Inlägg av flashkan

Inlägg som flashkan har skrivit i forumet

Kul att man måste ha serial number var hittar man detta?
försökte installera vengence men fastnar i installationen ligger inget på iso filen heller
kollade lite på hemsidan hittade bara cdkey till tribes 2

nej vill inte googla cd-key heller vill ha en legit version

har fler messa för keys

Har 4 nycklar här först till kvar!

1) B84MR4-F28V-T6VTXN-BE7Z-7G2TV9
2) M8K44Y-WJD6-G677WZ-JDTJ-VRX64H
3) FXEV62-T6WP-47ZBBJ-NVBK-TZG6NZ
4) X9KCDY-CXEK-JTM46N-KKPG-ZBFBD9

varsågoda!!!!

"Fotspor" varför inte Fötspår?

Skrivet av mAwArm:

Köper man en sån här har man antingen för mycket pengar, för lågt iq eller både och...

vad har Iq med det hela att göra? vadå man kanske gillar att spela lite i sängen innan man deggar.

Men det hade helt klart varit intressant om den hade haft 4g och utan delay vilket nog förmodligen är omöjligt med dagens teknik men innovation är alltid trevligt.

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO varför massa lama klasser omg kan dom inte hålla sig till facehuggers, standard alien, queen och preatorians?

game design gone wrong hoppades så hårt att det skulle bli som avp 2 men ikke its a no go for me...

har polare som jobbar på game har det den 14:e samlarutgåva kanske eller vanliga.

haha älskar det sista han skriver i sitt brev

"Sincerly fos wah dah"

fick för mig att det var ett mmorts hade varit sjukt kul!

roligast hade ju varit att alla som dödar den med en sån hatt hade fått den. Notch börjar ensam och likt ett virus sprider sig över hela TF2 communityt

Men hur lång tid ska det ta att förstå!

"bjud" på singleplayer och för att spela multiplayer så krävs ett köp simple as that. Gör man ett bra spel med grym Coop/multiplayer så köper folk spelet för det går inte och spela på annat vis.

mark my words kommer bli så någongång i framtiden när de märker att det inte går att göra ett skit åt piratkopiering.

R.I.P

sen så gick det inte att spara i metriod på originalet heller ...... det var passwords på den tiden! kunde dom ju haft kan man tycka

Skrivet av morfin91:
Skrivet av Posuic:
Skrivet av Dvudd:
Skrivet av Posuic:

Om DoTa2 blir f2p blir jag galet glad O.o

Nej!
Inga mikrotransaktioner i Dota2 tack!

Om de gör mikrotransaktioner som i LoL så inte mig emot (med andra ord skins, rune pages, ip/exp-boost etc). Saker som inte påverkar själa gameplayet med andra ord förutom utseendemässigt.

det handlar inte riktigt om att det tar lång tid att få en ny eller inte utan att en som har just börjat mot en som har spelat spelet längre har stats mäsigt bättre gubbe en den andra
och möjligheten att spela en gubbe som för tillfället kan vara obalancerad eller buggad som den andra inte kan spela för att han just har börjat.

Kunde inte ha sagt det bättre själv! Hatar alla spel även CoD och BFBC2 där man måste grinda till sig vapen.. varför kan inte alla bara ha samma förutsättningar direkt alltid. det är inte kul o möta någon som har den fetaste raketbössan och man själv sitter med en ärtfjonk. Samma gäller LoL det är inte kul o börja lira ett spel när dom som spelat i 100år har en miljard runes och har en mana/hp reg på 4999919% medans man själv har 0.000000000001 %.... har inget med skill att göra utan bara de som spelat längst blir belönade.

*drömmer sig tillbaka till Q2 tiden

Skrivet av Posuic:
Skrivet av Dvudd:
Skrivet av Posuic:

Om DoTa2 blir f2p blir jag galet glad O.o

Nej!
Inga mikrotransaktioner i Dota2 tack!

Om de gör mikrotransaktioner som i LoL så inte mig emot (med andra ord skins, rune pages, ip/exp-boost etc). Saker som inte påverkar själa gameplayet med andra ord förutom utseendemässigt.

Är du trög på riktigt? bara undrar ..... . Du kan inte välja vilken hero du vill såvida du inte grindar som en liten hamster och köper dom för coins om inte det är att påverka spelet så vet jag inte vad det är.

det går ju även att lösa genom att ju mer man använder sig av ett element så tar den helt enkelt mindre vilket kanske är lite ologiskt att man blir sämre ju mer man använder sig av en grej men det funkar.

så om man använder mycket lightning spells så tar dom mindre allt eftersom och något annat element tar mer kommer blir att man får swappa en heldel mellan alla elementen för att uppnå maximal skada.

Skrivet av 2high:

Jag har då aldrig använt a,w,s,d tangenterna för att gått i Diablo undrr vad om han spelat Diablo överhuvudtaget.

Nej det var inte a,w,s,d vi talade om det var a,s,d,f antar att f är framåt höhö
skämt åsido det verkar faktiskt helt okey fanns det ingen multiplayer? stort utbud vapen? skill systemet hur funkar det? är det zombies i waves eller ska man rensa en karta?

Mecha hitler nuff said

känns som..... typ dance revolution eller guitarr hero eller ngt. avstår känner jag.. men måste dock säga att videon inte sa så mycket

Mycket trevligt med video som omväxling.. du låter lite paolo roberto haha... lät lite monotont i röstläget men med lite mer övning så kommer det bli kanon bra.

Mer sånt här FZ!!! kul att ni lyssnar på oss från forumen och införde video förhandstitt / recession. och hoppas verkligen ni fortsätter med detta som komplement till era texter.