Inlägg av eccentric

Inlägg som eccentric har skrivit i forumet

1

Uppdaterade tråden med en liten presentation. Några stycken nya rekryter till BF4 har dykt upp hos oss och det är vi glada för och välkomnar givetvis fler så vi kan ställa till det ordentligt på stagfälten! Game on!

Skrivet av Mr Hatisk:
Skrivet av metro swe:

Han menade det nog säkerligen

Fast hemsidan såg lite rörig ut i mina ögon, och hur svårt kan det vara att iaf skriva en kort presentation även här?

Det är omöjligt att avgöra huruvida han menade det han skrev eller inte. Läser man det rakt av är det ju bara en dryg kommentar.

Hemsidan är uppbygd av moduler och vi har fått en hel del beröm för den men det är klart att den inte kan passa alla. Vi uppskattar alltid konstruktiv kritik och förslag till förbättringar från alla håll.

Onödig kommentar lille vän. Bara att klicka på länken så finns all info.

Vi är ett gäng som spelar Payday2.
Sök http://steamcommunity.com/groups/T-SWE eller UmbranoS på Steam eller anmäl dig direkt via www.teamsweden.net så hittar vi dig på steam.

TSG söker Battlefield4 spelare

www.teamsweden.net

TSG - Team Sweden Gaming söker BF4 spelare

Vi är ett stort och glatt gäng som gillar att spela spel. Idag är vi över 200 aktiva spelare på hemsidan som spelar olika spel tillsammans plus att par hundra till som spelar med oss in-game i olika spel och vi hoppas att fler och fler kommer att vara intresserade av att vara med.
TSG är uppdelat i ett öppet spelcommunity Online samt en Spelförening för folk som vill träffas och spela spel eller göra andra aktiviteter tillsammans irl. Vi kommer bl.a att vara representerade vid Dreamhack Winter 2013 med ca 20 personer.

Vi har startat en Battlefield 4 sektion som nu välkomnar fler spelare. Om du är intresserad så ansök via vår hemsidan www.teamsweden.net eller snacka med "Bohhaa" eller "ortaxortax" på Origin.

Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att skicka ett PM eller skriva direkt i denna tråden eller på våran hemsida.

ps.Om du har en svensktalande klan eller guild i något spel så är du välkommen att kontakta oss för att diskutera en migrering med vårat community. ds

www.teamsweden.net

Införandet av Guild Missions, WvW/GvG, utökandet avPvP kartor och astora tillfälliga dynamiska events är det bästa med Guild Wars 2 nu. Planer finns också på att få med GW2 i e-sport inom en snar framtid. ECL t.ex.

Vill ni lira med 200 andra svensktalande Guild Wars 2 spelare på Seafarers Rest är ni varmt välkomna till oss i Team Sweden. www.TeamSweden.net

[GuildWars2] Team Sweden | Seafarers Rest EU | ~250 AKTiVA members | PvE/WWW/PvP

Om du är här så hoppas vi att det är för att du är intresserad av att joina vårat gaming community.
Du fyller i formuläret för medlemskap snabbt och enkelt och sedan hör vi av oss till dig.

Om oss:
Team Sweden är guilden för alla. Alla från nybörjare till veteraner kan finna sin plats hos oss.
Guilden är grundad av ett kompisgäng från södra Sverige som lirat MMO's i över 10 år. Vi har bland annat god erfarnhet från Heroic content i WoW PvE, WoW Arena 2500+rating, DAoC World PvP mm
Vi är idag några hundra aktiva medlemmar medlemmar och ser gärna fler aktiva gamers i guilden.
Guilden Team Sweden startades vid Guild Wars 2's lansering men har sedan dess växt mycket och idag spelar vi även andra spel tillsammans och därför har vi utökat guilden till att bli ett spelcommunity,
Förutom Guild Wars 2 spelar/kommer vi spela även The Elder Scrolls Online och League Of Legends i guildlag.
Vi är ett community som har som mål att våra medlemmar ska tycka det är kul att logga in i spel och att det finns planerade events att deltaga i både på veckodagar och helger.
Det finns ingen åldersgräns utan en persons respekt för andra spelare och ett uppvisande av mogen karaktär är grund i vår rekrytering. En ren guildchat utan rasism och personliga förolämpningar ser vi som en självklarhet. Humor är alltid välkommet och uppskattat. Att du representerar guilden och spelar på samma server som oss är idag ett krav.

Serverinfo
Guild Wars2: Team Sweden [SWE] | Server: Seafarer's Rest EU (Just nu no.1 på Europas ladder för World PvP)
League of Legends: Team Sweden | Server: Europe West
The Elder Scrolls Online: (mer info kommer allteftersom det finns tillgängligt. lanseras under 2013)

Vad vi kan erbjuda dig som spelare:
En stor aktiv spelarbas på flera hundra medlemmar
Guildbonusar för EXP, Gathering, Magic Find, Karma m.m
Raider i World PvP
Teamspeak3 VOIP
Grupper till tournament/arena PvP
Grupper till PvE dungeons
Sociala events in-game
Sociala events som t.ex LAN, laserdome, paintball för föreningsmedlemmar i Team Sweden

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt:
eccentric@teamsweden.net
umbranos@teamsweden.net
eller via vårt kontaktformulär.

1