Inlägg av EagleOwl

Inlägg som EagleOwl har skrivit i forumet

Jättekul med bra reportage!

Kul!
Borde nog spela uncharted nångång. Chansade fel där.

Wow. Har endast kört 15%(?) DS1 och 99% sekiro. Låter nästan som att jag borde jobba mer på genren.

Skrivet av OAKTHYR:

Visst det kanske inte är det snyggaste omslaget men det är en av dom spel som jag längtade mest till när det begav sig. Jag kommer ihåg att förpackningen var gjord helt i papper där man viker ut det i tre delar vilket kändes speciellt. En av dessa flikar innehöll kartan över Morrowind och jag tror inte jag har läst någon annan karta lika mycket som jag har läst den. Mycket eftersom man bara får ungefärliga vägbeskrivningar i spelet. "Gå till en grotta nord-öst om Balmora". Det gav verkligen en känsla av äventyr att sitta där på pojktonårsrummet med en fysisk karta i handen och försöka lista ut vart jag skulle.

Jag kommer ihåg hur jag såg det i en hylla på Åhlens i Visby under en klassresa i nian och jag var bara tvungen att köpa det.
Tyvärr var familjen PC lite för dålig så jag spelade spelet i typ 15 FPS men jag hade ändå 300 timmar på en av mina sparfiler.

<Uppladdad bildlänk>

Morrowind alltså!!
Jag funderade på att göra en egen post här, men detta var det omslag jag primärt hade velat visa upp. Nu kom din post, och dessutom med en text som är nästan exakt vad jag själv hade skrivit! Vi har liknande upplevelse där tror jag. Detta fodral står på hedersplatsen i min bokhylla i källaren. Men jag tycker även att det visuellt är väldigt tjusigt också, inte bara som påminnelse om upplevelsen.

Andra uppslag som postats ovan som jag verkligen tycker var riktig tunga:
DOOM
Diablo 2
Another world

Vilken mysig julhälsningsfilm! God Jul allesammans, tack för detta år redaktionen

Ändå personbästa i låga siffror

Grattis!!
Vinnare av barncancerfonden-auktionen här. Vi är fem lirare som sitter på C16:10 - 18. Kom gärna förbi och säg hej! (eller skriv din plats om det tar stopp i dörren till 20+ arean)

Dreamhack Summer 2022

Tjo! Sub 24h till DH-portarna öppnar!

Jag kammade hem auktionen på siten här i vintras och har ett stabilt gäng på 5 st 30-plussare som kommer sitta och lira i 20+ premium-arean. Vi sitter på C16:10 - 18

Har vi nån annan kul typ på plats? Kom gärna förbi och säg hej

Petter / EagleOwl / EglBowl (youtube)

Fett! Hoppas jag hinner kolla! Känns lite som en av årets höjdpunkter att se årets spel-listan, och ännu roligare att kolla live. Mycket mysigt. Även om jag aldrig hinner spela spelen haha.
(har dock kört Alyx, sjukt bra)

Skoj! Grattis FZ =)=)
Keep it up

Svårt men kul!

Kul! Grattis och välkommen. GLHF

Själv håller jag på att lira Iconoclasts. Riktigt välgjort, men jag är inte säker på att jag gillar det här med att "Spring tillbaka till samma område igen och leta igen nu när du fått en ny ability". Känns som att man behöver hålla så mycket i huvudet, vilka lösa trådar man har lämnat bakom sig. Vi får se hur det utvecklar sig...

Skrivet av Sarkofag:

Jag ska ÄNTLIGEN spela Half-Life Alyx! Som jag har längtat.

Köpte nyligen en Quest 2 efter mycket och långt velande mellan Quest 2/Index och igår (efter en förmodad snefylla) började Steam kalla Alyx billig, 40%, så då passade jag på.

Bra köp! En av mina bästa spelupplevelser, hoppas du gillar det. Jag rekommenderar att köra på Hard. Man vill liksom ta god tid på sig och utforska/känna på världen ordentligt. Det var inte överdrivet svårt, men känslan av att varje situation "spelar roll" blir starkare tycker jag.
Glhf!

Har fastnat helt i Civilization 6. Bara att kötta på! (tar aldrig slut )

Tråkigt tycker jag! Har lyssnat mycket på det genom åren. Kan hålla med om att det var lite bättre förr, men även nuvarande programledare gör ett bra jobb. Och dokumentärerna tycker jag stundtals är riktigt bra! De skulle jag rekommendera till de flesta. Exempelvis en av de första, om ryktet om att Michael Jackson gjort musiken till Sonic 3, eller de om eve online.

Självklart är det lite tramsigt ibland, men kom igen, det är ju inte som att fragzone-fredag är all serious direkt heller. (mycket bra dock!)

Håller med om att musik och tugget på "vanliga" P3 är urk. Men i podflödet finns det trevliga program såsom P3 Dokumentär och P3 Historia. Och P3 Spel!! ...rip

@Tobbe: Var tungen att återställa mitt lösenord för att kunna logga in så jag kunde trycka 1Up på din kommentar! LOL

..är det där en film man borde ha sett?

Men lite tungt eller!?

Fatta att detta är ett spel som kom för typ 14 år sedan men fortfarande släpper filmer som känns som tunga och relevanta lanserings-trailers som gör en jättesugen att spela! Jag har sjukt stor respekt för CCP som utvecklar detta. Och även för de som spelar det för den delen, det kräver sin härliga lilla insats
Jag skulle inte säkert säga att det är världens bästa spel, men det spelar verkligen i en egen liga.

Skrivet av Sillage:

Standard Edition 599:-
Deluxe Edition 699:-
Super Deluxe Edition 869:-

https://www.origin.com/swe/en-us/store/mass-effect/mass-effec...

Sedan verkar det finnas en Collectors Edition också.
https://www.masseffect.com/buy/collectors-edition

Ridonculous.

Jag är såklart sjukt peppad på detta spel, men efter att trailern inte sa så mycket (mest standard hollywood-feeling) och sen det du visade så minskade peppen lite =(=(

Grymt quiz!

"Smells like napalm, tastes like chicken."