Inlägg av Katorr

Inlägg som Katorr har skrivit i forumet

Från första utannonseringen plirade det till riktigt ordentligt så jag har hållt mig uppdaterad kring de här sakerna (säkert många andra som undrar med):

Spelet kommer bli tillgängligt på GeForce Now, dock oklart när, men en utvecklare skriver det här på de officiella forumen.
Spelet kommer även bli tillgängligt på konsoller dock vid ett senare skede.

Är det dags för någon med en stor påse pengar att köpa loss Nox-licensen måntro?!

Jag hade inte tyckt illa om de gjorde det till första person, möjlighet till VR, samt som tidigare talare skrev; arbetade på open world-aspekten. Skyrim är ett lysande exempel kopplat till hur man känner sig fri. I Witcher 3 belönades man inte av att utforska utan insåg att allt som man sprang på var kopplat till diverse notice board-quests. Totalt slumpmässiga encounters med belöningar vid upplevelsen tack!

Jag tror att det är riktningen de kommer gå, oklart kring huruvida det blir första eller tredjeperson dock. Multiplayer känns givet och är nog det som de pratar om kring "pröva nya saker som är svårt bla bla".

Men stämmer det verkligen att den här otroligt eminenta och historiska artikel först publicerades 2016? Den är väl äldre än så?

Skrivet av pazu:

Den dagen mitt jobb inte längre behövs är dagen då jag blir av med det.

Sicken surpuppa du var då.

Visst ratades den här på Game Pass? och är spelet fortfarande snordyrt?

Nintendo gör rätt i att kopiera det Marvel valde att göra med Stan Lee, skapa en karaktär av honom och marknadsför honom. Otroligt varumärkesstärkande och extremt sunt och hälsosamt samt mysigt - tills det kommer fram att han har gjort en Cosby...

Skrivet av Aletheides:

Har inte läst något om att det finns några speciella problem med PS5 för D4. Förutom några som skrivit och klagat men det har då visat sig att de suttit på Wifi. Wifi är i princip aldrig rekommenderat för spelande om man vill minska risken för latency

Ja men precis, inte mycket forumposts eller så kring specifikt PS och problem vilket jag tycker är udda. Kör Wifi på datorn också vilket funkar utmärkt, körde även lite i tältet här på campingen över 4G utan några problem alls. Får testa med kabeln när jag kommer hem! Ibland är det ju faktiskt så enkelt, konfigurationen hemma skall dock vara up to task men man vet ju aldrig.

Skrivet av Joewson:

Ospelbart på Playstation? Vilka helt skilda upplevelser vi har. Det stora strulet var i torsdags för mig men det påverkade samtliga. Sen har det varit lite smålagg här och där men det har även varit likadant på PC enligt de jag spelar med (vi är två på PS och tre på PC). Det är inte perfekt men det har mer med överbelastade servrar att göra och inte beroende på plattform. Har förvisso ”bara” 30 timmar i spelet så problemet kanske finns under tidpunkter då jag inte spelar. Lite nyfiken om så kan vara fallet.

Märkligt, det är totalt ospelbart för mig på Playstationen medans det funkar galant på PC på samma uppkoppling. Jag har försökt både under primetime och även mitt på dagen med samma tråkiga resultat. Det är lite tråkigt att gå från grafiken på PS5 till lowlowlow jag får köra på macen dessutom...

Gött att höra att ni kan lira ordentligt!

Jag köpte mellanversionen för early access, funkade bra första två dagarna på Playstation 5. Tyvärr är det någon som inte skalar Sonys servar så det är helt ospelbart på Playstation nu (rubberbanding och disconnects). Det här fick mig att köpa spelet IGEN på PC. Har sedan fipplat ihjäl mig för att kunna lira det på min Macbook Pro M1 med hjälp av senaste betabuilden samt den nya DirectX 12 emuleringsfeaturen. Det tekniska åt sidan så är spelet tillfredställande såsom bara Diablo kan vara, jag gillar svårighetsskalningen, grafiken och presentationen i helhet. Jag ogillar dock grindandet bortom level 80, det blir lite väl mycket MMO.

Jag spelar Diablo 4 på min Macbook Pro M1 efter lite fipplande. Nu kanske inte hon är så intresserad av att hålla på, men det funkar förvånansvärt bra!

Skrivet av marcus8958:

Så du tycker det är ok att köra rattfull och riskera andras liv?

Ja, det är exakt vad jag tycker. Du missar poäng, antagligen med mening, så låt mig förtydliga den: du hjälper ingen, inte dig själv, inte eventuella offer, inte missbrukaren, inte samhället, inte anhöriga på bägge sidor genom att fördöma en missbrukares person. Att blanda in någons yrke i det hela är totalt befängt. Du kan bara hjälpa alla, igenom att hjälpa ALLA.

Skrivet av ohGr:

Japp, där finns alltihop, och lite till.
Läskigt med knarkare och förespråkare för narkotika, som åker dit för rattfylla, och dessutom osäkert hur många gånger.
Men har han knarkat och åkt dit på rattfylla en gång så är det förmodligen inte första gången han gjort det, och förmodligen inte den sista heller.
Håll i era barn. Läser i nyheterna varje dag hur folk blir överkörda och dör av rattfyllor.

Du forcerar tråden in till off-topic med trångsynthet. Jag hoppas du inte svarar på det här för du tydliggör din position samt din förlegade inställning till livet och substansinverkan.

Sluta lyssna på musik, alla dina favoritartister har näsan ner i mjölpåsen eller armen fulla av häststick. Stigmatisera inte livet för dina barn, tabubelägg inte verkliga aspektet av livet. Skydda ditt barn genom att tidigt berätta om allt som finns, gör dom misstag älskar du dem ändå. Bara för att du inte knarkar eller är ful i munnen mot din partner när du och grabbarna har druckit för mycket folköl i gillestugan kanskr nån annan gör det.

Sluta fördöm och förstå istället. Det är bättre för alla inklusive dig. Du har fel i din inställning. Bemöda dig inte med att motsäga det jag skriver för jag orkar inte gräla. Blev så less när jag såg din trångsynthet bara. Hoppas mina medhållare uppskattar mina ord.

Skrivet av cryxis:

Hade gärna velat se att det fungerar, men tyvärr är det inte buggar som stör mig. Det som stör mig är att jag blivit lurad rakt upp i ansiktet. Jag ville verkligen älska det här spelet, köpte en t-shirt till och med.

Kolla bara på gameplay-trailern som släpptes förut och jämför med vad som släppts. Jag hade förväntat mig ett GTA V korsat med typ Skyrim eller Fallout. Jag fick ett Midtown Madness med bra story och grymt soundtrack, med nästan obefintligt AI och uråldriga RPG-moment. Saker som redan finns i Witcher 3. Man undrar typ "vad fan hände?" "in Night city, style is everything", du kan inte göra ett piss med din karaktär, inte ens göra om din bil.

Vendors som säljer osammanhängande saker som ger 30 sekunder bättre stamina? Okej? När ska jag komma ihåg att äta den inför en fight och strula runt i menyer. Inga interaktiva moment heller, enda som finns är några utställda vendor machines som man kan knappa på, wow, det fanns i half life 1. Vad hände med att staden skulle vara liten, men med stor vertikalitet? Du kan gå upp för några trappor, sen är det stängsel eller stängda dörrar, bestämda hissvåningar som du kan åka till. Poliserna utanför V:s lägenhet knackar på hos nån och säger samma saker flera timmar senare i spelet. Craftingsystemet är meningslöst och ogenomtänkt. Ingen dygnscykel heller. Victor har öppet dygnet runt, wow han måste jobba på bra. Bilarna i speler känns som att köra svävare. Det slutade med att jag bara körde motorcykel, för jag pallade inte med styrningen i bilarna, och vart fan är allt? Tror inte jag sett en enda motorcykel på gatan under min speltid. Alltså, allt som blivit lovat är inte med, vanliga standardsaker som kom för 20 år sedan i open world-spel fungerar inte och som fanns i W3, deras egna spel!!

Osammanhängande partier i storyn också, speciellt i början. Varför ska jag bry mig om Jackie? När man fick se ett snabbspolat intro istället för att göra uppdrag med honom. Självklart är det mycket som har klippts bort inför releasen och det gör mig sorgsen. Årets besvikelse. Tyvärr!! Ska jag vara ärlig så störde jag mig faktiskt på själva muspekaren i menyerna, den ser ut som en symbol att en asset saknas, en bugg. Varför inte bara en gammal hederlig pil?

Du har fan rätt kring i princip allting här. Jag tycker det är skitskoj med jättebra story men visst fan är det en hel del brister när man börjar granska kulissen. Har svårt att tro att dom justerar många av punkterna du belyser just för att de är så omfattande.

Det som gör upplevelsen bättre för mig är att förbise mekanikerna i spelet och istället uppleva det på samma sätt som jag gör med t.ex Uncharted och andra tunga story-spel.

Ni som säger att spelet får lågkvalitativt innehåll och tråkiga nyheter har helt fel. Det kommer en uppsjö av nytt content som håller hög standard. Det som haltar har haltat länge. Det är snarare dissonansen mellan att håla valarna sysselsatta länge och den sociala biten i gameplayet som är den stora utmaningen för Blizzard. Även där görs det dock framsteg och såklart baksteg varje expansion och flera gånger under en cykel.

WoW har en medierapportering som tyvärr är felrepresenterad.

Det finns en läckt variant att kika på. Full av artefakter men spelet ser fortfarande ganska åldrat ut. Liten cash grab som man kan hoppas delge aktieägarna anledning att godkänna en återinvestering i varumärket!

Utifrån hans sista video är min extremt inkompetenta slutsats att han lider av psykiska besvär. Han stannar upp och sitter tyst väldigt länge - när han väl börjar prata igen är det som han försöker bryta igenom surret i sin hjärna. Psykos med scizohofrena inslag ser ut såhär då man upplevs katatonisk medans rösterna gör sitt. Han låter ganska nedbruten och rädd.

Jag hoppas han får hjälp och att personen bakom karaktären får tillbaks ramverket för sin verklighet.

Skrivet av Priapsi:

Shit, du menar att han gjorde musiken i slutet av 1800-talet alltså? Det är fan inte illa ändå

Kommenterar sällan. Kommenterar helst innehållsrikt, det här blir dock inte så avancerat; Burn!

Koppla istället in router 2 i router 1? Löser ditt problem såvida du inte har en anledning till att koppla som du gjort.

@marcus8958: ogillar att ordmärka. Men såklart menar du The Phantom Menace och inte Phantom Pain.