Inlägg av anon2856

Inlägg som anon2856 har skrivit i forumet

Ladda ner i 9000 kb/s schysst med torrent
Kan inte annat än säga tack FZ
Nu ska det spelas!

Får visa mitt leg 9 av 10 ggr när jag handlar på systemet och är årsmodell 80

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SÅ JÄVLA ÄGD!!!!!!!! ROFL
Aldrig sett den där parkeringen värt en förstaplats på kass körning

Nej.. nu tar de ännu större andelar för nöjesindustrin så bio/musik kommer skjuta alla som inte köper deras prylar då de antar att alla är pirater! Skönt att företag fattar att digital industri är framtiden.
Borde ha landat för länge sedan.

Skrivet av gamer_:

Varför inte sänka månadskostnaden?

Varför? Du kan spy 99 kr i månaden för att lyssna på skit som spotify men inte till ett gediget bolag som Blizzard ^^

FANBOIS FTW! Men allvarligt har de släppt något skit i deras historia och när SC2 och D3 kommer.... *sick*

and a stripper..... ZOMG köp köp köp!

sitter och tänker på en quad core med 4870 kort med 4 - 6 gig ram för cirka 13000, bara för att de som klagar ä tonåringar och tjänar 0 kr plus månadsbidrag kan jag inte mer än säga väx upp och börja jobba... 13000 är ok för mig vill inte spendera mer då priserna sjunker som en sten och runt 13 steget får man mycket prestanda per krona.

zomg testat det i 6 dagar helt ok
2a dagen första millen sen 3e dagen hade jag salvage och cashen trillar in. Min första inplantat igår och nu kommer skillsen in
Ska nog aktivera och fortsätta.

Just det heter Fenguy ingame

Ser ju ut som när man spela F1 på Atari på tidigt 90-tal....
Pinsamt

DRM kostar pengar och gör ett skitjobb mot de som verkligen betalar. Borde sätta ner priset på spelet genom att kapa DRM kostnaden.

hahaha USA... Om man är stenrik jo.. Men vart är det dåligt att bo då isf? USA knappt någon semester, ingen hälsogaranti, inget trygghetssystem osv osv. Var man ska sköta sitt och skita i andra. Känns lite som överdriven kapitalism men är ju ingen kommunist vpkare heller gärna något mitt i

Givet köp när nästa dator landar i famnen

Bästa pris inom EU 269:- för Singstar ABBA

VA FAN TROR NI!!!!!
Jag ryggar tillbaka när jag ser ett spel som är 1 år gammalt som står uppe på hyllan för 650 kr... Jävla skitmarknad. Köpte dock Galaxy för att min sambo verkligen ville ha det men själv hade jag kunna väntat tills det droppa under 400. Tycker spelen är för dyra och skulle lätt köpa fler om de kosta cirka 400. Jag är inte snål och tjänar ok men tycker inte priset är värt att slänga ut 600 för något man kanske sitter under en kväll (11 timmar).

Skönt att lågkonjunkturen har slagit till så de kanske börjar fatta vad som händer.

Skrivet av IceMan:
Skrivet av trasen:
Skrivet av wsod:

Vad är problemet med bittorrent protokollet om man får fråga. Släpp spelen på trackers, kräv en cdkey som verifieras på en av deras servrar. Finns inte något enkelt sätt att knäcka det.

Skit i mellanhanden, spelbutikerna. Då försvinner en del av kostnaderna för spelet. Vi behöver inte butiker när vi har världens bästa sätt att dela/distribuera information själva. Internet.

Det är samma sak med skivbutikerna. Varför ens ha dem? Allt de gör är att ta pengar från artisterna och sen ta mer pengar från oss mha. gammal teknologi.

Jag skulle lätt betala för ett spel om det fanns tillgängligt att bara sätta in pengar på ett konto via internet och sedan dra ner en digital kopia. Köper flera spel via steam. Det bästa är att spelen inte kommer 10 månader senare till Sverige än vad de gör till resten av världen då. Sådana grejer knäcker de flesta och de drar ner skiten istället.

Hail internet.

Jo för att OM det skulle bli så så skulle det bli färre jobb tillfällen.. många butiker skulle stänga eller konka innan dom ens hunnit reagera...

Tycker personligen att det är en skitbra lösning det du säger, men det skulle inte funka globalt =(

ang jobben, tider förändras nya lösningar kommer, man får anpassa sig helt enkelt.

vidare så får bolagen skylla sig själva att dom inte snabbt nog tog det nya mediet (internet) till sig utan var sega och konservativa, då får man en hård smäll. Idag måste företag vara väldigt snabba och flexibla.

Mena det.. Titta på det globala "skiten" vi har idag. Varför skapa produkter ingen vill ha aka GM och Ford. Bensinslukande satsningar när bensinen tar slut. Kan även titta på oljetanksen som Sverige gjorde förr i tiden. Staten gick in och "sponsra" för att de skulle överleva. Jo jo staten förlora miljarder och länder köpte kinatanks ist då de kosta 1/3.

Nu säger jag inte att allt ska produceras i Kina men att slänga ut just det du gjorde visar på okunskap. Marknaden ändras skulle jag stå och sälja hästar på Hötorget i stockholm som transportmedel skulle jag bli idiotförklarad. Tycker också att trackers skulle vara en bra teknik samt kränga cd-nycklar för att kunna spela. Finns andra jobb att söka i framtiden

Vore roligt att ge alla större möjligheter att ändra spelen för konsoler med. Mycket av den gratisbaserade spel communityn ger bra bas för nya och gamla spel att leva vidare. Tex CS från HL men även se WOW. Tusentals addons som folk snickrar ihop för att låta spelare använda senare. Tror inte Half life skulle vara lika stort om de inte hade tillåtit moddarna att leka med spelet. Nyckeln till framgång är som sagt gratis arbete och inte av utvecklarna själva utan tonårssjälar som lever för sin hobby och gärna vill utveckla nästa generations spel.

Kommer FC2 in på top 3 är det ju ett skämt...
Då kan man ju lika gärna skita i allt va story heter och bara bajsa ut grafik som får en att häpna. Lika gärna titta på en porrfilm, ingen handling och ett massa springande "juckande" från A till B.

Men men ingen förutom FZ vet ju vilka som kommer på top 3 så det är väl bara luta sig bakåt och vänta

Kör -> MSpaint paint on!
Om du har windows....

Miljöpartister och vänsterpack!

God Jul