Inlägg av c-row

Inlägg som c-row har skrivit i forumet

Jag spelade öppna betan ett tag. Lagget och desync i städerna var helt hopplöst, speciellt när man var inne på primetime.

Men om man rörde sig utanför staden en bra bit där det inte var mycket folk var det riktigt trevligt.

Men tyvärr gillar jag inte riktigt att man förlorar precis allt man har på sig till folk som dödar en så jag kommer inte spela det.

Köpte spelet nu ikväll och lirat det nu i ett par timmar med en polare. Sjukt roligt.

Anledningen till att man ibland inte ser några servrar är för att serverbrowsern är inställd på att inte visa spel som är fulla, därav ser man inte så många ibland.
Dedikerade servrar är påväg läste jag också btw.

Jag spelade 1an på min då fungerande xbox360 och skaffade 2an till pc. Blev lite besviken på att man inte fick välja HUR man hade spelat 1an som man fick göra i Kotor2 t.ex. De hade ju ett perfekt ställe att plocka grejor genom de där frågorna de ställer för att se om man fått tillbaka minnet.

Vinn nya DeathAdder!

Hoppas att man vinner.
Min gamla Logitech MX500 börjar bli lite sliten

Gott jul som min farmor brukade säga

Låter som ett svar på Wii Fit och alla de grejorna

Jag tror att grafikkortet är lite överhettat så att det flippar ut på det där viset. Kanske dags att se över fläktarna i datorn

gah! vilken ska man börja spela som? alla verkar va skitroliga

Detta är ju ett nytt sätt att låsa upp alla andra vapen man aldrig har fått genom att använda sig av grejor man har fått 10000 av.

Gillas

Lost Odyssey var på 4skivor. Inte särskillt jobbigt att gå och byta skiva. Perfekt tillfälle att hämta lite mer dricka

Haha. Fan va skönt ni verkar ha det på redaktionen

Sen finns det ju vissa speciella personer som har fått unika titlar. Som Iceman t.ex. är elitbonde för att nämna en

Jag gillar det. Väntar bara på att en av mina kompisar ska komma hem så vi kan köra 4man ordentligt utan nån random mupp som hittat skratt kommandot och spammar.

Visst jag kan delvis hålla med om att det känns lite tidigt att släppa spelet så tätt inpå 1an. Men tänk på alla NHL och FIFA spel som släpps varje år. "Nu kan spelarna göra 10 grimaser till och alla lag har rätt lineup för säsongen så nu är det ett helt nytt spel"

Jag körde igenom den första kampanjen igår och shit va trevligt.

Demot gjorde absolut inte spelet rättvisa. Det var alldeles för kort så man kännde sig bara besviken precis när man kommit in i stämmningen.

Själv har man kört med denna sen urminnes tider. (2003-12-31 eller nått )

Hehe. Att leka med armen i Bionic commando var ju skitskoj och detta ser ännu roligare ut

Jag är lite förvirrad också. så man spelar som helmesjo säger? två lag survivors "samtidigt" och ser vem som är bäst eller?

Visst det kan va svårt för moddare/mappare att optimera sina verk, men det är väll bara till att skriva nån "varning" att vissa moddar kommer att döda din låda

Return of the living dead tror jag det är som satte igång det där

Mmh jag vet inte hur långt tränarna vill lära en stats. Själv blev jag fast på 99str och resten från items så jag kunde ha de bästa vapnen