Inlägg av anon17102

Inlägg som anon17102 har skrivit i forumet

Idra

Efter att ha spelat DCO så försvann mitt sug efter detta spelet. Att dodga och hoppa för att undvika skada är inte fel i säg, men det gör sig oerhört mycket bättre på konsol. Vidare kan Sailormoon tänkas vara en raidboss i detta spelet tro?

Diskussionen kring WoW är så otroligt ålderstigen vid detta laget att det är lite skrattretande. WoW har figurerat på min maskin sen beta och jag erkänner att det är ett förbenat bra spel. Dock tycker jag att det är synd att jämföra eller dra paralleller mellan alla spel hela tiden.

Detta var en tråd som skulle diskutera Rift. Det finns en tråd om WoW. WoW är ett bra och polerat spel [punkt].

Så, Rift. Jag lämnar all UI, quest och mekanik-diskussion därhän och försöker istället se det för spelet som det faktiskt är.

"Jag har tröttnat på WoW och ger därför Rift en chans." Den meningen är huvudet på spiken. Man vill åt en annan miljö, en annan värld att springa runt i. Sen om ui eller questkedjor eller annat är liknande, må så va, men du är inte i Orgrimmar eller Stormwind längre. Vilket är skönt i sig.

Köper du en ny bil så har den hjul, ratt och motor men du är nöjd för att den är ny och den känns annorlunda och du ser något nytt på garageinfarten. Men du tar dig fortfarande på samma sätt till jobbet.

Installerade i 2,5 timma....skapade en karaktär i 20 minuter....spelade i 5 min....avinstallerade på 1 min....tycker fortfarande synd om min hårddisk....

Ville bara uttrycka hur imponerad jag är av dig. Du och jag satt och käka pizza på Dreamhack för ett par år sedan, jag var där som skribent för FZ. Då hade du nog inte sprungit många meter. Men nu gör du milen på 45! Sett dina inlägg kring träning och du är en förebild för många andra, det lovar jag. Keep up the good work!

WoW klockar in på "lite över femtio miljoner dollar" i initiala utvecklingskostnader. Alltså en 6-7 plats. Undra om de fått igen de pengarna om man jämför med de spelen som ligger på samma budget. Nej jag är ingen WoW "fanboy" bara objektiv.

"Margins are healthy and sustainable. In September 2008 Blizzard revealed that all costs, from initial development to customer service from 2004 to September 2008 were circa $200 million. Included in this figure is over 50$M initial development cost"

Nait, du har givetvis rätt i detta. Tyckte dock tydligheten lyste med hjälp av Blizzard.

Fantastiskt spel. Max settings, max volym i lurarna...max adrenalin! Välgjorda spel som det här kräver stort beröm. Nu inväntas den fulla release'n med vattnande mun.

Rykte: Läckt gameplay från SW: Battlefront 3

Nice! Älska spel där man kan springa runt och slakta. Måtte detta komma till PC framledes.

Måste få min röst hörd när det kommer till det här spelet. Jag gav 349:- något som jag kan delas upp i tio timmars spelande. 35:- i timman är ganska billigt ändå, om man jämför med en bio eller en öl på krogen.

Men efter tio timmar tröttnade jag på att effekterna liknar Playstation, ljudet Game & Watch och hastigheten på karaktärerna och dess animationer Paralympics. Förutom Shaman då som jag precis orkade spela.

Ser man till andra aspekter så kan grafiken, vilken verkar vara huvudämnet i denna recension, bekrivas som okej. Dock saknar jag något som gör den egen, omnämnda WoW har i alla fall en väldigt egen stil. Sen ska sägas, att om grafiken styr spelet så är ju poängen med "spelet" borta. Se en bra film från Pixar studios istället.

Efter att ha testat sju-åtta olika MMOs så var jag tvungen att lägga vantarna på även detta. Tyvärr så hamnar det i hyllan jämte de andra. Inget höll en kvar och karaktärerna får fortsätta att springa i sin sirap helt utan min involvering.

Som slutkläm så kan jag bara säga att om du fortfarande gillar ditt nuvarande mmo, om ens lite, vare sig det är WoW, AoC eller EVE så spar dina pengar och lägg dem på månadsbetalningar tills något annat dyker upp.

Som en erfaren mmo-tok så var faktiskt förväntningarna höga. Efter att ha spelat igenom startområdet till lvl20 med fyra olika klasser, ville testa så mycket som möjligt, så blev besvikelsen tyvärr rätt så stor. Spelet saknar direkt meningen mellan 20-30 etc. och man dödar återigen vargar, samlar bär och lämnar saker mellan NPC's. Skillnaden är att man trycker lite på pilar då och då för att slå ihjäl en råtta eller en mammuth.

Spelet är, i dagsläget, ingen jättehöjdare. Tyvärr kommer det sälla sig till högen av spel som ligger hemma i bokhyllan och samlar damm.

Varför, ja verkligen varför, väntar de inte ytterligare ett halvår och betatestar och ordnar så att de kan släppa ett trevligare spel. I dagsläget så dras det med barnsjukdomar, exploits, knappt fungerande socialt system samt tragiskt lite personlighet sett i karaktär och rustningsväg.

Visst, kanske man kan ge spelet en ny chans om sisådär tolv månader när det är patchat, limmat och har fått en stor norsk arbetsinsats.

Frågar igen då jag hört att man får en fri månads spelande om man ger bort en trial

Tabula Rasa - trialkey

Undrar snällt om det finns någon här på FZ som kanske kunde dela med sig utav en trial/buddy key till spelet?

Tackar ödmjukast i förskott.

(Ifall ni har en får ni jättegärna pm:a mig)

hoho, de har nog till och med stulit html-koden för wows hemsida Snacka om underligt sätt att skapa en "egen" identitet.8)

Det var lite sarkasm angående koreanerna Gillar mer klaustrofobiska spel med aningen mer scriptat händelseförlopp. Gillade verkligen inte Farcry och känslan återfinns i Crysis...

Blev riktigt besviken. Fan, trodde verkligen det skulle vara otroligt skoj. Visst det var snyggt etc. Men sen då...det var segt och det kändes som man spelat det förut. Kändes inte alls intence..var mycket springande och aningen trevande. Men gillade man Farcry lär det vara julafton!

Smyga bland palmer och skjuta små yra koreaner...suck. Trodde man skulle få skjuta på stora arga och onda aliens :evil:

Snuskigt skoj spel! Spelat igenom demot tre gånger med tre olika builds och har precis börjat testa betan. Reder de ut alla barnsjukdomar som alla onlinespel dras med så är det imo ett kommande storspel. Varför? För att det har ett spelsätt som smittar ala D2 och WoW. Mumma helt enkelt!

Riktigt skönt spel att sätta sig ner med. Du sprayar och och sluggar och kaskader av zombies flyger. Ett spel som växer! Gillar skarpt!

Imponerad, det var snyggt, skoj och trevliga miljöer ovanpå det. Sen gillade jag regnet och det mysiga lilla talet i bakgrunden. Ett kanonspel som skulle fått massor av uppmärksamhet om det inte hade behövt tävla med spel som COD4, GOW, UT3 etc etc.

För att spela spelet med annan upplösning använd följande rad i genvägen till exe-filen. Ändra till där du har filen.

"C:\Program\EA Sports\FIFA 08 Demo\FIFA08 Demo.exe" RESOLUTION=1680x1050x32

Vidare så kan du slå på allt lullull, för nvidia, i deras kontrollpanel. Då blir iaf enligt mig spelet trevligt fint att titta på. Skuggorna är luriga och fula, men annars så.

Vad det gäller i konkurens med PES så kan de nog vara värre. Ska bli intressant att testa det kommande liret.