Inlägg av SLINGAN81

Inlägg som SLINGAN81 har skrivit i forumet

1

Jag tycker det är ganska trevligt att läsa nyheter på FZ och tyckte också att det var intressant med folks kommentarer. Men jag börjar bli trött, trött på allt gnäll. Gnäll gnäll gnäll. Hur orkar ni som på varannan nyhet måste spamma om hur dåligt allting är? Ni vet vilka ni är.
Självklart får man säga sin synpunkt, negativ eller possessiv. Men någonstans så slutar det bli kritik och bli just gnäll och gråt.
Kanske är ensam om att känna så här, men har svårt att tro det.

Varför är alla så negativa på FZ? Jag menar inte just kommentarerna för detta spelet utan alla spel verkar vara skit enligt er som skriver här. Gillar väl spel alls? Jag börjar undra.

Självklart köp dag ett!

Det är kanske en väldigt dum fråga men: är det i Playstation store från PS3 maskinen man gör detta eller är det från datorn på internet?

Hej, Jag har en beta nyckel, men vart laddar jag ner spelet till min PS3? Är det i PlayStation store eller?/Tack

Förstår inte hur man kan vara så okänslig och omogen som vissa här är. På vilket sätt är det kul att folk förlorar sina jobb? När ni någon gång i framtiden har flyttat ut ur era pojkrum och själva har jobb, som ni förlorar. Känn efter då.

tycker alla ni som har så bra datorer är tuffa! ville bara säga det!

Alla stätt att rekrytera folk för att döda är fel.

OMG! Det här spelet kommer ju bli hur coolt som helst!

ahh, så man behöver x-box live guld. lite konstigt att man ska behöva betala för att hjälpa ett företag tesata sitt spel kan jag tycka. men vad vet jag.

det fungerar inte för mig, har rätt kod och ocllt, står bara tt jag ska försöka ingen senare, vad kan detta vara för problem? för man behöver väl inte betald live konto??

???

1