Inlägg av ZaInT

Inlägg som ZaInT har skrivit i forumet

Skrivet av MyInsanity:

Jag vet inte om denna nyheten gav mig mer oro och angst än positivitet när man ser folk från Blizzard och Bioware då deras track record inte varit på topp på senaste tiden.

Jag hoppas att det blir bra iaf, då jag senaste månaden köpte Cyberpunk med Liberty och lagt ner 105 timmar.
Haft väldigt kul hittills, lite klent här och där men skulle nog ge det en 8/10 just nu.

Det är ju talang från de sjunkande skeppen, det är precis de som ska räddas från katastroferna.

Orange Box och GTA V, om DLC räknas så ingår Phantom Liberty (Cyberpunk 2077). Tror helt ärligt inte att det är några fler än så. Spel är dyra.

Till PC, men till Rockstars skitlauncher och jag ångrar det varje gång jag tänker på det

Nuvarande kontot är från 06 men jag betatestade Steam och har sålt två tidigare konton så det vore intressant att veta när jag först registrerade ett :/

Först på Steam beta var väl ändå Counter-Strike 1.6? Det var ett helvete eftersom man var tvungen att köra Steam för att spela, och Steam då var den absoluta motsatsen till vad det är idag; fifan vad man hatade det.

EDIT: CS 1.6 droppade 15 September 2003, HL2 16 November 2004,
Känner på mig att jag har rätt

Assemblage 23 - Rain Falls Down

Assemblage 23 - I Am The Rain (2021 mix)

Suicide Commando - God Is In The Rain

The Birthday Massacre - Rain

VNV Nation - Before The Rain

Covenant - Like Tears In Rain

Project Pitchfork - Rain

Roxette - The Rain

Roxette - Queen Of Rain

Roxette - Watercolours In The Rain

Minimikraven ändras inte men support för de som inte uppfyller de nya kraven upphör.

Citat:

https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/update-to-p...
It's important to highlight that it doesn't mean the game will stop working on the previous minimum requirements. However, following the next update to the base game we will discontinue active support for them and stop testing the game on those setups.

Själv har jag moddat sönder mitt 2077 totalt (för närvarande 161 moddar i Vortex varav runt 50 är prestandarelaterade) och kör det på jobblaptopen (lång historia, min stationära är otillgänglig); Dell Latitude 7420, i7-1185G7 ("stora" Xe-iGPUn med 96 EUs) med 16 GB RAM. Ligger runt 45 FPS i 1366x768 med nästan allt på low, 60 FPS target och FFX på 50-100%. XeSS ger några få FPS mindre, vet inte varför men jag föredrar att kunna både upp- och nerskala så det gör mig inte allt för mycket.

Klart som fasen att det inte är en visuellt stimulerande upplevelse jag Frankensteinat ihop men min poäng är att om det ens är MÖJLIGT att spela på den skitmaskinen så är det bannemig möjligt att få till det på vilken brödrost som helst.

Skrivet av Jud1t:

Har inte sett de tre sista avsnitten så jag vet inte om det ballar ur? Hade dock gärna sett att spelet hade tagit mer från serien (ja jag vet att den gjordes efteråt) istället för vad det blev…

Det beror på vad du menar med ballar ur och vad du har för förväntningar/erfarenheter av anime, jag skulle säga att det är 100% upp till tittaren huruvida den gör det eller inte.
Sista avsnittet var väl ganska extremt men samtidigt är det ändå en tydlig plot som håller och det är en anime, skiten ska vara överdriven. Har sett igenom den två gånger nu och det kommer nog att bli en gång till om ett halvår eller så.

Kan inte påstå att jag har någon slags expertis i ämnet men jag har försökt konsumera det absolut mest grundläggande genom åren; den enklaste liknelsen jag kan dra är att om du kollat Akira och hela eller större delen av Neon Genesis: Evangelion och inte tycker att någon av dem ballat ur för hårt kommer du absolut inte tycka att Edgerunners gör det heller.

Skrivet av Robilitoow:

Edgerunner behöver ingen andra säsong som fortsätter berättelsen på första som jag personligen tyckte fick ett riktigt bra slut, dock tackar man inte nej till fler berättelser/serier i samma värld

Precis, en uppföljare men inte med samma karaktärer. Eller ja Lucy skulle jag väl inte gråta floder över men det är väl inte så otippat.
Jävla bra anime var det oavsett.

Jag är så dålig på att hantera pengar att jag borde omyndigförklaras så sure, är pengarna uppbundna i pant kan jag inte slösa dem. Brukar vänta tills det är nån hundring eller två också innan man går med två svarta sopsäckar som nån tomte, förstår inte hur man kan se pant som något jobbigt.
Saknar 4-kronorsflaskorna fortfarande

Du har antagligen valt att Windows får använda loginuppgifterna för ditt jobbkonto överallt istället för att välja "Nej, bara för denna appen" i vänstra hörnet på dialogrutan som kommer upp. Nu har nu tydligen löst det på ett annat sätt men till nästa gång kan det vara bra att veta

Skrivet av Johan Lorentzon:

Källkod och allt läckte 1 vecka innan release och det sköts upp ett helt år.

Tror det var värsta läckan i spelhistorien innan detta hända.

1 år och 1 månad senare ungefär, men med Valves fantastiska förmåga att förhålla sig till tid skulle det lika gärna kunna släppts 12 timmar eller 12 år senare utan att en läcka skett

Vart finns dessa påstådda långtida uppdateringarna för ettan? Det har inte kommit någon DLC på evigheter, det är knappt nån online och har inte varit mer än sporadiskt på två år och 2an har blivit försenad ett par gånger redan. Eller är det bara buggfixar och tillfälliga kampanjer de syftar på? Det är inte riktigt samma sak förutom de fall där spelet är så trasigt från launch att det måste patchas till fungerande skick.

Skrivet av krislevin:

Är ettan bra? Har ingen koll alls på Techland spel. Skulle vilja sätta mig i nåt coolt spel som tar lång tid att klara av.

Ett av en handfull spel jag kunnat spela mer än 24 timmar i sträck, tog mig igenom hela min Covid-infektion och lite till mha det. Sjukt bra spel!

Half-Life 2
Tätt följt av Max Payne 2, Mafia 2 och GTA V i den ordningen

Lägg in uppdragskedjan som togs bort pga 9/11 och implementera simmande. Grafikmotoruppdatering vore trevligt men det är inte ens det viktigaste så länge jag kan ha min haxxade hastighetsmätare och andra aspekter än 4:3 skalar korrekt.

Skrivet av Kvadruppelmas:

Tråkigt att valde att gå hela vägen fullt ut med denna release är verkligen inte en Definitive Edition i mina ögon. Man kan ju hoppas att de ändrar sig och öppnar upp för att sälja den tidigare versionen som nån slags "Legacy"-version.
Men om man går på SteamDBs grafer verkar intresset att spela GTA 3, VC och SA väldigt lågt.

Musiken som saknas i Definitive Edition är väl densamma som togs bort för många år sen i de digitala versionerna, så det var ju ingen överraskning.

Nåväl, spelen är ju inte omöjliga att få tag på annat håll.

Att de tre originalspelen just nu har sämre betyg än annars är garanterat på grund av downvote-bomben efter att Rockstar stämde skiten ut alla som fixat de gamla versionerna men plötsligt fick en bassäng av skit och böter från RS inför just den här launchen.

Tyvärr faller Corsair platt redan när man öppnar det, peta en grad fel på de ultrahögt profilerade tangenterna och capen flyger halvvägs till nästa län. Synd att de är så värdelösa på detta när jag älskar i princip samtliga deras produktkategorier och produkter.

För er som saknar Num Pad, köp en trådlös. Det är precis det jag gjord och det är mycket mycket skönare att dessutom kunna placera den exakt hur man vill.

Exakt vafan som helst förutom EA. Bethesda skulle gärna fått göra en DLC så att man kunde få lite skoj buggar som tröst för att originalstudion försvunnit.

Sådär 5-10 papp krävs, vilket suger med tanke på att det svenska språket inte förmår beskriva min kärlek till Half-Life

"Rökte knark" ffs skärp er

No zombies? No deal. De kan sälja mig enbart zombie-läget för 49 kr/månad.

FELET på dagens spel (och spelare) är att de är för hjärndöda.
Vad är nöjet med att spela ett spel som Spliter Cell om man inte måste tänka till lite? Fan så förbannad jag blir.