Inlägg av TAC-2

Inlägg som TAC-2 har skrivit i forumet

1

Klart som korvspad att Ubisoft förnekar att kopieringsskydden har någon större inverkan på datorerna deras spel installeras på.

Jobbar i butik och står ibland i servicedisken, när en kund kommer med en reklamation och frågar om det hänt förut, inte fasen säger jag då att "På denna produkt så får vi in en hel del reklamationer".

Tycker inte spelet såg så väldigt bra ut. Tittar man på hur figurerna är ritade blir det en underlig kontrast mot bakgrunden, de känns verkligen pålagda och inte där. Som att de klippt ut figurer och sedan bara lagt på en slumpmässig bakgrund utan att försöka få de att passa in.

Visst, lirar man spelet så lär man knappast ha tid att kolla på sådana saker, men som åskådare stör det rejält.

Skrivet av Luffarkaka:

Jag kan fortfarande inte få igång spelet. Kunde få igång det till början och spelade någon timme. Sen så kan jag få igång det till start-menyn och då stängs det ner. Så jag hoppas fortfarande att det skall dyka upp en uppdatering som löser det. Spec, i7 6700k, 16GB DDR4, GTX980Ti

Har du testat att starta spelet i "Borderless window mode"? Det funkade för mig när spelet inte ville starta efter första gångens uppstart.

Riktigt bra med demo!! Mer sådant, då slipper man fultanka spelet för att testa och sedan ev. köpa det eller köpa och sedan ångra sig.

Jag tankade demon, testade, var inget för mig och gått vidare, nöjd med det.

Jag köper främst från Steam men även från nyckelsajter såsom G2Play, G2A, GreenManGaming och liknande om de har bättre priser (vilket de oftast har).

Att de "behöver" släppa FF VII i "episoder" är bara skitsnack och trippelt skitsnack. De vill bara kräma ur så mycket pengar som möjligt på alla möjliga sätt.

Som en skribent ovan skrev, blir att avstå av ren princip. Att släppa spel i dessa s.k. "episoder" är det nya mikrotransaktionshelvetet när mikrotransaktioner inte fungerar så bra längre.

Jag var å andra sidan skeptisk redan från början när de gick ut och sa att de skulle göra en remake och mina farhågor blir mer och mer besannade ju mer jag hör om spelet.

Många av de som förbokades kommer säkerligen hamna på eBay och liknande till högre priser.

1