Inlägg av Duffer

Inlägg som Duffer har skrivit i forumet

Skrivet av ThunderFrames:

Hej CoolSwe.

Jag spelar själv squad och har gjort så sen 2019. Har hamnat med i en Svensk Klan som har funnits sen 2016 tror jag, där åldrarna varierar från mitten av 20 upp till 50 eller kanske till och med 60. En hel del av oss som spelar har tidigare eller är anställd inom millitären detta gör att vi spelar ganska seriöst.

Vet inte om du har testat på spelet Arma tidigare. Jag gemför alltid att Squad är en blandning av Arma och BF. Du har den mer realistiska biten från Arma och sen har du enkel hetten att joina servrar och kan spela direkt som BF.

Det kräver en del tid för att sätta sig in i Squad då det är mycket att lära sig med olika vapnesystem, fordon och klasser man kan köra. En gyllene regel är att ha mikrofon och alltid lyssna på sin Squad Lead som ger ordrar om vad ni ska göra i gruppen. Tips är alltid att kolla vad gruppen/squaden heter som du joinar så du vet vad syftet är.

Om det nu visar sig att du bestämmer dig för att köpa spelet så tipsar jag verkligen att spela tutorialen den är guld värd som ny spelare för den visar grunden bakom allt och majoriteten av alla knappar vad dom gör.

Vi har många som inte är med i klanen som spelar med oss under dagarna vi inte har event. Sen så sitter vi till 99% och spelar på servern ★★★Squad Europe★★★ då vi är partners på servern.

Om du undrar något mer så skriv mer så ska jag försöka svara på allt så gott jag kan

Mvh Thunder

Var ett tag sedan jag spelade Squad. Gillade det skarpt just pga samarbetet som krävdes. Lirade mycket på amerikanska och brittiska servrar för att öka realismen något mer (är någonstans barnsligt roligare att skrika "TAKE COVER" istället för "SKYDD") jag uppskattade enbart speler när man hamnade i en grupp med BRA SL och bra kommunikation. Annars var spelet fullkomligt meningslöst.

Kan tänka mig att det hänt en del på uppdateringsfronten på typ 1 år.

Tillbaka till WW2 eller samma tids aspekter man hade i MW2. Vietnamkriget skulle också kännas som ett alternativ.

Annars kan det verkligen kvitta. Vill tas tillbaka till när man kan känna sig som en soldat i mängden och inte en supermänniska med topmodern rustning och massa perks eller flyta runt i rymden som en jävla ballong.

Pallar inte den här framtids-smörjan! Orkar verkligen inte.

Dock MW remastern JA TACK!! Så fruktansvärt rätt!

Fast blir väldigt ledsen om det bara släpps till konsol.

Hypar denna filmen för mig själv som vanligt. Kommer troligtvis resultera i att jag kommer lämna biografen i vanlig ordning och tänka "meeh"

Skrivet av PixelNoise:

Letar efter folk också. Jag hör av mig när jag är lvl 30. Just nu är lvl 16. Vad har du för nick på Uplay?
35 är.

Du får gärna hänga på mig och lvl:a eftersom vi ändå ligger nära varandra i lvl

Ligger på gränsen till lvl 16 nu och söker också spelare i samband med att jag kommit upp mig i systemet.

Äger TS-server och är 30.

Uplay : Maveblack

Jag vill inte hata bara för hatandets skulle eller för att det är just CoD men det där såg inte speciellt kul ut vid första anblick.

Påpekas skall att jag ALDRIG har varit kräsen när det kommer till vad jag spelat och spelat igenom alla CoD-spelens kampanjer och haft mer eller mindre roligt. Men det där kändes väldigt MEEH.....

Ja ja ja ja, var iallafall roligare än de senaste 6 CoD spelen.

De hade mig redan vid Pew Pew Pew ..... Hihi

Varför.....varför kan man inte släppa framtidsköret och gå tillbaka till nutid eller området i närheten av nutid. Jag vill ha en arsenal med vapen jag kan relatera till, vill inte hoppa hög eller springa på väggar. De har tappat fullkomligt allt....gråter lite av att se detta.

Pew pew.....pew? pust och stön... Vad skall vi gissa på för framtida konflikt då. Om det skall bygga på en fortsättning av ett eskalerat Kalla kriget så ser vi USA och Ryssland som fightas med super high-tec vapen i Sibirien.... pew pew.... Kanske vi får se Putin som Cyborg? Fidel Castro återuppstår som en transformer? Möjligheterna är oändliga! GOOOOOO CoD.... pew pew...

Skrivet av walter_iego:
Skrivet av Mirage:

Synd det är PS4 exklusivt bara

Jag äger bara en PS4:a, men jag håller med dig. Det kanske släpps till fler plattformar sen?

Äger du bara EN PS4a? Hade det gjort någon skillnad om du ägt två menar du?

Alltså jag vet inte, jag klassar mig som att ha väldigt hög toleransnivå med saker och ting och detta är fortfarande fiktiva saker vi pratar om i den digitala världen.

Men samtidigt varje gång jag ser trailern till detta spel så mår jag lite illa och känner mig illa till mods. Kan vara råheten som gör det men vet egentligen inte. Otroligt svårt att svara på, anser inte att man skall plocka och välja vilka spel som får släppas och inte.

Detta är dock en personlig åsikt jag har men kan ha att göra med spelet i våran samtid, att detta faktiskt är närmare vardagen än man tror. Psykiskt labila personer som begår brott mot andra människor, skolskjutningar, gisslantaganden, vansinnesdåd i allmänhet. Men samtidigt så finns det flertalet spel med dessa inslag och tror att det har med just inramning av detta spel som gör att jag mår lite illa av det. Det är inte direkt färgglatt som GTA: V.

Skrivet av Hukkie:

Är definitivt intresserad till ett realistiskt pris, och är nyfiken då på vart i Sverige den finns etc (Så man kan lista ut hur lång tid det tar att skeppa den till Umeå där jag bor, samt fraktkostnad etc).

Skulle vara villig att ge 350 ungefär efter att ha kollat hur priserna ligger på ebay och andra sidor.

Den finns i Mariestad. Västra Götaland så vet ifan vad det tar med posten härifrån

Langa ett mail till mig så snackar vi där s.areng@hotmail.com

S : killzone 3 helghast edition hjälm

Som rubriken lyder, ett stycke samlarobjekt! Hjälm och allt tillbehör i ingår, har dock inte kvar orginalkartongen.

Ge mig ett snyggt bud och den är er!

WOHO...eller....vänta nu, vad var det egentligen de la till i spelet? En funktion som gör att man KAN äta något men sen leder till din död. Är inte den extremt kontraproduktiv.

Visst du blir mätt en stund sen blir du sinnessjuk som sedan leder till din död. Känns som en funktion som är TOTALT meningslös.

Nästa uppdatering "Ät bark från träd, få ont i magen, bli extremt bajsnödig, dö av magbesvär"

Hade gärna sett XL för mina sjukt vältrimmade och mustiga muskler på 100kg.

Samt måste jag söka vapenlicens för Phantom bladen?

Känner att detta är en pre-order-ta-ledigt-från-jobbet-titel på G.

Cooler Master Hyper 212 EVO , "push-n-pull" eller inte?

Har införskaffat en CPU-kylare av ovanstående modell efter rekommendationer. Undrar nu : skall jag skaffa en extra fläkt för att få push-n-pull? Kommer det göra någon större skillnad?

Kylaren kommer sitta i ett NZXT H440W chassi så är väldigt luftigt och god cirkulation.

Tack tack för mig!

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Svanberg:
Skrivet av Duffer:
Skrivet av Svanberg:
Skrivet av Duffer:

Har tänkt att införskaffa mig en sluten vattenkylare till processorn.

jag vill nu ha lite hjälp med detta, dela med er av era erfarenheter och vad man skall köpa och inte köpa så jag väljer rätt i djungeln.

Vet att det rimmar jävligt illa med prestanda men vill helst komma så billigt undan som möjligt.... ^^

Varför vill du ha en sluten vattenkylare?
Har du plats så är det nästan alltid billigare, tystare och kallare med en bra luftkylare.

Det är så alltså? Har alltid trott att det är framförallt tystare SAMT svalare med vattenkylning till processorn kontra en luftkyld.

Vad rekommenderas för luftkylare då isåfall?

Ta en titt på detta testet.
http://www.sweclockers.com/recension/18014-noctua-nh-u14s/4#p...

Noctua NH-U14S har samma temp på 7V som Antec Kuhler H20 650 har på 12V. Det skiljer däremot hela 18 (!) decibel mellan dom två modellerna.
Nu kostar visserligen Noctua drygt 150:- mer, men det är det värt.
Finns mängdvis med tester som pekar på samma resultat.

Vill du ha en riktigt billig kylare så säljs Cooler Master Hyper 212 Evo för 149 kronor på Komplett just nu. Går ju inte riktigt att jämföra med dom dyrare, men ändå en stor uppgradering för en väldigt liten peng.

http://www.guru3d.com/articles_pages/noctua_nh_u12s_u14s_revi...

http://www.guru3d.com/index.php?ct=articles&action=file&a...

Hyper Evo 212 finns med i testet.

Se på fan! Man lär sig något nytt varje dag!

Har tänkt mig att lägga ungefärligen 500-700 kr. Vad skall man köpa då anser du?

Tack för de utförliga svaren!