Inlägg av Splinter Snake

Inlägg som Splinter Snake har skrivit i forumet

Bra, Playstation måste leva.

Jag har beställt.

Ni recenserar alltså ett spel på ett BETA operativsystem? Verkar ju... Smart?

Hahahahah av sopigt!

Varför skulle man ta Intel till en lågpris dator? AMD är ju helt klart bättre i det segmentet. Främst då inte inte har några prollar med samma prislappar.

Bra läsning! *applåderar*

Asså det kommer ÄGA!

Det är synd att det ska gå sämre för EA när de satsar mer på kvalitet.

HAHAHA YES!!!!

Detta är dock inte det första pokemon relaterade jag vunnit, när Pokemon var nytt vann jag ett GameBoy Color och Pokemon Röd!

Det är väl bara en Beta?

Limber: Må så vara, men jag ser inte Steam som ett hinder, snarare ett lätt sätt för mig att spela spel och låna ut den till nära kompisar.

ORLY? Ja Rockstar, då köper jag inte spelet då...

Frågan är, vill man verkligen ha en sketen Razer?

OoC ägde, kommer bli svårt att toppa, men det jag tycker krävs är att man ska få spela med GameCube kontroll om man vill, jag ska sälja mitt andra Wii, men jag har ändå inte kunnat spela något Twilight Princess för att kontrollen inte passar min smak. Wii är ett bra koncept, men det känns lite (mycket!) som att Nintendo helt skitit i fansen. Mig som t.ex.

När jag installerar StarCraft på min PC, och uppdaterar på nätet, då kommer den tas ner automatiskt med uppdateringen va?

Gamblor: Men DS har ju bara varit ute i typ 4 år så...

Fan vilka idioter, fan va korkade de är som gör en sådan tabbe, företag gör liknande saker om och om igen men lär sig aldrig av andra misstag, eller i många fall, av sina egna...

Spelandet i sig är nog inte farligt, hade personen suttit och läst i 24 timmar utan att äta/sova/dricka hade han nog kunnat få samma anfall.

Det är "farligt för enskillda personer, inte farligt efter "typ 36 timmar", beror på hur man är fysiskt och psykiskt, hur man mår osv.

Jag har aldrig mått illa av att spela länge, bara fått huvudvärk, men det kan jag få utan att spela/kolla på TV.

Trevlans!

Jag får alltid ut mer tid än tiden som anges i recensionerna, tog mer än 20 timmar att klara Gears of War, och efter 20 timmar i RE 4 har jag inte ens klarat det.

Haha, nice, klart man måste spela det då!