Inlägg av ogglord

Inlägg som ogglord har skrivit i forumet

Jag köpte ett sånt här för en månad sen, grymt nöjd.

Goddag Yxskaft!

1. Jag vill spela nu. Tålamod är en dygd.
2. Det finns dom som har en invite till övers

[Köpes] Dota 2 Beta Invite

Som titeln säger är ute efter en dota 2 beta-invite.

Maila mig på oggelito [at] gmail.com

Till alla nötter som undrar, detta kommer inte påverka battlelog, den har ju inget med origin att göra (typ).

Det finns fortfarande allvarliga buggar som spökar Framförallt på vissa servrar och i synnerhet den jag är med och hyr http://www.youtube.com/watch?v=GP5XED-QaFI

Jävligt vackert, jag har spelat lite caspian border men alla jetplan var upptagna

Det är dags att ta tag i nu?? För jävla sent säger jag, klåpare!

Man kan ju visst ha egna servrar! Läs texten, man får ju bara pröjsa RSP:en några dollar i månaden så har man admin på den och kan köra de_dust2 24/7 eller motsvarighet

Jag läste på Dota2.CN att spelet inte innehåller "ingame currency". Förmodligen kostar spelet via steam utan månadskostnad.

Så jävla klockrent sagt! Fisförnämda indiemupparna håller på att ta över världen

Jag är sci-fi nörd och halvgillade X3.. Borde kanske testa detta då. Men är det bra liksom?

Skrivet av Fletchett:
Skrivet av showerguy:

Det är optional så det är inget tvång direkt? Det är ju precis samma sak med Battlefield 3 när det släpps. Folket som inte har förhandsbokat blir tvungna att köpa dessa kartor för att kunna spela.

Dessutom betalar jag 299 kronor per år för Xbox Live.

Vad jag vet så har dom inte gått ut med något pris för de där kartorna, kan mycket väl bara vara att de som förbokat får det lite tidigare.

Då jag håller med om att det är dålig stil att försöka få folk att förboka på såna sätt... så går det ju ändå inte att jämföra med att slänga på en månadsavgift på ett helt vanligt FPS spel. Detta är helt klart ett nytt lågvattenmärke för Activision. Hemska företag...

Vadå dålig stil? Det är så det fungerar, det krävs pengar för att utveckla och om förbokningar kommer in så får företaget pengar tidigare och slipper risk. För det är ju en risk dom tar när dom betalar utvecklingen av ett spel. Om man tar illa upp av detta borde man flytta till ett kollektiv, odla sin egen mat och utbyta tjänster, ligga med håriga tjejer och be till stalin varje kväll..

Välkommen till marknadsekonomi 2011.

Skrivet av molg:
Skrivet av Zedrix:

Suck on that, feminister!

Nej tack, bryr mig inte.

Det var inte en fråga, det var en order! Duke Nukem Style! lol

Hur röstar man på Tiger Woods!?

Jag läser bok två just nu, är på sida 206 Grym serie!

Tråkig han är.. och han kunde ju knappt hantera saxen

Jag har inte lika illa lagg som i videon, men som någon skrev tidigare så är det mikrolagg, mikrostuttering om man så vill kalla det.. det sänker helheltsintrycket till botten. Hur f*n kan man släppa ett ofärdigt spel?

Ge oss en PC-recension. Vem fan lirar sånt här på XBOX? Man får ju kruppanfall när man läser "styrspak" och "autoaim" i samma mening. Sen att recensenten inte gillar "Nu gillar jag inte att spela online med slumpmässiga motståndare" - det blir ju lite pannkaka när han säger så. Eftersom MW2 i princip bara handlade om det, jag vill ju veta om det är värt en uppdatering eller om jag ska fortsätta lira MW2!

Nej nej nej

Givet köp! Det är ju online till 100% som gäller, mitt favoritspel i casual-genren

Skrivet av skizzofreniac:

Kan inte hålla med eller säga det bättre själv!

Pengakåta jävla regering. Att anlita städhjälp svart, inte betala tv-licens och köpa horor går alldeles utmärkt, men att låta en organisation som arrangerar ett LAN för ungdomar vara i fred är tydligen omöjligt.

Dreamhack/sponsorer betalar redan skatt på elen som går åt, nätverket, allt som säljs på plats och mycket annat. Kan inte staten nöja sig med de?

Din jäkla noob! Blanda inte ihop vår nuvarande regering (som vill sänka skatterna) med skattekåta sossarna/vänstern, de är ju dom som har bestämt 99% av alla pengar ska gå till staten.

Det är ju ffs val snart, vakna!