Inlägg av Todilo

Inlägg som Todilo har skrivit i forumet

Utan tvekan Settlers 8, vi behöver fler "mysspel" . Det har varit helt dött från nyheter i ett år så risken är väl stor att Ubisoft har slängt det i papperskorgen, men drömma kan man alltid. Det, eller ett nytt fable.

Blev sjukt taggad när jag såg att Star Wars Episode 1 Racer hade släppts, såg trailern ... ingen remaster här inte utan samma grafik bara på ny konsol.

Ännu viktigare fråga, vad tusan hände med nya Settlers spelet?!

Kan tyvärr inte hjälpa dig med din bugg men om du vill få in lite DungeonKeeper nostalgi rekommenderar jag
https://store.steampowered.com/app/230190/War_for_the_Overwor...
'Spelade igenom spelet för något år sedan efter att ha följt kickstartern. Kommit mycket content sedan dess och rea på steam nu!

Är My Time at Portia klart? Spelade det under någon form av Early access på steam men det var inte klart då.

Skrivet av Kane:

Nu är det ju inte första gången VR dykt upp och fallerat. Det är fortfarande för dyrt och för osexigt, precis som på 80-talet. Dessutom för klumpig utrustning för vad som egentligen efterfrågas.

Så ja, VR är en fluga, igen, precis som gången innan dess...

Välvda skärmar har väl alla redan sagt det viktiga kring. Bra för dator, sämre för tv.
-EoS-

Med det resonemanget var smarttelefonen en fluga. I början var det "vad ska man ha den till" men sakta blev den bättre och ja .. resten är historia.

Visst VR i sitt befintliga utförande är inte redo utan det kommer troligen gå mot VR/AR innan det blir allemansgrej men VR är utan tvekan här för att stanna även om det i sin slutgiltiga form mer är något ihopkok av VR och AR och förstås mycket mindre otympligt. Du får gärna citera mig om 10 år

Skrivet av Vileoxe:

Ms har nog dom sämsta namnen på sina konsoler jämfört med Nintendo och Sony.

Nintendo Wii U .....

Bara mysfaktorn är var så är det ett givet köp!

Skrivet av magma:

De kommer behöva mer än nya Halo för att motivera folk (tror jag).
Ett nytt Fable skulle sitta fint.

Ett nytt Fabel och ett nytt Black & White så lovar jag att köpa en xbox!

Några tips på roliga 2-player spel (online) som inte är alltför tidskrävande. Har hittills köpt Vermintide 2 och The Forest.

Oj vad många som har HELT fel. Jag kan lova er att VR inte är en flopp. Jag kan lova er att sättet vi interagerar med teknik dom kommande 20 åren kommer utan tvekan förändras.

Jag kan även lova att dagens "implementation" av VR absolut, under inga omständigheter kommer vara så vi konsumerar det i framtiden.

Först och främst AR/VR/och andra liknande tekniker kommer gå ihop och gränser suddas ut. Det är förstås svårt att ens föreställa sig men vi kommer gå mot friare (sladd, dedikerat rum med lighthpuses, 2kg klumpar på huvudet) lösningar. Kanske lätta glasögon, kanske hologramliknande, vem vet.

Varför skulle jag ha rätt när saker som 3D tv var en "fluga". Ett exempel på hur rasande fort utvecklingen har gått är att kolla på trådlös hdmi. Om man tittar tillbaks till när vive/oculus släptes (inte ens 2 år sedan!) Så skrattade folk om man trodde att snart trådlösa enheter skulle finnas. Men, plötsligt uppstod ett mycket tydligt behov och redan idag finns rätt godkända lösningar. Vi pratar fortfatande på mindre än två år!

VR är här för att stanna! Inte i dagens form men ändå. Framtiden har inte sett roligare och mer spännande ut. Glöm inte att det inte "bara" är spelbranchen som driver på utvecklingen utan samhällsnyttan är enorm.

Mem, men alla tekniska omöjligheter da? Lugn det löser sig. Men ta inte mitt ord lyssna istället på nvidia presentationen istället: http://on-demand.gputechconf.com/siggraph/2017/video/sig1718-...

Och medans ni skeptiker sitter och är lika bakåtsträvande som pensionärerna med nävarna i luften så tar jag på mig min Vive och dödar lite monster i en värld som får mina sinnen att pirra av glädje!

@Chomag: kan hålla med dig på den enkla grunden att det verkar finnas en så tight koppling mellan ingame (isk) och riktiga pengar! Visst om man fular sig ingame så borde det i andra fall inte vara bråttsligt så länge man "uppför" sig i chatten. Detta är dock en bra avskräckande exempel på att hålla sig borta feån spelet.

Samma karaktärskapningssystem som är så ångestladdat att man startar om spelet typ 10 gånger innan man ger upp?

@Remus: och har du ingen koll på balansering av spel? Har du spelat lite andra mikrotransaktionsspel som inte bara är kosmetiska. Många spel balanseras på så sätt att du ska vilja/känna att du behöver dumpa in pengar.

@schamp0: Förstör spelet för oss andra är precis vad dom gör. Första spelet var balanserat för att du skulle köra igenom ett lagom långt SP äventyr. Nu ska dom balansera för gratisspelare samtidigt som dom måste ingjuta incitament till att du ska köpa dig fram!

Skrivet av brandefors:

@Todilo: Vanishing of Ethan Carter VR kostar strax under tjugolappen och originalet är tydligen väldigt uppskattat. Ingen aning om hur VR upplevelsen är. Kan vara värt att kolla upp i alla fall

Tack, det ska jag göra.

Några bra VR deals? Bygger upp ett litet lager för dagen då man har ett vr.

@EttanLös: Glömt säga, I told you so!!

Star Wars Episode I: Racer!!!!

Skrivet av Anton Q:

Går ju fan inte att följa en DOTA-match utan att spela typ 5 timmar dota i veckan känner jag. Jag vet vad objektiven är osv men när dom börjar stomma att he he does that and he counters with the other thing känner jag att det här är fan omöjligt att penetrera för en lekman.

Det e-sport lir som först kommer att slå publikt utanför "gamers" tror jag av den den anledningen knappast blir DOTA. Troligare med Rocket League eller GS. Men antagligen något helst annat som inte kommit än såklart.

E-sports spel: You must make it possible for normal people to watch and enjoy it.

Har några som aldrig spelat dota men som gillar att titta på det (i alla fall svenskhoppen), och ju mer man tittar ju mer öppnar sig komplexiteten och man får bättre förståelse och då förhoppningsvis blir det roligare.

Jag kan rekommendera att du tittar på "The Intarnational" som spelas i Augusti. Oftan brukar dom ha en "nybörjarstream" mer riktad mot dom som inte har så bra koll på spelet helt enkelt! Får hålla tummarna för att Alliance kvalificerar in så att vi får ett helsvenskt lag att heja på!