Inlägg av anon1393

Inlägg som anon1393 har skrivit i forumet

Skrivet av Cane:

Tänkt att man ska bry sig eller? Folk dör varje dag och nog fan bryr vi oss inte om det, ska vi bry oss bara för att hon hade jobbat på halo 3 och GoW? Nej tror inte det. Visst synd hon blev mördad men hon var knappast den enda på planeten som blev mördad den dagen.

Så jäkla typiskt svenskt att uttrycka sig så. Bara att inse det tragiska i det som hände och beklaga.

Vid allt heligt i världen, låt er inte bli uppköpta. :/

Har ingen Wii själv, men måste säga att det är trevligt att någon, dvs Nintendo med partners, försöker bryta trenden av våldsamma spel.

Valde Guybrush, spelvärldens mest osannolika hjälte. Men om jag kunde välja Minsc från Baldur's Gate II så skulle rösten nog falla på honom istället.

Äntligen.

Bra spel enligt mig.

"Zombies Ate My Neighbo(u)r"

Ninja Gaiden Sigma är färdigt

Tycker Japan inte om Europa, eller är det Europa som gör det svårt för Japan att få ut sina spel?

Skrivet av Mahone:

FF hör bara hemma på Playstation, på samma sett som att Mario bara hör hemma på Nintendos konsoller, hela känslan försvinner ju om man spelar de på en annan konsoll. Jag tror inte att Square kommer släppa varken FF eller Kingdom Hearts till Xbox, dom två titlarna är och förblir Playstation-exklusiva.

FF-serien började på Nintendo 8-bitar dock, så det där argumentet faller på sig självt lite.

I övrigt har jag kollat på en massa Blue Dragon trailers och det verkar rätt schysst. Diggar Akira Toriyamas stil.

Ge inte mer makt åt media än vad de redan har, brukar bli mitt standardsvar.

Nu har ni chansen att byta till Mac!

"Vissa likheter" med Homeworld?

Såg mest hela Visa grejen som ett utmärkt tillfälle att byta OS och dator. Numera stolt Mac-ägare.

Who you gonna call?!

Skrivet av redmac:

vilken hysteri det ska vara. Tror faktiskt detta behövs. Finns väldigt inkompetenta personer som behöver all förenkling som behövs. Får varje dag uppleva folk som vill ha all möjlig hjälp utan att behöva anstränga sig. *trött på jobbiga inkompetenta kunder*

Visste ni att det finns föräldrar som vägrar gå med på att det finns buggar i ett dator spel?! Samt att man inte ska behöva uppdatera sitt datorspel då det ska vara felfritt från start.Ja sådana personer stöter jag på varje dag....

Inte så underligt förvisso. Saker borde ju, i en perfekt värld, fungera när man betalat fullt pris för dem.

För mer nöje, läs brevväxlingen mellan Jack Thompson och VG Cats.

Skrivet av Earthscum:
Skrivet av Knasterband2:

Är den där blonda saken en kille eller tjej?

En tjej. Verkar som att istället för att ha feminima killar som huvudpersoner så verkar det som dom denna gång kör med en kvinnlig huvudperson. Vilket är något jag inte sett i ett rollspel över huvud taget. Alla rpg som jag spelat så har alla huvudpersoner (den man springer med och spelar som) varigt en kille. Hoppas SquareEnix kör på att dom ska ha en Tjej som huvudperson denna del.

Tja, i ett "riktigt" rollspel får du välja själv om du vill vara man eller kvinna. Som Fallout, Baldur's Gate, Neverwinter Nights, The Elder Scrolls, samtliga tärningsrullande rollspel.

Nej jag trackar inte ner på Final Fantasy, men i jämförelse är FF-spelen extremt linjära, bortsett kanske från FF-spelen innan 3D-revolutionen.

Off-topic, jag vet.

Bara undrar: tar ni någonsin egna skärmdumpar på spelen ni recenserar? Tror ärligt talat inte jag sett icke-officiella bilder något vidare ofta på FZ.

Router fixade biffen för mig, då det inte fungerade att koppla kabelmodemet direkt till min 360. Så gör som Wardancer föreslog.

Känner inte igen karaktären. Men ingen ful bild.

7/10