Inlägg av motionfield

Inlägg som motionfield har skrivit i forumet

Riktigt bra jobbat, ett av de mest hypade spelen i höst personligen trots stenhård konkurrens.

@Hipshot: vad heter din utvecklare på Steam? Vore kul att se spelen.

Vi heter solid core. Vi jobbar dock inte heltid på vårat.

Skrivet av Hipshot:

Hotline Miami är inte på Rea heller, det finns lite spel som inte är det som man hade väntat sig.

De lyckades kanske inte komma överens med Devolver som ger ut de spelen.

Skrivet av Hipshot:

Mina spel är inte på rea, för valve måste helt sonika glömt att vi är från Sverige. Våra spel har dessutom sålt ganska bra och vi har haft företaget i 5+ år nu. Men så är det =D

Som sagt, valve styrde inte över det. Rean organiserades av Raw Fury. Kontakta dem så får du vara med nästa gång!

Skrivet av Gen:

Rean är inte direkt synlig på framsidan utan man fick scrolla ner lite ifall någon inte hittar den.

Den ligger bland Special Sales ganska högt upp. Tror den listan slumpas (eller väljs av Algoritmen beroende på besökare) så inte säkert att den syns först.

Skrivet av Hipshot:

Valve påtvingar inte förläggare rea, vill man inte vara med så måste man inte. Sedan tror jag, eller jag vet, att valve inte har superkoll på varifrån spelen kommer, dom KAN ha det så klart, men det har dom inte.

Korrekt. Mitt spel är ett av de som är med på rean. Rean anordnades av en mellanstor svensk utgivare som skickade ut en inbjudan till sina kontakter och sedan anmälde den till Steam. Varje utvecklare får sedan själv välja om man vill vara med och hur mycket man vill sänka priset. Valve har alltså inte så mycket med det hela att göra förutom att lägga upp rean på butiken och tillhandahålla plattformen där alla kan registrera sig.

World of star wars? Nja openworld och mmo är inte samma sak. Hoppas på mer mass effect 2 än destiny men det är väl kört nu.

@StenmanJones: Japp kan nu mer eller mindre pussla ihop hela filmen. Hjälper förstås att jag spelat spelet. Ska bli intressant att se om den är bättre än assassins creed. Det är nivån jag förväntar mig. Ser lovande ut på den punkten.

@erikcedervall: mycket bra spel de också. Det är lite synd att det alltid är de största som kammar hem titlarna till slut. Från vad jag hört om Divinity så verkar det vara ett galet achievement.

@erikcedervall: säger inte emot men vilket skulle du lyfta fram istället?

@Ti994a-C64-Amiga-PC: hur hade din lista sett ut?

@Tomas Helenius: I payback och AC Origins tycker jag det är ok men det är ändå störande att se att man kan köpa sig progress.

Bf2 har verkligen korsat linjen för vad som är acceptabelt.

Nu var det iofs ekonomichefen men allt han sa var affär, affär, affär och vi hade kunnat blåsa folk mycket hårdare med bf4 än vi gjorde. Inget om spelen i sig.

@tricky: det är nog PC det är optimerat för tyvärr för de som bara har konsol. På origin så var det enormt najs att spela förutom några enstaka streaming hiccups emellanåt. Trialen vände mina förväntningar ordentligt faktiskt. Det var bara skoj att rejsa efter ett tag när man lärt sig kontrollerna.

Pengar måste de ju ha. Men han har kanske inte tid med management av fler grejer. Jag skulle plocka upp Amy Hennig och låta henne bygga upp ett kampanjteam som sköter det. Då blir det mest pengar det handlar om. Delegera till bra folk!

Xbox One Elite. Garanterat.

Det borde vara ett krav på en ny konsol att man kan välja mellan 1080p60 och 4kp30 om spelet inte klarar 4k60. För många är spel ospelbara under 60.

Ni missade ett segment med 980 och 1070 som har liknande prestanda. 1070 är dessutom väldigt populärt i nya generationen. Ni borde också ha valt det preset som gav 60+ helst 75+ fps på varje. Helst med en idé om vilken Custom-inställning som är mest värd att slå av för att nå detta (minst skillnad i utseende/störst Gain i framerate).

nu har jag inte sett avsnitt två men det brukar ju vara många andra grenar som taktik, minne, strategi etc som inte har med fysisk aktiviteta att göra. känns som det borde passat bättre. var det inget sånt?

Skrivet av bjornp:

Det här är den mest välskrivna nyheten jag sett på FZ på länge, uppskattas starkt.

Faktiskt, jag blev förvånad över den plötsliga kvaliteten!