Inlägg av Perre80

Inlägg som Perre80 har skrivit i forumet

Vart riktar vi kanonerna efter den här "krisen"?

Så länge det står playstation på min så kan dom släppa vad dom vill!

Skrivet av KeyserSoze:

Men är det inte flera som förutspått pc gaming som utdöende, va i.

Men är det inte flera som förutspått konsol gaming som utdöende, va i.

Tur att man har både pc å ps5

Puh vilken tur att man kan doppa e-dongen på båda sidorna så jag har alltid den ultimata versionen.

Xbox 360. Kommer ihåg när Jet Pack kom med den.....igen och igen.....och igen. Så jag packade aldrig upp den sista vändan den var till supporten och blev "fixad". Den är i en låda nästgårds min Amiga 1200 och Saturn. Efter det så har jag inte rört en Xbox och kör mest Ps och Pc.

Tänk vad skönt när man kan dumpa Pc, att sitta och lira på sin "telefon". Inte behöva pula på med hårdvara och ständiga justeringar. Mer mobilspel säger jag, det är det bästa som hänt. 6950xt till salu 5000 pistoler för jag behöver den inte mer nu när Iphonen tar över världen med sin power.

Hur många här kommer att köpa en, och ringa med den? För mobiltelefonen är död sedan flera år och det vi har nu är små tablets med möjligheten att användas som telefon.

Puh viken tur, inget VR skräp med denna gång iaf.

Hur många av er som gafflar här har planer på att spela det? Eller är det här en till tråd men ps5 suger min pc är bättre grej igen?

Sweeeet, blir lätt ett köp. Eller ska man kanske satsa på 4090 till datorn och sen vägra betala fullpris för storspelen för att dom är för dyra.

Jag älskar min Ps5a.

Bra att det kommer en solid plattformare till pc, kan varmt rekommendera det för både vuxna och barn. Och snart kommer Diablo som spelas på Ps5 såklart.

Så vi konsolnissar har slängt mer dollar på games än Pc kidsen fram tills nu då. Nå det blir Diablo 4 på Ps5 iaf då Diablo 3 funkade utmärkt på Ps4an.

Nu är det ett tag sedan jag sa nått här, mycket vackra spel båda två. MEN! Är dom snyggare än Driveclub

Många osäkra fedora kids här ser jag.

Nu när vi sett hur awesome ny halo ser ut på xbox360 så är det bara att gratulera Ms till denna stora seger. Jag saluterar Ms med en fin låt jag tillägnar Phil och hans team.

https://www.youtube.com/watch?v=sQTk4eK2fP4

Skrivet av anon_81726:

Fruktansvärt bra spel. Förmodligen bäst denna gen över alla plattformar.väldigt snyggt med, grymt bra multiplayer och mycket att göra. Det var svårt att komma in i för folk som är vana att bli skedmatade I QTE spel men för alla med pc eller xbox är detta givet, både med pilarna, själv eller som familjespel (med extra box, pc eller Xcloud access). Roligt att detta spel har mer spelare än de bäst säljande PS4 spelen trots att PS4 sägs ha sålt 3 gånger mer om man får tro fanboysen här

Är du Crapgamer i förklädnad?
Crackdown 3 var generationes spel enligt xbox fansen så försök inte.

Mer Ps exklusiviteter tack! Dom kan släppa nått enstaka till pc också så kidsen blir nöjda.