Inlägg av Quarie

Inlägg som Quarie har skrivit i forumet

Kommer ihåg när jag testade AC Valhalla vid release, kom fram till en by och helt plötsligt började en vajer lysa rött och jag får en hint av spelet att "skjut denna för att hitta en secret"...

HUR ÄR DET EN SECRET OM NI BERÄTTAR FÖR MIG ATT DEN ÄR DÄR!?

Var "fattig stundent" under 2022 när jag körde sista året på min utbildning,
Pluggade och spelade på en hyfsad gaming laptop men inget speciellt.
Och då jag har varit ett massivt fan av Dark souls serien sen första spelet kom ut så sparade jag ihop alla småpengar man kunde för att köpa Elden ring på release och hypen var på en helt ny nivå att jag inte ens kollade på system kraven utan tänkte att, kan jag köra ds3 så kan jag köra Elden ring.

Men när man startade spelet och insåg att laptopen är för svag för spelet så krossades alla drömmarna, haha.
Spenderade lång tid på att försöka fippla med inställningar osv att tiden för refund gick ut.

Var så himla besviken på allting då

Men när utbildningen sen vart klar och jag fick jobb inom branschen och pengarna började rulla in så införskaffade jag mig en "riktig" gaming PC och kan säga att väntan var värt det och Elden ring är idag ett av dem bästa spelen någonsin för mig

Det blir att fortsätta farma i Patch of exile i mellandagarna men då jag är bortrest under julen så åker switchen med och då blir det med största sannortlikhet lite Dead cells eller Rogue Legacy 2

Folk klagar och sen betalar.
Spelar ingen roll om dem skulle höja priset med yttligare 1000kr eller mer för early access,
Forum hade klagat sen betalat och den ända vinnaren är fortfarande företaget.

Visst dem är väldigt fula med deras anledningar men det spelar ingen roll ändå,
Dem bryr sig inte om vad spelarbasen säger så länge det är tomma hot.
"Fan jag hatar blizzard, att dem har mage att göra detta mot oss, kommer aldrig spela skiten, (öppnar plånboken medans man muttrar) "

Började en ny omgång i Elden ring i början på veckan efter avklarandet vid release, lika fast i det idag som jag var då. Kommer inte hinna igenom spelet men några bossar ska man väll hinna slakta innan helgen är över.
Påbörjade även It takes two med sambon igår och det blir att fortsätta på det ikväll

Tales of Arise och Zelda totk är planen, får se om hinner med yttligare spel

Skrivet av svampfan:

Har jag missförstått men är det inte trailern som släpps om ett par dagar och inte själva spelet?

Jag skulle tro att det är trailern som släpps imorgon, tweeten är lite missledande dock så jag kan förstå varför folk kan tro att det kommer imorgon.
Men vem vet, dem kanske släpper trailern och sen avslutar med "and you can play it now!"

Skulle vara lite roligt
Men som ett väldigt stort fan av monster hunter serien + Dauntless så är detta absolut något att hålla utkik på

För mig blire att fortsätta nöta Path of Exile och förhoppningsvis få nå fina drops

Ett mindre problem som kanske inte påverkar allt för mång spelare men som jag stöter på allt för ofta i RPG spel, är när folk som mig själv som gillar att utforska varenda litet hörn, gärna plocka upp allt man ser, göra varenda liten sidequest och uppleva allt som världen har att erbjuda. Så är det ganska enkelt att man blir ekonomiskt oberoende i spelet och att spelet bli lite för enkelt för man blir rätt stark jämfört med fienderna även på högre svårighetsgrader.

Svårighetsgraden stör mig inte lika mycket för det är alltid roligt att ha en stark karaktär men jag blir lite less ibland på att den ekonomiska delen av ett RPG ibland blir som 0 och ingenting för mig då jag badar i pengar och kan alltid köpa vad jag vill i alla stores och sånt.

Mindre problem som sagt och säkert omöjligt att balansera men roligt att skriva av sig lite

Blir faktiskt väldigt sällan riktigt frustrerad på spel nu mera när åldern har gått upp.
Visst kan det hända att man slänger ut sig nån svordom för sig själv men jag skulle aldrig börja skriva massa hat och förolämpningar till mina medspelare som man märker att många andra gillar att göra inom online spel.

Blir jag riktigt förbannad över nått spel, då slutar jag helt enkelt att spela det spelet, man ska väll spela för att ha roligt, blir jag arg och mår dåligt över ett spel då är det helt enkelt inte ett spel för mig.

Så ser jag på det i alla fall.

1: Path of Exile = 1729h
2: Final fantasy 14 = 1089h
3: Monster hunter World = 906h

Roligt idé, man vart överraskad av att kolla på sina top 10 spel 😁

Man kanske ska ge han samma straff som bowser från spelen, ni vet, hoppa på hans huvud, snurra runt han lite sen antingen kasta in honom i bomber, alternativt kasta ner honom i lava.

Är Mario verkligen "kid friendly"? xD

Tror det är min första 10/10 hittils 😄

Zelda Breath of the Wild. Började igen idag efter att ha klarat det på release, "nya" master mode verkar hittils rätt svårt men får se om det håller sig så spelet ut eller om det blir relativt enkelt igen bara man kommer in lite.
Tänkte försöka gå för alla shrines denna gången samt dem 2 dlc'na som jag missat

Ff14 online: FZ free company (guild)

Tjena!
Precis kommit tillbaka till ff14 sedan en lång paus sen heavensward. Absolut älskar spelet och känner att jag vill göra mig redo inför Endwalker i höst.

Började lite smått att leta efter en FC med liksinnade och trevliga spelare att spela och prata med och kom att tänka på FZ.

Tänkte höra om en sådan FC redan existerar eller om det finns ett intesse att köra igång en ny inför Endwalker.
Alla är såklart välkommna i sådant fall, nya som gamla spelare.

Spelar själv på servern Odin men antar att detta går att ändra med lite fees och liknande som i WoW?

Ha en fin midsommar!
Mvh
Quarie

När ps5 kom upp så började man se massa 60 fps gameplay av bloodborne på youtube o liknande, antog att det kördes på 60 fps där, kanske bara är en mod eller så? Lite som ds fix var till dark souls under många år?

I vilket fall som hellst,
Skulle älska att spela bloodborne i 60 fps men jag säger nog ändå Zelda: Breath of the wild i 60 fps 😍

Då man är fan av Mario och spelar vanlig golf som hobby så blir detta ett givet köp, ser fantastiskt ut 😁

Inte hört nått om detta spel på flera år. Trodde nästan att det va "dött" och att bara vissa "hardcore" guilds va kvar.
Kanske man ska ta o hoppa in igen o se vad spelet har att erbjuda 🤔

Skrivet av anon_119148:

Det är det som är problemet lite kan jag tycka att folk skiter helt i sånt här. Det går lite i linje med hans karaktär att vara en stökig badboy vilket jag inte bryr mig om men trist att han själv verkar vara rätt rutten men folk bryr sig inte så länge man har något att titta på och glömma sitt eget sorliga liv i någon timme eller två

Det är rätt bra gjort att dra alla som gillar att kolla på steams ut över samma kant genom att säga att alla som kollar på steams har sorgliga liv.

Själv gillar jag att kolla på en stream i ett par minuter när jag äter frukost och jag trodde att jag var rätt nöjd med mitt liv men det är väll fel då.. jag får gå o söka hjälp så jag får ordning på mitt liv tror jag

Blir oftast digitalt på allt för mig. PC säger sig självt men när det kommer till konsolerna så blir det oftast digitalt endast för att jag vill kunna bläddra runt i butiken, hitta ett spel och sedan veta att inom 1-2 timmar så sitter jag och spelar spelet istället för att skicka efter o vänta 3-5 arbetsdagar (eller hur lång tid det tar) innan jag kan spela det.