Inlägg av Gröna Bananer

Inlägg som Gröna Bananer har skrivit i forumet

Skrivet av clappen:

Det här spelet är ruskigt likt ett spel jag nötte när jag var liten på 90-talet. Tror det var ett finskt ett och kameran var uppifrån och man skulle döda massa snubbar på samma sätt som det här. Någon som kan hjälpa mig vad det kan heta?

Tapan Kaikki är vad du tänker på

Varför känner jag igen låten som spelas i introt? Nån som vet vad den heter?

Quake till PC och Passage på iPhonen avklarat, la till bevis i mitt första inlägg.

Drog en update på mitt tidigare inlägg. I Have No Mouth, and I Must Scream avklarat. Ska se om jag inte kan dra igenom sista tre episoderna på Quake imorn också.

Påbörjade spel:
Transistor (PC)
Metro: Last Light (PC)

Avklarade spel:
Aliens: Colonial Marines - Stasis Interrupted (PC) [http://postimg.org/image/slshmcadz/]

I Have No Mouth, and I Must Scream (PC) [http://postimg.org/image/hysfjw0ct/] Gammalt spel utan achivements och liknande... ganska överseriös på bevismaterialet med andra ord

Quake (PC) [http://postimg.org/image/77ozv8c6b/] Grafiken fuckade upp sig på sista banan, tro inte jag kör med sådär mycket bloom och grejer.

Passage (iOS) [http://postimg.org/image/duu17dndv/] Vet inte om detta räknas då det är typ 2 minuter långt men det har ju ett slut åtminstone.

Skrivet av Gaara:

Oh det här har jag många goda minnen av från NES versionen, gillade svenska översättningen framförallt

Solklart köp !!

Skrivet av Deli:

Det här är varför man inte kan ta e-sport seriöst.

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/16476689/800/normal/edf7d...

Alltså vanlig sport är så otroligt menlöst, men e-sport tar det till helt nya nivåer av ren bajs. Alltså när man kan sitta och runka i pojkrummet under matchpauser, sitta och dricka energidryck och pizza under träningen, då går det fan inte att räkna som sport.

Du blandar inte ihop sport och idrott eller? Glöm inte att tex shack är en sport, samma grej där... du kan sitta och hinka red bull medans du spelar schack också.

Jag tror att det kommer bli ett röjigt spel

Edit: Soma är ju även namnet på drogen som ges till befolkningen för att hålla dem nöjda i Brave New World. Kommer bli spännande att se vad de kokar ihop.

Shit alltså vad folk klagar. Ingen klagar över HL2-episoderna, de kunde också släppas som dlc med tanke på längden. Jag tror detta kommer bli både bra och billigt. Dessutom tror jag att de som äger ettan kommer få någon form av erbjudande där de får köpa tvåan för reducerat pris.

Fundera även lite över denna meningen innan ni sågar sönder Valve:

"De tänker däremot inte överge L4D-spelarna utan mer material är att vänta, bland annat någonting rörande community-nivåer inom en snar framtiden - samt 4v4-matchmaking."

Detta kan bli hur bra eller hur dåligt som helst. Är priset rätt kommer jag köpa det vilket som

Hemskt vad folk hakar upp sig på siffror och betyg. Nu står det i och för sig hela två siffror i min quote nedan men jag anser att detta textstycke väger upp slutbetyget och sammanfattar recensionen rätt bra.

Citat:

Den nya kampanjen har sina förtjänster och originalet är - åldern till trots - fortfarande enormt bra. Problemet är att Butcher Bay ställer övrigt innehåll i denna nya förpackning i skuggan. Du kommer med andra ord bli besviken på Dark Athena, trots att det inte alls är ett dåligt spel. Om det vore mitt jobb att sätta betyg skulle jag dra till med en stark trea; möjligen en svag fyra för spellängden och att originalet fortfarande är så ruskigt bra.

Jag kommer definitivt köpa detta då jag missade Butcher Bay första gången, dock har jag en hel hög med spel jag inte hunnit spela igenom än så det kanske hinner hamna i rea-lådorna innan det införskaffas.

Skrivet av Night Hawk:

RE ska inte ha något MP!

Resident Evil har ju redan multiplayer men jag förstår hur du menar och jag är rätt skeptisk till detta tillägg.

FZ får recensera när det släpps och blir det ett bra betyg kanske det blir ett köp ändå.

Rykte: Kan detta vara nya PSN?

Man kan ju alltid hoppas. XBL har väl betydligt schysstare voicechatt som jag fattat det. Det är definitivt något som jag saknar på PS3an. Sitter ofta med skype och snackar med polarna när vi spelar för det inbyggda i spelen suger oftast rätt hårt.

Spirituell uppföljare till Guilty Gear

Om detta kommer till Europa och visar sig vara bra så är det ett givet köp. Guilty Gear-serien är så otroligt störd att man inte kan låta bli att älska det.

Skrivet av Elit-mannen:

Jadu...Det är riktiga problem vi har eller hur :P...Finns nog dom som har det värre.

Du menar dem som inte har någon konsoll eller pc alls då eller?

Skrivet av ZUJ:

Finns ju ingen anledning att bli förbannad, ps3 roffar åt sig exklusiva grejer, ms gör så, Wii i viss mån också.
Det finns några spel på ps3 som jag gärna viljat ha, men som inte kommer till 360, jag är inte förbannad på Sony för det.

Det är bara att inse, man kan inte få allt man vill ha när man binder sig till enbart en konsoll.

Jag håller med dig om att det finns exklusiva spel till alla plattformar. Så har det alltid varit och det finns ingen anledning att bli upprörd på grund av det.

Det som irriterar är när det kommer exklusivt DLC till multiplattformsspel som Fallout 3 och GTA 4. Två spel där huvuddelen går spela men där nedladdningsbart material enbart är avsett för 360:n.

En kompis till mig som har både 360 och PS3 köpte GTA på releasen till PS3an då han föredrar den konsollen, gissa om han ångrar sig idag?

Jag gjorde likadant med Fallout och önskar att jag valt att lira det på pc istället även om jag fått dra ner grafiken lite.

Skrivet av Saarela81:

Kommer nog till PC och PS3 i sinom tid.
När Microsoft sålt några extra xlådor. Trots allt så har ju många xbox "exklusiva" grejer blivit multi platform efter ett tag.

Det hoppas jag med. Jag lirar mest PS3 numera då datorn inte riktigt hänger med längre. Inget dlc till Fallout och inget till GTA, tycker inte det är så jättekonstigt att folk blir förbannade på Microsoft.

Får väl skaffa mig en 360 snart om det ska fortsätta på detta viset.

Skrivet av rolle90:

på sättet ni snackar så kan man nästan tro att ni är 12.

Men bara nästan eller hur? Jag har bara blivit barnsligare och barnsligare med åren. Du tog inte illa upp hoppas jag

Skrivet av Harpa:
Skrivet av Pliskin:

Om hon hanterar kontrollen så hårdhänt så tycker jag synd om hennes pojkvän, han måste vara helt skinnflådd.

Pliskin, kära människa. Hon är tolv.

Snart tonåring ju, klart pojkvännen är skinnflådd

Håller ettan än idag eller har det åldrats lite väl hårt? Har bara spelat demot för sisådär nio år sedan.