Inlägg av anon1440

Inlägg som anon1440 har skrivit i forumet

Skrivet av MFC:
Skrivet av AndyZedd:

PC spelarna behöver nog inte oroa sig utan det är nog på Marketplace och PS Store dem lägger avgifter för demotest.

Spelar ingen roll. Demo är demo. Demo är en demonstration vilket innebär att man blir visad något för att utvärdera om det är värt att köpa. Demonstrationer kan förvisso kosta pengar men då är det mer exklusiva produkter. Spel är mig veteligen inget exklusivt och kommer aldrig bli det ens om man pimpar fodralet med guld.

De kallar det ju inte demo utan PDLC visserligen. Och egentligen svårt att kommentera utan att veta hur och vad det innehåller, livslängd, osv.

Så vi ska alltså betala så mycket som 100-150 kr för att få testa spelen i demoform innan det släpps och sedan också köpa spelet till fullpris? Fetnej säger jag, en betydligt bättre ide vore om de 100-150 kronorna drogs av på något sätt sedan när man köper fullversionen...

Haha, det måste vara den sämsta nyheten någonsin. Inte själva trailern, men nyheten i sig. Det är rätt trailer, och fokuserar snarare på förbättrade målvakter, bättre försvars"urgency" m.m...

Ingen 3D-skit, hederlig 2D-Worms med (äntligen) alla funktioner som saknades i förra XBLA-versionen och en massa nyheter.

Tropico 3 släpps även till Xbox 360

"Nothing on the PC will be changed because of the Xbox 360 version; the core gameplay simulation will be exactly the same.
We're just doing a separate user interface for the Xbox 360. "

http://forum.kalypsomedia.com/showthread.php?tid=1411

Synd bara att det inte finns något multiplayer, men det ser lovande ut!

Skrivet av LordDaimos:
Skrivet av skauninG:

Grattis, tråkigt ingen MP finns dock :/

Det ska finnas i fullversionen, det saknades dock i demot.

Grattis till vinnarna iaf, då slipper jag avboka min beställning

/ LordDaimos

Det finns inte i fullversionen heller. Helt otroligt, men sant.

Skrivet av MaXMC:

Jag tycker FZ borde kontakta UBISoft och fråga hur de tänker med en sådan prissättning. Rimligtvis borde det bli billigare att inte trycka DVD-skivorna och att frakta dem till olika länder så då Borde Steam versionen kosta ca 300 kr istället.

Det borde vara så, ja. Men det är inte heller utvecklarna som sätter priserna, det är Valve som äger Steam som gör det så klaga på dem isåfall.

Skrivet av Fanta:

Vad är achivements är och hur det funkar i olika spel, och på olika plattformar. Vilka achievements som är roliga. Vart spelbranchen borde ta achivements åt. Alltså åt vilken riktning. Att achivements är mycket olika bra inlagda / integrerade i storyn / gameplay som i tex L4D där achievements är rätt speciellt. En guide och en artikel som får en att tänka. Snack om ämnet rent generellt ger inte så mycket, och hör som sagt kanske rent tekniskt mer hemma i ett FZ Officiell blog, än på artiklar där man förväntar sig lite mer kött på benen i artikeln.

Det hade varit något jag hade velat läsa. Plussa på en liten eventuell analys av multiplayerachievements som vissa spel dissar (på grund av fusket, t.ex. Civization Revolution), men som andra har många av (vet inte vilket som har mest, men de flesta har ju minst ett par), ska de bli fler eller färre i framtiden? Kan man undvika fusket?

Håller till viss del med vad Fanta skriver, till exempel är det väl ändå ingen som på allvar tror att den som har mest poäng är den bästa spelaren?

Hur man än vrider och vänder på det kan ingen påstå att den som har mest ork och tid att slösa på att ta jobbiga achievements är den bästa spelaren, utan att ha höga poäng är på sin höjd något man jämför med sina vänner och tävlar emot.

Är väldigt tveksamt till att de bästa spelarna i något spel har klarat alla achievements, de brukar snarare fokusera på själva spelandet än att hoppa på en blomma med huvudet före 25 gånger under spelets gång för att få 15G.

Om inte ens recensenten kan skilja på X360/PS3-spelet och PC-spelet som inte ens görs utav samma team (=nej, det är inte bara grafiken som skiljer utan även spelmotorn), så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Det går helt enkelt inte att recensera de i samma recension eftersom det inte är samma spel, ungefär som att lägga in Wii-versionen också..

Sen vet jag inte vad du menar med buggar. Jag har spelat en hel del med de allsvenska lagen och har aldrig märkt av att spelarna blir för trötta, någon kanske håller ner sprintknappen lite mycket? De andra buggarna har jag inte märkt av, men passningstempot är väl avvägt för att vara underhållande men ändå verkligt.

Skrivet av raslon:

Hoppas man kan döda utrotningshotade djur.

Spelet går väl ut på att fota dem så det är nog mindre troligt...

Ingen lång recension direkt.

Recensionen helt okej som vanligt, men varför nästan uteslutande bildmaterial från PC-versionen när recensionen fokuserar på 360/PS3?

Altaïr betyder väl ändå snarare rovfågeln?

Skrivet av Elit-mannen:

Bara till pc ?

Garanterat. Kommer väl spin-offs som frångår orginalspelet som vanligt till konsolerna senare.

Vad gäller grafiken är det väl inte så oväntat att de inte gör den särskilt mycket bättre då det nu krävs att en bra mycket större omgivning ska laddas och synas samtidigt nu, och för att inte tappa den stora konsumentgruppen som inte har så grymma datorer kan de inte fläska på hur mycket som helst.

Blöh, trodde inte det första gick iväg, hade tydligen fel.:)

Skrivet av DonGrif:
Skrivet av Final_Frontier:
Citat:

Och möbler kan placeras på diagonalen!

Skrattade högt. 8):D

Ja det är egentligen den största nyheten i Sims 3 tycker jag.

Av bilderna verkar man ju dock ändå inte kunna placera möblerna helt fritt, varför i hela friden inte? Helt sjukt ju, man vill ju att möblerna ska stå lite "verkligt" och inte 35cm från väggen osv..

Och var är kantutjämningen Maxis?

fel...

Nog för att man inte kommer att komma överrens om ett slutgiltigt svar i frågan (för det finns inget..), men man borde ändå kunna diskutera på en sådan nivå att tråden kan vara intressant utan en massa personangrepp och liknande.

Jag kan ju koppla in det hur bra som helst, men inte få någon bild.