Inlägg av motionfield

Inlägg som motionfield har skrivit i forumet

Enda tradionella TV-programmet jag tittat på senaste 5 åren. Riktigt bra faktiskt. Mycket musik från spel och film i bakgrunden. Kul sport och härliga personligheter. Och nu måste man ju se hur en esportare klarar att möta mer klassiskt fysiska idrottare.

Föreställ er backlashen när det visar sig att det bara är män som är nakna..

Bästa indieliret på 360. Jag och mina bröder hade orimligt roligt med det. Härligt att se tvåan! Hoppas de fixar de issues som fanns med styrning och att spelare som inte var med ändå hade sina truckar på banan.

Det som gör en så frustrerad är ju att de hade ett team som gjorde sjukt bra storyspel och så utnyttjar de dem inte. Lika bra att de går vidare och kan använda sina talanger hos någon som fortfarande bryr sig om den typen av spel.

Skrivet av Winzi:

Ser rätt nice ut.. hoppas för de som köper att spelen verkligen flyter på också och att det ser ut som det gjorde eller bättre på videon..btw vilket är det första spelet som visas, et så onekligen intressant ut.

Det första som visas är Horizon: Zero Dawn följt av Rise of the Tomb Raider.

Andelen som köper båda direkt är nog ganska få. Man kan ändå inte spela 2 samtidigt. Battlefield lär ha tagit en stor kaka från Titanfall då det är ganska många som är intresserade av båda, men inte samtidigt.

Skrivet av NaxoS:

1. För att Xbox One S är den billigaste UHD Blu-ray spelaren.
2. PS4 Pro kommer snart, folk väntar med sitt PS4 köp.

Tänkte säga samma sak. Jag är lite nyfiken på HDR faktiskt. Xbox One S är ett betydligt mer intressant paket än föregångaren. Men jag fortsätter nog vänta på en konsol med lite större prestandahopp.

Skrivet av didde:

Sport, ja.
Idrott, nej.

Det krävs lika mycket (om int mer) fysik som i dart/biljard. Lika mycket träning och skicklighet som curling.
Men det är inte lika fysisk som klassisk idrott, vilket jag inte heller skulle klassa dart/biljard/curling som.

Definitionen av sport är inte så konstig egentligen: "Ibland används begreppet "sport" inom nordiska språk synonymt med idrott, men orden är egentligen inte helt utbytbara. Termen sport omfattar även vissa aktiviteter som inte är fysiska och enligt en ännu vidare definition även spel som frågesport och schack[1]"

Det är bara att vi i norden som har samlat ihop idrott och sport till ett. Sedan är det att folk har fortsatt på denna definition trots ursprunget.

Men jag är helt klart beredd på att kasta sporthandduken och kalla det för e-sport. Så länge de får samma förutsättningar som övrig sport.

Klockrent beskrivet. Borde inte behöva sägas mer i debatten.

Skrivet av Fanskap:

Det var trevligt förr i tiden när spel handlade om story och gameplay, känsla osv.

Känns som att det blivit lite av en grej att försöka hitta något sånt här bara för att bli irriterad, skitsamma om spelet i sig är ett mästerverk - att handlingen är fenomenal och att spelet sliter tag i dig och håller fast tills dess att man gråter över att äventyret är över när credits rullar förbi, nejnej.

Nu letar vi med ficklampa och vassa pinnar efter saker att bli triggade av så som låsta fps eller att spelet inte är exakt som det var under någon announcementtrailer, och när vi sedan hittat den här grejen som inte borde vara ett sånt jälva stort fokus, ja då bojkottar vi skiten och önskar att samtliga som har med utvecklingen att göra för evigt kommer trampa på legobitar.

Är jag ensam om att att tänka så här?

För många är låg framerate en sån dealbreaker att spelet känns ospelbart. Klart man blir förbannad när spel man ser fram emot gör ett sånt misstag gång på gång.

Skrivet av Dumlen:
Skrivet av motionfield:

Detta tyder faktiskt på att varken UWP eller DX12 hade så mycket med prestandaproblemen att göra. Intressant. Det betyder tyvärr också att remedy inte kunde optimera detta spel bra nog för PC. Med tanke på hur avancerade effekter det är kan jag tänka mig att det var svårt att göra något med. Eller så är det samma problem som med forza horizon med krypterade assets som strular.

Bara att kolla på Forza 6 Apex som rullar på finfint under UWP, Turn 10 är dock extremt duktiga på att optimera sina spel. Turn 10 satsar alltid på konstant flyt i dom spel dom gör.

Forza Apex och horizon 3 har dock också haft jätteproblem med stuttering på hyfsat kraftfulla burkar. De kräver CPU som satan. Man är rökt om man inte har fetaste i7an överklockad om man vill ha en upplevelse utan småryck. Jag är en av dem som inte haft en bra upplevelse tyvärr. Play anywherespel har mycket högre cpu-krav än andra spel av någon konstig anledning.

Detta tyder faktiskt på att varken UWP eller DX12 hade så mycket med prestandaproblemen att göra. Intressant. Det betyder tyvärr också att remedy inte kunde optimera detta spel bra nog för PC. Med tanke på hur avancerade effekter det är kan jag tänka mig att det var svårt att göra något med. Eller så är det samma problem som med forza horizon med krypterade assets som strular.

Som många andra som nått 30 vill jag ha mer kvalitet och kortare playtime framöver. Vill inte hålla på med transport och meningslös crafting de få timmar jag har. Inget filler i mina spel tack. Kort playtime är mer och mer ett plus numera.

Tänker något i stil med Dark souls bloodstains fast de går att interagera med.

Något ANNAT än flashbaserad lagring nästa generation vore bakåtsträvande. Det är snabbare, mindre, har inga rörliga delar och relativt billigt med stort lagringsutrymme idag.

Skrivet av fzusr:
Skrivet av motionfield:
Skrivet av roob:

Ja det första ME kändes sådär lagom avskalat och bra. Nu hänger Faith i drönare och det sprängs saker kors och tvärs. Fett avtändande -.-

Att döma av betan så är det ungefär de sekvenserna som finns i spelet. Don't worry about it.

Jo, explosioner gör väl sig passande för trailers så det är där dom får synas mest.

Ja det ger ju en skev bild när det bara är det som syns här. I spelet skulle jag tro det är enskilda och mer tongivande händelser det handlar om och inte bara massa explosioner. vilket iofs gör dem till spoilers istället

Skrivet av roob:

Ja det första ME kändes sådär lagom avskalat och bra. Nu hänger Faith i drönare och det sprängs saker kors och tvärs. Fett avtändande -.-

Att döma av betan så är det ungefär de sekvenserna som finns i spelet. Don't worry about it.

Skrivet av Pijt:

Mm, inte samma haYpe som efter första trailern men det såg ut att vara mer av samma iaf. Still Alive kunde dom lätt haft kvar, eller någon annan låt lite utanför ramarna.

En ny med miskovsky hade ju bara känts rätt.

Så jävla nice. 8 år har jag längtat och det ser magiskt ut. Don't let me down Dice!

Känns som de kunde skitit i mp och lagt tiden på sp. Varför ska alla shooters ha multiplayer?det är helt ok att bara satsa på sp och coop. Det finns andra spel om man vill ha mp.