Inlägg av anon1572

Inlägg som anon1572 har skrivit i forumet

Ser ut som jag får sluta surfa in på fz om jag ska behålla hedern i behåll.

Ignorera användare?

Jag orkar inte med att behöva läsa all skit som Iceman skriver och nu undrar jag om det finns en funktion för att ignorera en användare? Det brukar finnas en sådan funktion på de flesta forum så om det inte finns skulle jag vilja lägga fram det som förslag.

Snubben som har gjort listan har dålig koll på sitt material. Klaus Kinski är med 99% säkerhet INTE drogpåverkad under intervjun. Det är sådär han är. Om ni inte tror mig så ta en titt på Herzogs dokumentär om deras vänskap.

Låten är gjord av folket bakom thepartyparty.com. Den kom som mp3:a innan filmen och på deras site finns det en hel skiva med låtar i samma stil. Låten "My name is Rx" är i särklass den bästa låten.

Skrivet av Zarkow:

Jag skrev uttryckligen "så en 6åring kan förstå". För antingen är det du som inte förstår eller jag. I don't know, men något är det som inte rimmar väl med verkligheten...

Om Moderaternas politik garanterar guld och gröna skogar ska det väl inte vara så svårt att sälja den utan att ta till personangrepp och ifrågasätta personers intelligens? Du får nog slipa på din retorik för just nu låter du som en besegrad man.

Edit: Jag ser gärna att högern vinner i nästa val, men jag köper helt enkelt inte dina argument Zarkow. Du får arbeta lite hårdare om du ska övertyga någon utanför din fanclub.

Skrivet av Zarkow:

Dock så har ett företag råd att anställa en till person.

Nu är inte jag någon matematiker, men följande stycke är intressant. Av två skäl.

1. Du är väldigt noga att skriva ner inkomster och utgifter för de tio individerna, men plötsligt antar du att ett företag har råd att anställa en till person. Var kom det fram i dina annars så exakta uträkningar? Måste du inte genomföra samma exakta beräkningar för företagens ekonomi om din sandlådemodell ska gå hem?

2. Bara för att ett företag kan anställa ytterligare en person behöver det inte innebära att det faktiskt gör det. Din logik går ut på att det enda som hindrar ett företag från att anställa personal är den totala kostnaden, inte behov eller praktiska hinder som t.ex. lokaler och/eller maskiner. Privata företag är inga välgörenhetsorganisationer som anställer bara för att dom har råd.

Skrivet av Zarkow:

Nej, folket på Kuba har det inte bra jämfört med ens demokratiska grannländer. Man har ekonomiskt stått stilla sedan över 30 år och befinner sig på en nivå av sent tidigt 70-tal.

Så man mäter livskvalite med ekonomisk tillväxt? Ett land som inte importerar eller exporterar en massa skitprodukter lever i oändlig misär? Så naivt borgerligt av dig att mäta lycka i pengar.

Skrivet av the wookiee:

Men det är liksom poängen med att diskutera, att bli förstådd. Kan vara svårt att förstå någon när de inte skriver ordentligt.

Tillbaka till det här med Lebanon...

Om det nu är så viktigt att stava rätt, varför envisas du med att skriva "Lebanon"? Men jag tror nog ALLA förstår vad du menar, precis som ALLA förstår vad som menas med "Hizb Allah".

Skrivet av Zarkow:

Ett demokratiskt problem i Sverige är att en blank röst räknas som 'Ogiltlig' och därmed har samma värde i sluträkningen som om du inte röstat alls.

Jag vill minnas att när Flashbackpartiet för många år sedan ville få ut antalet röster för partiet visade det sig att eftersom dom fick mindre än ett visst antal röster så hade dessa bara blandats med övriga småpartiers och blanka röster. Men citera mig inte då det var länge sedan och mitt minne brukar svika mig.

Men om det skulle vara sant så innebär det i praktiken att om man röstar på Piratpartiet så är det med stor sannolikhet att ens röst kommer att buntas ihop med Linda Rosings, Nationdaldemokraternas och KPMLs röster för att kastas i sopkorgen. Då kan man lika gärna stanna hemma och göra något konstruktivt med dagen.

Skrivet av Orbek:

Tänk om ni haft oturen att födas i Kina?

Akta dina ord. Min flickvän är född och uppvuxen i Kina. Hon är väl medveten om hennes regerings metoder att blockera väl utvalda delar av internet, men hon skulle ALDRIG välja att byta liv med t.ex. någon född i Sverige. Innan du uttalar dig om vilken "otur" det är att vara född i Kina (eller vilket land som helst) så tycker jag att du ska åka dit och prata lite med folk där och se hur folk lever sina liv.

Skrivet av jimmi:

visst är det än bit kvar, men restprodukterna från dagens fissionskraft kommer vi utan problem kunna göra oss av med om 100 år, eller 300 om det skulle vara så.

Återigen, ska vi verkligen basera vår energipolitik på teknologi som inte finns?

Skrivet av peak_performance:

Men så fort vi hittat en bättre energikälla bör vi skrota den. Dvs när fusionsreaktorerna blivit tillräckligt användbara och säkra, vilket lär dröja ett bra tag.

Ta det inte personligt, men det där är ett riktigt skitargument

Jag läste en gång en insändare i en lokaltidning. Den var skriven av en man som tyckte att vi skulle fortsätta med kärnkraft. Han förstod att kärnkraft innebär ett JÄTTEPROBLEM med slutförvaring, men enligt han var det inget att oroa sig för. Han ansåg att om femtio eller hundra år, då skulle vi kunna bygga rymdraketer för att skjuta in restprodukterna i solen och problemet skulle vara löst.

Det är lite sådana tokvibbar jag får när jag läser folks inställning till fusionskraft. Vi har ingen fusionskraft och det är _INTE_ garanterat att vi kommer att ha det inom femtio, hundra eller tusen år. Det finns de som gissar att vi tidigast kommer att ha det om femtio år. Ska vi verkligen bygga hela vår (och världens) energipolitik på en vetenskap som inte finns idag? Är det inte bättre att ta det vi faktiskt har och utgå från det istället försöka gissa vilken Skalmanreaktor vi kommer att ha om femtio år?

Skrivet av Zhane:

Vad heter Kräm på engelska ? Alltså äppelkräm, eller hallonkräm alternativt jordgubbskräm.

Du söker nog ordet "fool" som enligt mitt lexikon betyder "fruktmos/fruktkräm". Enligt [http://lexikon.nada.kth.se/lexin.shtml] så är det engelska namnet för jordgubskräm lika med "strawberry fool". Vad det sedan heter på kinesiska får du nog fråga en kines eftersom "fool" troligen ger det kinesiska ordet för "tok/idiot" om du matar in det i en översättare (eller om du slår upp det i ett lexikon).

Edit: Har nu frågat min flickvän och enligt henne så finns ordet inte i kinesiskan eftersom dom inte äter rätten. Däremot är "奶油拌果子泥" en mening som på kinesiska förklarar vad det är. Pinyin är "nai3 you2 ban4 guo3 zi ni2".

Skrivet av Ophe:

Här är mitt stylade och otroligt tweakade skrivbord. Nej ordning är inte min starka sida tbh.
http://img48.imageshack.us/img48/2955/desktopla9.jpg

Är det bara jag som tycker att skrivbordet just är ett skrivbord och att man ska använda det som en arbetsyta? Det vill säga att man håller det fritt från programikoner och har endast de filer man arbetar med uppe?

Skrivet av Svampn:

Är somsagt väldigt vanligt att hackers blir anställda för att dom ofta har ganska stor erfarenhet inom säkerhet och sånt (INTE scriptkiddies dock)

En kompis figurerade i ett antal förundersökningar för olika datorrelaterade brott. Han blev belönad med en anställning hos en svensk kommun som säkerhetsexpert för deras datornät.

Skrivet av reset2:

Så världen blir säkrare om Japan åker ner i havet. http://www.funfilesandsmiles.com/smilies/2180.gif

Nej, jag ångrar mig. Om det händer så måste de här jävlarna åka någon annanstans för mat. Och det är inget jag vill. Låt Japanerna vara, bara man tar kärnkraftverket ifrån dom och stoppar all kulturexport från landet.

Skrivet av Langos:

Jag är inte rädd för svensk kärnkraft, det är Ukrainsk kärnkraft som skrämmer mej.

Jag är inte heller rädd för Svensk kärnkraft, men det som skrämmer mig är Japansk kärnkraft. Vid milleniumskiftet var det bara ett land som hade riktigt allvarliga problem med 00-buggen och det var Japan som hade ett kärnkraft som havererade. Den dagen Kina sänker det landet tillbaka i havet kommer världen att bli säkrare.

Skrivet av WeDDe:

CBS 60min ett väldigt informations rikt program Andy så skön.

60 minutes är idioter utan gränser. Dom byggde ett helt repotage på en tur ner till Irak innan kriget. Där hittade dom ett nerlagt mejeri som dom hävdade kunde användas till att tillverka mjältbrand och det i sig var skäl nog att invadera Irak. Vilket land har INTE ett nerlagt mejeri någonstans inom landets gränser?

Vad vi ser i filmen är en samling snygga grafiska effekter och för sin tid imponerande fysik. Vad finns kvar i processorn till ett fläskigt ljud, bakgrundsmusik och framför allt en fungerande AI? Animationerna var definitivt långt ifrån så bra som i andra spel från samma tidsålder.

Men jag är fortfarande imponerande. Jag undrar hur mycket som var skrivet i assembler.

Vad säger man till en gråtande tjej med två blåtiror?
Ingenting *konstpaus*, man har redan sagt till henne två gånger.