kan bli ett Star Wars spel, eftersom de sa:

"I'll also say a Telltale Star Wars game would make me VERY happy!" Connors followed up, "Coming from LucasArts we have so many people here that love Star Wars and have worked with the license so that would be a great fit and very cool."

Jag har läst några av serietidningarna och gillar det jag läst. Med Telltale bakom spelet så tror jag det är ett givet köp.