Inlägg av seven8nine

Inlägg som seven8nine har skrivit i forumet

Jag önskar också mer VR! Men, är det ni som tagit bilderna på Pimaxen i solljus? Man riskerar ju att bränna sönder skärmarna i headsetet om man utsätter linserna för direkt solljus. Sådär ska man ju inte göra!

Ett spel som jag kommer ihåg som ett av de bästa jag spelat. För sin tid var det riktigt imponerande med vatteneffekter som fortfarande ser snyggt ut. Jättebra historia. Jag hoppas de kan göra något liknande.

Idén verkar vara liknande den i Project Zomboid som jag såg fram emot. Men Project Zomboid blir ju aldrig klart så det är bra att några andra tar tag i idén.

Hej! Reklamen Pocket Entertainment, Sveriges nya playkanal är jobbig! Jag har råkat hålla musen på den av misstag och den poppar upp och går inte att få bort! Jag måste refresha FZ. Jag kör inte adblocker för jag vill ge support till de sidor jag besöker men ska det vara så där störande så kanske jag får tänka om...

PS, jag använder mest Chrome.

Skrivet av a25zkmiz:

Blev väldigt besviken. Spelet är väldigt likt Splinter Cell, det känns som man ständigt är jagad. Jag vill ha det som i Blood Money, man anländer till en stor plats med många civila och där man ska avrätta en eller flera personer.

Fienden upptäcker en alldeles för enkelt när man bytt klädnad.

Jag håller helt med. Jag blev klar med spelet idag och för mig är Blood Money mycket bättre än det här. Grafiken är ju bättre men det måste den ju vara efter 6 år. Detta känns så olikt Blood Money och mer likt tex Splinter Cell som du säger.
Det här spelet är mycket mer drivet av en story än vad Blood Money var. Att du så enkelt kan bli upptäckt av fienden trots att du bytt kläder gör att du inte kan vandra omkring och studera rörelsemönster och hitta lösningar på problemet på samma sätt du kunde i Blood Money. Jag saknar tjusningen av att smälta in, att ingen vet att det är du som är mördaren. Men alla är så misstänksamma i det här spelet att jag ofta bara sköt ner alla fiender på hela nivån och gick ut genom dörren. Det var inte så jag spelade Blood Money. Jag vet att det finns de som gillar det nya systemet och är bra på att smyga runt på banorna, men jag gillar det inte.

Dessutom känns många av banorna väldigt små och linjära. Spelet har snygga cutscenes och det kändes mest som det var därför jag ville fortsätta spela även om jag verkligen hoppades på att Blood Money känslan skulle komma. Men det gjorde den aldrig riktigt.

Hyffsat bra spel ändå, men det är inte ett Blood Money 2.

PS. Checkpoint istället för saves? Ja, tyvärr...

Undrar om det kommer till PC ett år senare eller om det kommer samtidigt...

Om tio år kanske utvecklingen fortfarande bromsas av nästa generations konsoler så det vore då omöjligt att tänka sig fotorealism i spel inom så kort tid.

Gjorde de en remake av sjuan så skulle jag köpa den... till PC... Det var ett underbart spel!

Nu har jag inte kollat på alla dina klipp men har du inte funderat på att kommentera spelen under tiden du spelar? Tycker personligen att det är intressantare att höra spelarens tankar om det som händer på skärmen.

Skrivet av Scourged:
Skrivet av Parzec:

Vad säger deras support då ?

De sa att de inte kunde göra något åt saken och att det var jag som hade bett om att disabla det, men det har jag inte gjort.

Det var inte bra... Ja, vem vänder man sig till i en sådan situation? Någon som vet?

Skulle kunna bli ett roligt spel... Jag gillade swat serien... även om detta inte verkar likna det mer än på temat...

Frågan är väl om det verkligen släpps till pc på en gång eller om pc versionen kommer drygt ett år senare...

Ser inte någon mening för mig att köpa en om den inte samtidigt kan användas till allt det som jag använder min pc till idag.

Stampa takten alla Beta-barn! Buggfritt, buggfritt hela dan!

1 gig minne? Antar att mina 16 gig inte kommer till användning på ett tag.
Har de släppt systemkraven tror jag det kan komma när som helst... Mars?

Hoppas det blir ett mmo utan månadskostnad då... Det räcker med att köpa spelet en gång för mig...

Skrivet av zhrooms:

Vi säger såhär

16-21
21-26
26-31

Jag skulle välja 16-21 före 21-26 och sist om ens alls 26-31 (Baserat på min erfarenhet av dessa åldrar i spel)

Äldre än 31 så får man inte spela eller? Jag hade också gärna sett en åldersindelning i onlinespel.

Varför ska man ens kunna gifta sig? Det är ju ett spel! Vad är meningen?

Jaha, Ubisoft verkar ju vara ett kasst företag.

Jag vill ha nya rälsdelar som kan aktiveras så att de knuffar iväg vagnarna så att man slipper bygga boosters. Sen ser jag gärna att det kommer många fler dekorationer... Nu finns det i princip bara tavlor och bokhyllor att ha i sina rum.
Möjlighet att bygga snetak genom att klyva block hade varit kul också.
Om man kunde bygga fler delar som man sedan kan bygga ihop med andra delar man har gjort. Som när man bygger en låda och en vagn och sätter ihop dem. Fler saker helt enkelt.