Inlägg av anon18992

Inlägg som anon18992 har skrivit i forumet

1

Någon som hört något ang. ett Baldur's Gate III? Jag tycker fortfarande om både del I och II men det skulle vara kul med nya platser att utforska osv.

Blev nyfiken nu när jag läst en jäkla massa om Baldur's Gate bl.a. här inne.

Läste just den här tråden och tänkte passa på att fråga.

Är det likadant i alla spel eller har de lagt till möjligheten att hoppa i några nyare versioner av Guild Wars?

Spelade upp till lvl 15 med en polare för... ca 2 år sen tror jag och jag kan inte förklara varför men jag störde mig något fruktansvärt på att jag satt fast i marken.

Vare sig man kan hoppa eller inte, kan någon nämna några andra funktioner i de nyare som skulle kunna få en att finna intresset igen?

(Något så simpelt som att kunna hoppa taggar mig nog inte dock. Vet inte varför just det störde mig så. )

Jag är absolut ingen expert men jag hade samma problem med Might and Magic 7 & 8 när jag försökte spela dessa för några månader sedan.

Just Might and Magic råkar ha en Configure fil som går att öppna utan att starta spelet där jag kunde ändra inställningarna (detta gjorde jag på måfå men lyckades till slut). Om inte Fable har någon sådan så föreslår jag att ni ominstallerar (absolut inte med ev. quick installation.)

Där borde det finnas möjligheter att ändra inställningarna då de kan vara för krävande eller för gamla för er dator.

(Detta är ett råd från en helt vanlig kille som råkar gilla datorspel, jag har inga som helst kunskaper om datorer som ligger över sunt förnuft. )

1