Inlägg av DeSStroyer

Inlägg som DeSStroyer har skrivit i forumet

känns faktiskt bra det här. Att Isaac är störd numera är ju inte direkt konstigt efter allt han gått igenom.. älskar DS2

to bad att jag redan äger filmerna.

som vanligt, vinner man aldrig. suck

hm, Antar att dom flesta av er som ens nämner RE4 och/eller 5 är finniga 15-17 åringar som va små kids under den tiden då spelen faktiskt gick att spela utan att vilja ta livet av sig eller någon annan. Resident Evil det första fram till RE3 är bra spel, resten är inget annat än spel gjorda för att glädja förståndshandikappade. Filmerna suger mer balle än ett läderhomo på pridefesivalen.

Gillar hur han tänker, visar ju bara att han brinner för sitt jobb och vill utveckla produkten(rna) mer. Spelat BETAn i ett par timmar idag, det enda jag tycker va mindre bra är hur snabbt man kan stiga i grad, borde vara mycket svårare, eller iaf ta längre tid. Men överlag är jag övertygad om att spelet kommer kunna kicka MW3s ass vilken dag som helst.

Ja, så länge denna håller bättre standard än dom två 90-tals rullarna.. som förövrigt är något jag skäms över att ens sett. Men jävlar vad cool Scoripon är, minns när man satt på i sitt barndomsrum och lirade första spelet, och "spelade sjuk" så morsan lät mig vara hemma från skolan.. Antar att man va för gammal när filmerna kom för att uppskatta dom.

sjukt roligt spel. Enda saken jag seriöst saknar är mer inställningar. Skulle vilja kunna ändra grafiken mer än vad man redan kan.. Tycker att spelet ser lite väl kasst ut för att vara 2011.. Men men, spelet är sjukt roligt, dock inte testat COOP än.

Som någon skrev " ett super våldsamt-zombie spel" Vart någonstans är spelet super våldsamt? Visst, finns blod och det flyger lite armar hit och dit. Men super våldsamt... kan jag inte alls hålla med om. Spelet är exakt lagom våldsamt för att vara ett Zombie spel.

spelet flyter på oerhört bra. Hade önskat lite roligare grafik bara. Ser inte direkt jätte bra ut. Men sjukt roligt.. förutom att vissa delar av spelet e lite halv trökigt.

Sjukt roligt spel. precis påbörjat kapitel 2, då man äntligen kommit in i staden... *spoilervarning* något techland kunde struntat i är "gäng-snubbarna med pistoler" vid vattenverket.. troligt att man skulle skjuta på andra överlevande, när världen blivit invanderad av "less-dead-peoples".. Och idioterna i tvångströja är nog dom fienderna jag hatar mest.

blir nog ett köp, kan bli trevligt att stå emot vågor av xenomorphs tillsammans med polare.

Spelar alltid igenom spelen, även om spelet är dåligt. Tycker dock att ALLA spel som kommit dom senaste 10 åren har vart för lätta att klara. Ta typ DMF tog inte ens en dag att spela igenom, eller tex Dead Space.. pinsamt lätt att klara. (och ja, jag spelar alltid spel på högsta svårighetsgraden)...

lirar som manlig karaktär, helt enkelt för jag är kille.
Däremot spelar min sambo som kvinna. Dottern ville inte spela ME bara för att man inte kunde vara en utomjording

haha, underbart, nästan så jag själv funderar på att slänga ihop en hemsida och driva med MW3, men mest med dom få personer som ser framemot skiten. Ser man framemot MW3 förtjänar man att bli mobbad.

hur kan man förenkla ett spel där folk utan minsta skill lätt kan stiga i grad efter ett par minuters spelande. Hatar verkligen Cod.

tycker det va as kul, roligast var alla PS3-fanboys som grät sig till sömns. Envisas man med att spela konsol så får man fan skylla sig själv. Rätt åt er.

Upp till bevis, DA2 var ju mer eller mindre en pungspark på oss spelare. Jag menar, dom visste ju garanterat vad vi gillade med DA:O, så frågan är varför allt det som gjorde första spelet bra var helt borta i 2an..

Far Cry 3

Eftersom Far Cry 2 vart en riktig besvikelse så har jag tappat intresset för Far Cry. Ettan va riktigt roande.. och tvåan var det bara kul att leka med elden..

Nintendo har väl ändå aldrig haft hardcore gamers? Och som någon stolle skrev att Battlefield inte är hardcore, antingen är du 13 år gammal eller förståndshandikappad. BF ÄR hardcore medan tex cod är fjant spel för 13 åriga små kids

Någon mer än jag som får ljud samt ser muspekaren, men ingen bild? Ser alltså muspekaren som är i spelet, och hör allt, men ingen bild. Några ideér hur man fixar det???