Inlägg av Lindroth

Inlägg som Lindroth har skrivit i forumet

1

Har en Pixel 6a just nu efter att displayen på min Pixel 6 slutade fungera. Nöjd med telefonen, men skulle egentligen vilja ha en mindre telefon. Min tidigare favorit var Xperia Z5 compact, perfekt storlek för mig som egentligen bara använder telefonen för Messenger, Twitter och musik. Fick bli Pixel-telefoner när Sony slutade tillverka compact-modeller.

Så nästa telefon blir nog en till Pixel-telefon i budgetklassen om jag inte hittar någonting roligare.

Snygg var den också!

World Cup 98 är min favorit trots att det inte är med på listan. Anledningen till det är introlåten Tubthumping av Chumbawamba och att det är det första Fifa-spelet jag spelade. Jag och min tvillingbror satt och spelade det på PC. Den ena med handkontroll (där det bara gick att glidtackla) och den andre med tangentbordet.

Mitt starkaste minne från World Cup 98 är att det en gång blev en bugg så att jag fick inkast från kortsidan precis bredvid målet.

Den andra versionen jag tycker om bäst är när Be a Pro introducerades, har för mig att Ronaldinho var på omslaget.

Managementspel och F1 är två av mina intressen så hoppas verkligen att det blir bra! Spelat en del Motorsport på PC och FL Racing Manager på telefonen förut.

Jag har inte spelat ett boxningsspel sedan Fight Night 3. Hoppas det blir bra, aldrig fastnat för UFC-spelen på grund av markstriderna som jag är hopplös på.

Skrivet av Emin:

Wow det skulle vara så snällt. Det skulle verkligen betyda extremt mycket för mig om du skulle kunna göra det! Tack på förhand

Lägger till ditt nummer nu. Men kan starta programmet först på kvällen imorgon så att du får notiser till mobilen.

Skrivet av Emin:

Jag har varit extremt desperat för att få tag i ett ps5 men kan inte lyckas :(( Jag förstår att detta är ganska orimligt men har sett extremt snälla fz:are. Därför undrar jag om det finns någon chans att nån extremt snäll själ kan ringa upp mig på 073-422 44 06 om ps5 finns i lager nånstans. Jag förstår att detta är ganska dumt men ni kommer inte förstå hur mycket detta skulle betyda för mig och min familj😁❤️

Jag skaffade distill.io i måndags som skickar ut sms varje gång lagerstatusen förändras på olika webshopar. Lyckades beställa ett ps5 på Amazon i dag och har därför ingen användning av min permutation som sträcker sig tre veckor till. Om du är intresserad så skulle jag kunna byta ut mitt nummer mot ditt så att du får sms istället för mig. Kan tidigast fixa det på kvällen i morgon i så fall.

1