Inlägg av Rozziban

Inlägg som Rozziban har skrivit i forumet

1

Amnesia och P.T.

Skrivet av Nowly:
Skrivet av Hymer:
Skrivet av Mesmerize:
Skrivet av Hymer:

Jag är ju lite av en homo motståndare så jag säger heja Ryssland.

Aldrig förstått mig på hur man kan vara motståndare mot något som inte skadar någon annan, inskränkt.

Njae egentligen stör jag väll inte förutom att dom ska ha så jefla mycket uppmärksamhet och se titta på mig jag är en stolt homo. Det är mer det beteendet som jag hatar inte läggningen.

Är du homo och beter dig som vem som helst fine men om du är en fjollbög och vill ha en massa uppmärksamhet då hatar jag dig.

Det var det dummaste jag hört. Jag hoppas verkligen att dina föräldrar lär dig lite mer vett för det där var de mest trångsynta och ignoranta jag har läst på länge. Men det är helt okej då enligt dig när heterosexuella är stolta över sig själv och sin läggning med inte homosexuella?

Det kanske finns en anledning till att många säger de är stolta homosexuella om du tänker efter lite grann. Homosexualitet har ju varit väldigt skambelagt och inget som man pratar öppet om och har inte blivit accepterat i samhället förrän på senare år så att folk går ut med att de är homosexuell och stolt, handlar mer om att visa att man inte ska behöva skämmas över sin sexuella läggning och uppmuntra andra som också är homosexuella att de ska vara stolta som andra människor och inte behöva skämmas.

Hur menar du med fjollbög egentligen? För det är ju också en stereotyp och representerar inte alla homosexuella. Eller menar du också att stereotypen som finns om folk som spelar stämmer bra in på alla också? För vi vet ju att alla som spelar är yngre killar i 14-25 års åldern och vi spelar ju BARA våldsamma spel och har en dålig kvinnosyn allihopa.*Ironi*

Sen förstår jag ärligt inte hur du orkar lägga energi på att hata folk pga. en sån fjantig sak. Väx upp tack.

Väldigt bra skrivet!

Som vanligt, kanonbra skrivet!

1