Inlägg av rekvim

Inlägg som rekvim har skrivit i forumet

123
Skrivet av bleak:

.

Och Rekvim han skrev inte "onödigt sexigt", utan han skrev "onödigt sexistiskt" .. Vilket bara är rent dravel förstås.

Tack för att du fokuserade på min felstavning. Vet inte hur jag skulle klarat av dagen annars. Tack!

Skrivet av marcus8958:
Skrivet av rekvim:

Okej, ursäkta mig. Men en recension är väl i grund och botten recensentens betyg och upplevelse. Om då recensenten upplever det som "onödigt sexigt" (håller med till hundra procent på den) så är det väl upp till honom att tycka det, samt dra ner betyget på grund av detta? För om alla recensenter ska tycka som ni i kommentatorsfältet, vad i helvetet är då poängen med en recension? Läs recensionen, spela spelet. Tycker ni inte likadant så fine, men låt Mattias Frost ha sin åsikt om spelet.

Det är ingen som säger att han inte får tycka det.
Det är många som kritiserar hans sätt att tänka kring genusdebatten samt kritiserar hans sätt att ge spelet betyg.

Det du i grund och botten säger är att Frost ska ha rätten att skriva vad han tycker men att ingen annan har rätten att kritisera det. Dubbla budskap...

Ursäkta mig, ni har självklart rätt till er åsikt. Jag blir bara väldigt lätt stött då det kommer till att folk tar sexism med en "rycka på axlarna" attityd. Han prisar ju som sagt gameplay och tycker man att sexism inte finns eller inte betyder något för en så kan man ju kanske bortse från det minuset då.

Personligen så tror jag inte att folk hade klagat speciellt mycket på om protagonisten i fråga hade varit mer påklädd, eller ifall kameravinklarna hade varit mer smickrande. Vilket för mig gör det väldigt svårt att förstå varför man måste försvara sexismen så jävla hårt då den dyker upp?

Finns väl ingen som tycker att den här typen av syn på kvinnliga karaktärer är nödvändig eller? För ni måste medge att denna sexistiska syn är ganska övergripande just för kvinnliga protagonister...

Återigen, ber om ursäkt ifall jag uttryckte mig klumpigt tidigare!

Okej, ursäkta mig. Men en recension är väl i grund och botten recensentens betyg och upplevelse. Om då recensenten upplever det som "onödigt sexigt" (håller med till hundra procent på den) så är det väl upp till honom att tycka det, samt dra ner betyget på grund av detta? För om alla recensenter ska tycka som ni i kommentatorsfältet, vad i helvetet är då poängen med en recension? Läs recensionen, spela spelet. Tycker ni inte likadant så fine, men låt Mattias Frost ha sin åsikt om spelet.

Man skäms ögonen ur sig. Det finns alltså människor som beter sig på det här viset. Att läsa sånt här får mig att känna mig smutsig om människa. Vissa verkar inte ha bättre för sig än att försöka känna sig stor på internet..

Oh dat härna

Rent generellt gillar jag ju mer Treyarch's tapp på call of duty. Det är ett fint FPS-spel med en bra inlärningskurva. Jämför alla FPS med Q3 i och med att det är bästa FPS spelet någonsin så Hur som så tycker jag att det är meningslöst att diskutera konsolen i detta topic. Ge mig pure intensiv FPS är jag nöjd, och då föredrar jag inte dessa utvecklare tyvärr!

Skrivet av metro swe:
Skrivet av rekvim:

The Witcher 3 är ju givet ps4an för länge sen så.

Lika så har det varit för nya xbox, häng med lite

Menade mer det faktum att det lät som att The Witcher 3 skulle vara nytt och exklusivt för Xbox one. Så jag har hängt med, var lugn för det

The Witcher 3 är ju givet ps4an för länge sen så.

Skrivet av Winzi:

Det som var sagt om storyn i filmen från början är att den kommer att utspela sig i wow världen men den kommer inte att följa main storyn men utspela sig samtidigt i en "sidestory".

När man först hörde om filmen var det runt the burning crusade tiden, men om det är då eller senare i main storyn som denna sidestory skulle utspela sig i har ingen uttalat sig om ännu vad jag hört.

Okej, gick rent på Imdb bara och där finns ingen "World of Warcraft" titel ens nämnd så. Känns bara som att det är dumt anta det som titel överhuvudtaget då det är mer troligt med en simpel titel som "Warcraft. Men har någon en bra källa för att det skulle vara baserat på WoW och dessutom ha det som titel, så tar jag gärna en länk.

Filmen heter väl fortfarande Warcraft och är baserad på Orcs & Humans. Eller har jag fel?

Vill inte vara den som är den. Men detta ser förjävligt ut..

Jag är helt med dig i det här ämnet Thomas. Förbryllas dock över hur många som på något vis tycks ta illa upp över att du har denna positiva och upplyftande åsikt. Och att det görs en lika stor orättvis porträttering av män som av kvinnor, stämmer inte nånstans så det är ingen idé att ens diskutera den biten.

Bättre att tänka efter lite innan man myntar såna kommentarer.

Håller med kring osäkerheten om projekten verkligen passar Duncan. Men vem trodde samtidig att Ben Affleck nånsin skulle göra en bra film liksom? Se vad han han åstadkom!

Det är nog lättare att göra en film om just Warcraft lore idag då en viss del av hypen släppt. Så du kan fokusera mer på filmkonsten i sig än just vad fansen kräver. Tror dessutom spelet inte är baserat på just WoW så mmo jämförelse med film kan vi nog släppa helt, då det dessutom är poänglöst.

Tycker det är hysteriskt roligt hur alla nya MMO spel bara tittas på ytligt. Det är självklart att om man tar bort alla egenskaper som gör spelet till sitt eget, att det blir samma spel som ett annat? Det kan ju ett dött trä fatta. Det är ju just dom små men ändå fruktansvärt tydliga sakerna i MMO spelen som gör dom till sina egna spel. Om man inte gjort något alls för att förbättra genren eller förnya upplevelsen för spelarna. DÅ, är det en klon.

Tycker överlag att uttrycket "WoW-Clon" är riktigt störande i och med WoW inte är först överhuvudtaget nånstans. Gw2 levererar en sjukt bra spelkänsla och samhörighet tycker jag. Dessutom straffas man inte för att man spelar i party med någon, vilket man gör i WoW eller gjorde tidigare (Inte spelat sen WotLK).

Jag är vegetarian, men seriöst? Detta är väl ändå lite väl, om föräldrar är oroliga att ens barn ska börja sticka ner möss så ligger problemet i uppfostran och fan inte i spelet..

123