Inlägg av Rexzion

Inlägg som Rexzion har skrivit i forumet

1

Jag satte ihop detta på spotify, saknas 13 låtar men resten är med
http://open.spotify.com/user/rexzion/playlist/6tfPbuAGzun4SkG...

Mycket nöje!

Verkar som att många nämner just 4GB i ram, kan ju mkt väl vara dåligt kodat o har minnesdumpningar änsålänge... vad vet jag. Men vad folk har skrivit så verkar ju de nyare CPU'na vara att rekomendera, annars så ser det ju ut som att gfx korten varierar mkt.

Sen kan man väl ifrågasätt hur vissa system funkar till spelet, att man bara har en dator som helt enkelt inte funkar bra till detta spel... som många system har gjort med farcry, dåligt anpassade helt enkelt. Men dessa system är nog väldigt väldigt få.

Mja, en hel del bra svar som får en att tänka. Jag kan säkert spela med nuvarande uppställning men brukar bli sjukt irriterad på smålagg pga just det som nämnts innan, att det kan börja lagga då 30-50 pers dyker upp på kartan. Skitsvårt att spela viktiga klasser då, tex healer.
Ska nog kolla på en Core 2 Duo 3Ghz 4850, funkar det inte som jag vill så kan jag ju alltid skaffa en till 4850

Det är ju inte så dyrt som kan man tro såg jag när jag började kolla på saken, vilket glädjer mig

Datorkraft...?

Tjenare,

Jag har suttit o sugit en hel del på karamellen om vad det gäller WAR, det enda som jag undrar lite över är hur mkt dator man egentligen behöver för o lira det.
Jag har kikat på rekomendationerna på hemsidan o det verkar ju ganska lugnt, men o andra sidan så säger det ju inte alltid så mkt.

Så min fråga är till Er. Hur pass bra flyter spelet för er som har lite mindre datorkraft? Hur pass bra flyter spelet för er som har mkt kraft och är inne i större PvP-zoner med mkt folk? M.a.o är det mkt lagg frpn serversidan, vad finns det för flaskhalsar?

Lite sånt som man upplevde i WoW kanske, mkt folk = lagg. Kommer man undan det me bättre datorer eller inte... mja ni förstår vart jag är på väg... Vad skulle Ni här i forumen sätta som minimum kraven på en dator?

/Rex

Annat; The Matrix Online

WoW i sig är ju knappas ngt banbrytande spel med inovativa idéer. Dock så förknippas allt och alla med det nuförtiden, vilket inte är så kontisgt, det är världens mest populära mmo.
Det kommer nog inte att komma ifrån att allt ser ut som WoW, men ändå så ser ju WoW ut som allt annat oxå, vem har kopierat vem är väl ingen större idé att börja tjata om. Bara att acceptera att WoW har och kommer att förknippas med många spel framöver.

Så länge som AoC skaparna håller sig till sin världs historia så tycker jag det är skitcoolt, kommer jag se massa fula små totems runt denna Björn Shaman så blir jag inte så glad dock

1