Inlägg av anon_1418

Inlägg som anon_1418 har skrivit i forumet

APEX LEGENDS – JUNE 4 GAME UPDATE 1.2 AND LEGENDARY HUNT EVENT

Om inte @uberpwnage2.0 är intresserad längre så köper jag mario kart 8 deluxe för utsatt pris @Sofokles-

Nope, fortsätter att Gibba Q2 utan dessa fina finesser, kör på skill istället för grafik. ^_^

Frågan är hurvida RTX stödet kommer användas i multiplayer. Troligen inte så mycket eftersom man idag använder q2pro eller r1q2 där dll och programfil(er) där nätkoden är sjukt mycket förbättrad (tack vare några riktigt inbitna gamla quake 2 oldschoolers).

Har inget RTX kort själv så, men det Nvidia gör är riktigt uppskattat och dessutom riktigt tjusigt givetvis. Framför allt riktigt trevligt att se att man använder Quake 2 som referens till mycket öven i modern tid, det säger en del hur bra ett spel har varit och kanske tom fortfarande är.

Har ont om hår på huvudet, känner mig kränkt..

Det kanske är så att någon redan har sett detta men det verkar som ett gäng streamers har fått tillgång till WoW Classic Beta nu. Eller så är det jag som släpar lite på informationen.. ;-D

@Poncho90: Gå ut i solen och lira nu till "hösten" när det kommer. ^_^

Kommer inte ens använda en tång för att hålla tången, tillhör inte smartphone eran som många andra här inne överhuvudtaget. ^_^

"flest spel vinner"

Lite lootlådor-"skatt" vore trevligt.

Quake!! För länge sedan..

Skrivet av CliQue-SinneD:

Är inte så konstigt att det är färre personer som tittar på spelet, är inte superkul att titta på samma sak varje runda.

Men det är fortfarande jätteroligt att spela, det är det viktigaste, att spelarna stannar kvar.

Ähh.. skit snack! Folk har spelat samma bana om och om igen när det väl kom till Quake.. folk är så bortskämda nu för tiden. ^_^

Totalcmd
Chrome
Wireshark
WhatsApp
Remote Desktop Connection Manager
O365
Discord
CCleaner
Steam
Origin
Photoshop
Lightroom
Vegas Pro

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Har slutat spela Apex för stunden; blir lite för mycket av det samma igen.

Tur att saker som detta händer då och då, dvs roliga avslut.

Kan meddela att FPS lock till 144 är borta och möjligheten att köra upp till 300 nu går.
För Er som får problem med att spelet krashar för stunden kan ta bort "-novid" i launchoptions.

Skitkul att se! Skall se om jag kan skaka fram lite bilder från 99-00 med.

Skrivet av Sillgam:

Grundkonceptet du diskuterar är i det här fallet är att spelprotagonister ska vara vita muskulösa män? Sen att det inte skulle passa att ha kvinnor i Wolfenstein, hur tänker du då? Det fanns ju kvinnor både i New Order och Colossus som var med och slogs. Utan att någon verkade ha problem med det.

Ja, precis! Eller inte... för det spelar liksom ingen roll när det inte är det jag menar. Man gräver en djupare grop att köra ner huvudet i istället. ^_^

Skiter faktiskt fullständigt vad det är för kön om det passar in i spelet (får tom vara något ny-påhittat "tredje kön" om det nu skulle behövas..), men att göra en "ghostbusters" bara för "att" ser vi mer och mer av.

Klockren information!

@Dizzz: Ja, eller så har vissa problem med långhalsen så djupt ner i sanden att de inte vill eller vågar ha en egen åsikt.
Vet inte hur många gånger jag behöver skriva det. Säger att det nödvändigtvis behöver vara dåligt eller fel, men det är en återkommande trend nu, bra eller dåligt. Ptja.. upp till var och en att tycka va de vill om de, om man nu får ha en egen åsikt numera?!