Inlägg av Larzzn

Inlägg som Larzzn har skrivit i forumet

Meh, den saknar ju en massa användbara stämningar, typ allt lägre än drop D. Dessutom kommer tekniken säkert ta livet av sig när den verkligen behövs (vilket alla datoranvändare vet ). Sen är det ju redan väldigt enkelt att stämma en gitarr med fast stall, även utan stämapparat. Jag blir intresserad när de fixar det här till en gura med floyd, och ger mig programmerbar stämningsmoj

Skrivet av n0llk0ll0:

Ni som spelat alla CoD spel, vet ju att Captain Price har varit med i andra världskriget spelen också. Andra världskriget var liksom över 60 år sen. Captain Price var gammal redan då. Så han bör väl vara minst 80 år i Call of Duty 4 För han såg precis likadan ut som i Call of Duty 2.

Och han dog ombord på Tirpitz i Call of Duty 1... Jag fattade inte riktigt om han överlevde slutet nu faktiskt, men han kommer nog finnas med i fler spel också (för serien lär inte ta slut nu när det går bra).

Singleplayer är extremt fett, det känns lika bra som ettan, och bättre än tvåan. Alla uppdrag som SAS är väldigt bra, USA är lite sämre. Pripyat-banan är helt i en klass för sig, bortsett från när man väntar på helikoptern i slutet. Det kändes även lite omotiverat att ha med Griggs i SAS-delen.

En riktig patch? Sweet Ska provas när jag tar en paus från WiC

Haha. Det var ju lite ny marknadsföring

De sa att den förra ocskå var den sista...

Skrivet av WaltX:

Men gud, så svårt är det ju inte.

Inte för de som har minst IQ 10, men det finns gott om folk som inte har det på alla onlinespel. Det är i alla fall bra av massive att försöka höja standarden på spelarna.

Måste bara tillägga att jag vill ha mjödtunnan i slottets källare

Det var ju lite småkul. Jag kanske börjar spela lite oblivion igen.

Gubben finns i market district i imperial city (tror jag det stod, har inte besökt honm). Sätt det som aktiv quest så får du nog en markering på honom.

New Dawn-demon försenas

Den anledningen gav mig plötsligt ett enormt hopp om det här spelet, även om jag aldrig hört om det tidigare.

För kort demo. Det här blir inget jag köper, CoD-spelen brukar vara så korta (eftersom jag inte gillar deras MP).

Första gången jag är med om en kö på FZ:s server.
Har halvhöga förhoppningar på det här spelet.

Vad har du mer i datorn då? Det är ju ganska avgörande...

Ska provas någon dag

Jag vill ha ett BF: Sverige Kriga på ställen man känner igen ^^ Dessutom skulle det vara originellt, alltså kommer det aldrig hända. Jag är så där lagom entusiastisk just nu, men om de hittar på nåt nytt som inte laggar á la titan mode (som inte var så kul öht) så kan det kanske bli bra. Om min dator klarar det...

Yahoos servrar kommer att dö. Jag tankar den från FZ senare.

Jag som hoppades att det var en färdig patch den här gången...

Vill ha pc-demo iaf... Skaffar aldrig ett spel utan att testa, eftersom jag verkligen köper mina spel...

Det felet känner jag igen, minns dock inte vad det var. Har du avinstallerat de gamla drivisarna innan du installerade de nya? Sånt kan spöka annars.

Benchmarken dödar å andra sidan ens framerate helt. Jag har typ 4 fps i snitt, men spelet flyter på bra ändå. Jag kör allt på medium i 1024x768 på en dator som börjar bli lite gammal.

Skrivet av Pirazy:

Hellre en försening i handen än 10 patchar i skogen.

Word.

För att inte bidra med något konstruktivt i konsol-vs-pc-diskussionen: Alla spel är mer eller mindre ospelbara på konsol. Pc ftw! (Hoppas att alla förstår att jag inte är seriös, annars ska ni skämmas)