Inlägg av anon2735

Inlägg som anon2735 har skrivit i forumet

1

S: Speldator

Säljer min gamla dator eller delarna om någon är intresserad.

AMD 3500+
1024 RAM
Geforce 6800GT 256MB
Hårddisk på 160gb
X-Fi Xtreme Music

Vill ni veta något mer är det bara att fråga.

PRIS: Bud

Jo jag har tänkt på det men jag kan inte köpa den förrän om 3 månader, ingen som har några andra förslag? Måste verkligen spela Live

Xbox360 via Laptop

Hej köpte ett 360 i förrgår och kommer hem och kopplar in allt och sen sätter jag i ethernet sladden som följde med mitt 360 Premium i xboxet och i Laptopen, prövar att köra Xbox live testet, den klarar Wired men när den ska dela ut ett IP blir det failed. Jag har trådlöst hemma och sitter på övervåniningen och har router/switch nere och har inte möjlighet att dra en sladd ända till xboxet. Jag måste helt enkelt få igång det via laptopen, går det att få igång Live på detta sätt? Ni som har tid/lust får gärna hjälpa mig så jag inte har en aning om vad detta handlar om, köpte ett 360 främst för att kunna spela Live och vore väldigt tacksam fall någon hjälpte mig. Finns på MSN om någon vill adda mig, chefcalle@hotmail.com har försökt få hjälp på alla forum men ingen svarar.

/MVH Calle

Bilar till PGR3?

Har tänkt köpa spelet nu i veckan men tycker det är lite tråkigt med urval av bilar? Står att det ska finnas 80bilar men de enda märkena jag sett är Chrysler, Ferrari, BMW, Nissan, Lamborghini, Koenisegg. TVR, Saleen? Finns det inte Audi, Porsche, Mercedes + några andra märken? Tycker det är väldigt konstigt fall inte Porsche finns med men Nissan?

Hjälp med recovery

Hej, har en Acer Aspire 5002WLMI som jag skulle vilja ha bort allt onödigt skräp på, jag har dock aldrig använt en recovery cd förr och undrar hur jag gör? Prövade att sätta i disken och reboota men ingenting hände? Någon som kan förklara lite enkelt hur man använder den? tacksam för svar

jag funderar också på att köpa men känns som att man vill vänta ett tag så det går ner i pris något iaf.

S:AMD 3500+, 1024DDR, Geforce6800gt 256mb

Hej tänkte sälja min dator eller bytes mot ett Xbox360 eller en nyare laptop.

Datorn är inköpt i november 2005 och följande ingår:

AMD 3500+, 1024DDR, Geforce6800GT 256MB, 160GB Maxtor, X-FI Xtreme Music, 19" CRT Skärm, Microsoft Internet Keyboard, och ett extra moderkort , sitter ett Microstar som jag köpte till för 1500:- i datorn nu. Sedan sitter självklart nätverkskort och sådant i.

Nypriset för datorn var 14000:- men då följde inte X-FI kortet med som jag satt i själv. Datorn fungerar utmärkt för spel, det var därför jag köpte den men spelar inget längre. Annars får ni gärna komma med bud.

1