Inlägg av anon2856

Inlägg som anon2856 har skrivit i forumet

Skrivet av Tompa:

Att tänka fel: "Kunderna ska köpa vår produkt som vi vill! Gör de inte det tar vi till jurister."

Att tänka rätt: "Hur kan vi göra vår produkt så attraktiv och lättillgänglig att kunderna vill betala för den trots piratkopieringen?"

QFT!

Så jävla rätt

Det är ju sånt här skit som gör piratdelen större....
Varför, varför och åter VARFÖR ska man utveckla sådant skit och sedan ta 600 kr i betalt? Finns ju flashspel som är gratis via annonsintäkter som är otroligt mycket roligare. Nej, sätt skadestånd på utvecklare som slänger ut skit och sedan gnäller att de tappar andelar. Som om jag skulle utveckla en Trabant v.1 av wellpap och gnälla över att lågkonjukturen har tagit allt ^^

Sälj inte skit... punkt slut!

Vill ha.... givet köp älska SC/BW

Skrivet av unavailable:
Skrivet av mosoloa1:

Synd om alla som får sluta på grund av lågkonjunkturen.

Mosoloa är geniernas okrönte konung.

Made me lol <---

TekNat ftw!

Team Fortress 2 uppdaterat

Skulle de inte lägga uppdateringarna på is och satsa på L4D ist?
Trevligt att de bröt det löftet iaf

Varför kan inte folk tänka längre än 80-talet?
Marknaden ändras och så måste utgivare göra med. När internet kom så har onlinespel blivit näst intill ett måste. Jag orkar knappt sitta själv och lira något spel i några timmar om jag inte kan chatta med någon polare eller nya bekantskaper.

Ska vi tycka synd om de som säljer hästar som normal transportmedel bara för att man hade det på början av 1900-talet? Ja man kan likna det så för internet/data är en extrem sak som har blossat upp snabbare än vad någon har kunnat anat. Att man kunde ladda ner över 15 kb/s var ju ett under och att kunna streama film direkt kändes inte ens i närheten av verkligheten då.

Roligt och även se folk som inte orkar köpa vapnen inne i spelet när man får klienten gratis. Du köper ju spelet i spelet och inte i butik, skrota mellanhänderna och gör spelen billigare då transporter och löner inte behövs räknas in när det körs via logistik IRL.

Men jag vill ha en box! Varför? Skiten ligger ju bara där och har aldrig haft någon förkärlek till boxar och annat skit, sparar alla skivor i en box för att kunna nå dem snabbt.

Använd mer reklam och andra betalsätt för att maximera vinsten, "if you can't beat them join them!" Ett sant talsätt som borde användas mer av utgivarna.

Skrivet av najtrows:

zauii89: jag håller med. storyn är ju inte tillräckligt stark för att frambringa någon glädje överhuvudtaget. dock har jag inte ens försökt se någon mer än ettan. den visade mig vart det skulle ta vägen och tja, det har ju för fan gjorts 5 st såna där jävla filmer.

2an är nog den som suger mest av de 4a som jag har sett. Serien utvecklas mer och mer i 3an och 4an då man får se varför och hur de gör. Blir mer ett cross over med oändligt många tidslinjer, så som Pulp Fiction som börjar med slutet :S

Även PF är en av mina favoriter och gillar man inte flash back filmer så gör man det inte kan ju inte hota någon att tycka om dom. Du borde dock se vidare för att verkligen se vem John är

Skrivet av Hymer:

4 av 10 på toppen är nya PC spel det är inte illa plinkat

Menar det... Bara bullshit att ingen köper spel som äger en PC. Känns som PC har visat vart skåpet ska stå. Sen när GTA IV kommer så blir det väl nästan 5 av 10 ^^

PC ftw!

eller så gör man som blizzard... släpper inte skit

Fysisk kopia är så 1900-tal.....

Jo jag behövde min knäckebrödskiva till spel för NES men idag. :S
Fodralen har jag ändå kastat bort och vore det inte för dessa jävla non CD skit som krävs så skulle jag bunkra bort den med.

sektioner som STEAM äger imo.
Direkt nedladdning av patcher utan problem, kan spela det vart du än kommer bara logga in och leecha hem det. Jo idag kan man göra det när det tickar ner med en standardlina.

Synd att det ska vara dyrare... Men klick and play gillar jag skarpt iaf
Blir att inhandla detta när den nya datorn kommer så man kan maxa allt. Pew pew!

Skrivet av Mr.Waterboy:

Varför har dem redan uppdateringar efter att spelet precis har sålts? Vore det inte smartare att fixa dem buggarna innan?

Tror du spelet lanserar samma dag som den går till tryck? Säg att det tar 1 - 2 veckor MINST om hela jorden ska få det samtidigt, vilket för mig låter ganska kort om tid. Men på 1 - 2 veckor så kan ju du komma på ganska många små fel som borde korrigeras.

Eller vi tar detta som ett fint exempel
Du har gjort ett prov och går utanför provsalen och kommer på... AJ fan! Resultatet på andra frågan borde vara B.

Vore det inte smartare att svara B från början?

I rest my case

Skrivet av Mooe:

De andra trailerna är så mycket bättre.

En av dem: http://www.youtube.com/watch?v=BsWWjR7TNeA&fmt=18

Den visa ju FZ för flera veckor sedan 8)

50% av alla spel på multiformattoppen är PC!
Länge leve PCn! Fan så mycket bättre nuf said

Tråkigt att Valve släppte skiten till konsoller...
Enda de gör är att gnälla. Släpp mer PC exclusive som är bra!
Samt sänk priserna med ½ på steam så det är värt att ladda hem skiten, orka betala samma pris som för ett paket som har blivit pressat och i ett plastfodral med manual och leverans till en affär som har anställda som ja ni fattar... borde nästan sänka det med 70% ^^

Avatarer har väl funnits redan sen rollspelets start :S
Orka bry sig.... Varken M$ eller Nintendo var först ^^

Örebrew - Från Närkeslättens mylla -

AF08 kanske inte är det bästa spelet för 3e wii partsdel. Tycker det ser väldigt grötigt ut och skiten vill inte kasta bollen när man själv vill det vilket leder till plågsamma hårryckningar

Skrivet av Sebastian Lind:

Buio:
Det utbredda piratkopierandet till pc kan också vara en viktig anledning att pc-utgåvor ibland slopas. Helt enkelt för att utvecklarna är rädda att folk skall välja att pirata spelet till pc istället för att köpa det legitimt.

Offtopic
ZOMG en newbi creware med mindre inlägg än mig!
Välkommen

Vad är det med folk? Först gnäller de att de inte får spelet.. När de väl får ett pre beta spel med en jävla massa buggfixar första veckorna så rasar de med och vill inte lira det ens köpa skiten.
Blizzard har alltid annonserat 1 - 1½ år innan de släpper spelet. Kommer alltid att göra, de tummar inte på kvalité och är det inte bra så kastar de spelet i tunnan "Ghost spelet till konsoll är ett exempel"

Eller så är alla 12 år och kommer inte ihåg när Blizzard gav ut sina lir O_o

Behövdes ju så jävla många buggfixar på Pong och Pacman :$ Det var bättre förr! *ironi på hela inlägget*