Inlägg av The Wizard

Inlägg som The Wizard har skrivit i forumet

Skrivet av silly_cake:
Skrivet av Nukem:

Alla som spelar är gamers i någon form?
Sen om man väljer att spela farmville eller mw3 spelar nog ingen större roll.
Se det som så här, ju fler som spelar om det nu är agda 75 som sitter och spelar på sin ipad eller anders 14 som spelar mw3 är bara bra för ju fler som spelar ju snabbare slipper vi "studier" som visar på att spel är skadligt och skapar massmördare.

Haha, gillar din analys, och det stämmer nog!

Ska man sammanfatta hela "Gamer"debatten kort, så ja, ALLA är gamers (de som spelar spel i någon form), på ett eller annat sätt. Samt ja, det vore bra att motbevisa det där svamlet en gång för alla!

För min del lutar det mer åt en grym gamer/laptop. Då jag såg fler fördelar med en sådan än en stationär i mitt fall men lycka till med dator letandet!

Skrivet av Kamp:

bjosarn: du pratar om EN individ I nätverket.
De andra medlemmarna i nätverket, är de också nazister?
De som anordnar manifestationen i sina städer, är de nazister?
Hon som håller i Stockholm tex, är hon nazist, fast hon inte är svensk?

Det ÄR ett nätverk bestående av vanliga svenskar med olika politiska åsikter.
Så nej, det har ingenting med nazism att göra. Sluta vara så trångsynt.

Att du sedan bjosarn vill få det till annat är bara tragiskt. Men det visar ju hur lågt ni i vänstern kan gå för att försvara någonting ni tycker är okej. Men för all del, fortsätt med skitsnacket. Det visar tydligt att ni inte har någon riktig politik, ni gör allting för att leka rebell.

"En nazist som hedrar ett offer!! DÖDA" Det är vacker mentalitet ni har.

Vänster patrask har ALDRIG någonsin gjort sig kända för att kunna tänka rationellt. Personligen tycker jag att det är ett jäkla skämt att de äns har ett parti i riksdagen. De flummar mest omkring, snackar en massa goja och har noll koll på det mesta som har med världen, ekonomin och samhället i stort att göra.

Givetvis gäller det här inte för alla som är vänster, men de flesta. Dessutom har jag aldrig någonsin mött eller pratat med någon som varit vettig i huvudet som är lagd åt det politiska hållet...

Skrivet av raefzm88:

En gamer är svår att definiera, men man kan lätt säga vad det INTE är :

* folk som spelar spel på facebook
* folk som spelar flashspel på diverse små sajter
* folk som spelar "spel" på smartphones/ iphones
* egentligen allt som är webläsarbaserat
* folk som spelar på ipad/tabletsbullshit
* "folk" som spelar konsol (oj! nu blir det krig i tråden!)

seriöst dock, detta är min åsikt.

Jag instämmer till fullo. Den typen utav gamers kallas allmänt för "Casual Gamers" (om man bortser ifrån Konsol spelarna då, för de hör inte hemma där. För de är "konsol gamers", den drygaste formen utav gamers enligt de flesta).

Det finns mycket godis att välja på inom den genren. Gammalt som nytt. Groundcontrol 1,2, age of empires serien, Dawn of War mfl. Men jag tycker speciellt mycket om det allra första Red Alert spelet och hela Total War serien

Jag kollade på Rocky 1 igår (första gången på säkert minst 10år nu). Stört skön rulle 4/5 får den utav mig!

Just i detta nuet så lyssnar jag på musiken ifrån Morrowind, då jag finner den väldigt stämningsfull, avslappnande och vacker

http://www.youtube.com/watch?v=pywkwAoENBY

Yepp, musik var det ja

Skrivet av Fevolas:
Skrivet av The Wizard:

Pptja, i Sverige så är det mer noga med att se till att förövernas rättigheter inte kränks. Än att se till att någon (i det här fallet barn) inte råkar ut för pedofiler. Det är den hårda sanningen det. Någon hade ju t.ex satt upp bilder på en pedofil som strök om kring i någon stad i Sverige (stod och lurpassade utanför ett dagis bla).

Jag har för mig att det hela slutade med att personen ifråga som satte upp affischerna vart tvingad att ta ner samtliga affischer, samt betala böter. Då han "kränkt" pedofilens integritet. Kort sagt så måste det ALLTID, alltid hände något i Sverige innan någon gör något.

Så i ren princip, ja, något eller fler barn måste råka ut för herr pedobear INNAN någon tar tag i det hela. Välkommen till landet upp och ner som sagt var, världens största dårhus...jag beundrar dock erat engagemang.

Och ja, jag tänker tända ett ljus där jag bor

Det kallas för en rättsstat och är naturligtvis på gott och ont. Det bygger på den väldigt fina principen att ingen ska behöva bestraffas för ett brott som den personen inte har begått. Att det medför att några fler blir utsatta för brotten är naturligtvis oerhört tragiskt, men det är så det ser ut i dagsläget och kommer förmodligen att göra det tills vi når något slags Minority Report-polisväsende.

Poängen är att man inte ska kunna bestraffa en person som inte har genomfört eller bevisligen har uppsåt att genomföra en olaglig handling. Jag bör även nämna att många pedofiler stoppas i tid genom nätspaning osv, innan de själva har gått så långt som att förgripa sig på barn.

Givetvis inte, jag är inte för att man ska hänga ut personer på nätet hur som helst. För då kan ju en oskyldig persons liv bli helt förstört. Vad jag menar är att det är på tok för mesigt med både straff, uppföljning osv i Sverige.

Fortsätter utvecklingen som det gör nu i Sverige, så tror jag att vi kommer att vara ett litet mini Amerika inom kort. Eftersom medborgarna inte känner sig säkra längre, så de måste beväpna sig för att kunna skydda sig själva och sina familjer...

Skrivet av riktigninja:
Skrivet av Mattilainen:

Måste nog vara råa ägg.. Fick för mig att testa en gång, aldrig mer..

testade också det en gång, tror jag blev inspirerad av sylvester stallone i rocky;)

Jag har också testat det en gång. Det fick räcka så, haha! samma sak här faktiskt. Rocky fick mig att ta tag i min träning på allvar, minus äggen då xD

Skrivet av Evilananas:

Som jag sa kommer jag inte spela några jättekrävande spel på högsta inställningarna. Spelar i princip bara jedi knight 2 för tillfället som är 10 år gammalt . Vill dock kunna spela diablo 3, wc3 och liknande när jag får tid till det!

Krävs det verkligen 12 lakan om man inte är så kräsen?

Ah, sorry. My bad! nä, verkligen inte. Känner samma här, jag tvivlar starkt på att min skit bruk pallar Diablo 3 (jag sitter på en en P4 3.4Ghz dator med 4GB 400mhz minnen, 1GB graffe kort). I sådant fall räcker nog 5-7000kr utan problem.

Förhoppningsvis så har jag en ny dator innan Diablo 3 kommer ut. För när väl releasen är här, då kommer jag fan i mig att skita i precis ALLT annat. Jag har väntat i år och dar på D3 nu

Men lycka till med datorletandet!

Surströmming, utan tvekan...mår illa på bara tanken!

Pptja, i Sverige så är det mer noga med att se till att förövernas rättigheter inte kränks. Än att se till att någon (i det här fallet barn) inte råkar ut för pedofiler. Det är den hårda sanningen det. Någon hade ju t.ex satt upp bilder på en pedofil som strök om kring i någon stad i Sverige (stod och lurpassade utanför ett dagis bla).

Jag har för mig att det hela slutade med att personen ifråga som satte upp affischerna vart tvingad att ta ner samtliga affischer, samt betala böter. Då han "kränkt" pedofilens integritet. Kort sagt så måste det ALLTID, alltid hände något i Sverige innan någon gör något.

Så i ren princip, ja, något eller fler barn måste råka ut för herr pedobear INNAN någon tar tag i det hela. Välkommen till landet upp och ner som sagt var, världens största dårhus...jag beundrar dock erat engagemang.

Och ja, jag tänker tända ett ljus där jag bor

Ska man ha en hyfsad gamer burk, så får man tyvärr MINST räkna med att hosta upp 10lakan. Min bror la väl ut 12.000kr på sin nu senast t.ex (skärm EJ inräknad, han hade en ny sedan tidigare). Jag lär inte komma mycket lindrigare undan själv -_-

Givetvis så är det en frågan om hur kräsen man är, samt hur djup plånbok man har.

Som sagt, på håret. Dessutom så använde jag min mentala styrka för att styra undan asteroiden. Då jag inte ville att den skulle fucka up releasen utav Skyrim nu i fredags ^^

Är du Man eller Kvinna?: Man

Tänker du på konsekvenserna av dina utsläpp? Ja eller Nej : Ja

Gör du något för att minska dina utsläpp? I så fall, hur?: Gå, cykla, samåka, tar bussen istället osv

Köper du lokalproducerad mat? Ja eller Nej : Svar ja

Försöker du åka kollektivt? Ja eller Nej : Svar ja

Har du/din familj en miljöklassad bil? Ja eller Nej : Svar ja

Källsorterar du? Ja eller Nej : svar ja

Har du/ni lågenergilampor hemma? Ja eller Nej

Köper du miljöklassad el? Ja eller Nej : Svårt att säga, då det är lätt att fejka från företagets sida

Annat:

Vad väljer du helst?
Flyg eller tåg? : Båt, om det går, annars tåg

Dyrare ekologisk mat eller billigare oekologisk mat? : Beror på vad jag har att röra mig med.

Brukar du...
Ha elektronik på standby? Ja eller Nej : Nej

Undvika att slösa vatten? Ja eller Nej : Ja

Släcka lampor i rummen du inte är i? Ja eller Nej : Ja

Vad tycker du att regeringen borde göra för att förbättra Sveriges miljöpolitik?:
Ptja, ge fan att använda sig utav kolkraftverk och ge folk rabatt på miljö bilar är ju en bra start. Sedan kan det ju vara en bra ide också att informera folk mer om vad de kan göra för miljön (redan i tidig ålder via skolan).

Det vart en hel del Fear 2 och Donkey Kong Country 2 för min del i helgen som var

Jag vet inte riktigt vad jag räknas som. Jag var inte uppvuxen med en amiga och sysslade ytterst lite med amiga. Men nu på äldre dar så har jag börjat bli allt mer nyfiken på amigan. Jag är väl ett nyvunnet fan så att säga

System Shock 2 och Deus Ex säger jag bara

Sega Master system ^_^