Inlägg av Supercoca

Inlägg som Supercoca har skrivit i forumet

Ja inte är det Minecraft i alla fall. BF 1942 för innovation och BF 2 för att dom följde upp med ett spel som stod sig så länge som det gjorde.

Varför inte Minecraft? För att Minecraft i grunden är innehållslöst, det som gjorde att man la ner dom timmar man gjorde var alla mods som tog det till skyarna.

Lovande, jag kan vänta några år till så det blir perfekt.

Skrivet av Sapiens:
Skrivet av Supercoca:

Mods är vad som har gjort spelmotorer stora och långlivade, det är sorgligt att mod stöd inte är en industristandard längre. Ingen utvecklare har någonsin kommit i närheten av den kreativitet spelarna själva har uppvisat.

Varför sälja ett spel som överlever många år med mods när du kan sälja ett spel som lever tills att du släpper nästa spel? Pengar tog över och vi spelar fortfarande spel som skapades av moddare en gång i tiden.

Man får heller inte glömma bort att det ska från början även finnas en bra grund att utgå ifrån. Dem bästa spelen så som Doom, Quake, Half Life och Unreal Tournament, gav oss också dem bästa och mest minnesvärda moddarna.

Modstöd finns även idag men allt för ofta tycker jag se det som ett slags dåligt rättfärdigande för att förvara ofärdiga spel.

Fast just Doom, Quake, Half Life, UT skapades också av nördar för spelare och spelglädjen i sig. Sen kom girigheten in i bilden och ID, EA osv. stoppad mods, privata servrar m.m allt för pengarna. Se till Arma 2, sålda otroligt enbart pga. ett enda mod (DayZ), så när dom släpper Arma 3 fattade dom att mods var viktigt och det säljer pga. av att folk spelar Wasteland, Takistan osv.

Mods är vad som har gjort spelmotorer stora och långlivade, det är sorgligt att mod stöd inte är en industristandard längre. Ingen utvecklare har någonsin kommit i närheten av den kreativitet spelarna själva har uppvisat.

Varför sälja ett spel som överlever många år med mods när du kan sälja ett spel som lever tills att du släpper nästa spel? Pengar tog över och vi spelar fortfarande spel som skapades av moddare en gång i tiden.

Tycker dom är lite sent ut med Vanilj servrar, det var större intresse för några år sedan men nu är det betydligt svalare.

Det jag minst mest från vanilla var det långa grinden till max lvl, pvp i STV och det underbara folket man spelade med. RIP.

Valve kan omöjligen gå på ARN's linje, att hålla på att bevisa fusk kostar tid och pengar samt att dom inte vill avslöja hur dom hittar fusk. ARN är en tandlös tiger i detta fall.

Skrivet av Ballong:

Förstår inte varför folk tycker det är så dyrt? Är ju som vilken grym gaming skärm som helst! Eller en tv man köper till tv rummet, man får ju ingenting för 7k? Eller varför inte en ny skoter som man använder ungefär 3 månader per år här, kostar 140k och det är många som köper dom. Är datanördarna så sjukt snåla så dom tycker 7k är dyrt för nåt så fränt som VR?

Eller kan de vara så att många av oss datanördar är arbetslösa?

Det är dyrt för svensson IMO, köper inte svenssons VR så slår den inte igenom. Att vi entusiaster köper VR betyder inte att VR har slagit igenom.

Varför VR inte slår igenom i år.

1. Generation 1 = Barnsjukdommar, dålig spec. osv.
2. Dyrt
3. Kräver top spec. dator vilket många inte har.

Personligen kommer jag vänta och se vad gen 2 har att erbjuda.

Med tanke på den felbeskrivning som har angetts så ser jag inte att felet beror på ett strömproblem, skulle datorn lid av för lite ström kapacitet vid belastning skulle det uppstå helt andra problem.

Strömmen är det inget fel på eftersom datorn fungerar.

BIOS är ingenting man uppdaterar jämt och ständigt, är inte ens säkert att det finns en uppdatering till ditt BIOS.
Du får helt enkelt kolla på tillverkarens hemsida om det finns och vad dom ändrade i den senaste BIOS uppdateringen, chansen att det löser ditt problem är dock obefintligt.

Utan att veta vad du har för komponenter så är det svårt att ge något konkret råd, men som en tidigare sa börja med att avinstallera dina grafikdrivrutiner,boot om och installera det senaste som finns från tillverkaren.

Börja med att kolla upp tillstånd för en sådan uppskjutning, kanske inte är så lätt att få med tanke på riskerna om en sådan raket kommer på villovägar.

Skrivet av khaain:

Ingen skyldighet nej, men det kallas goodwill och det är något som många kräver av företag idag.

Precis det går inte att stick huvudet i sanden och tro att stormen blåser över, kunderna går någon annanstans tillslut.

Störtskönt!

Skrivet av Castor.T:

Äh, jävla skit.

Tyvärr var det många som tävlade så chansen är ju ganska liten om man säger så.

Du hade en chans på 699 med tank på att det bara var så många som svarade rätt på sista fråga.

Rulla, rulla, rulla, rulla, rulla, rulla, bäst att jag rullar lite till ifall det inte var nog! Rulla.....vilken besvikelse.

Hej vi skall dra lite mera pengar ur er för gammalt skit tack för att ni betalar!.....Nej tack!

Fett nice, kommer bli att inhandla direkt.

Skrivet av danjoh93:

Är jag den enda som tycker att det är lite överdrivet? Jag menar, det är bara ett spel, ingen dör om någon fuskar. Det är klart att man inte ska fuska online men nu börjar det bli lite väl mycket. Det räckte med att stänga av fuskarna.

Det kosta Blizzard en massa pengar att koda om för varje fusk givetvis har dom rätten att kräva dom pengarna av fusket skapare.

Skrivet av TotalCraptastic:

Personligen tycker jag det är som att stämma en vapentillverkare för att någon skjutit "olovligt" en annan person. Det spelar roll om det finns noll vapen eller 300,000,000 vapen i världen, det enda som spelar roll är om någon/några kommer använda dom.

Nu är jag inte insatt i detta ämne, men om deras "utveckling av vapnet" i fråga bryter mot EULA och copyright osv är det ju en annan sak också. Men skulle det falla en dom just för att "dom utvecklat ett vapen som ger fördel" så hoppas jag vapenindustrin är nästa, fäller man någon för att utveckla något så löjligt (i sammanhanget) som ett fusk till ett spel, kan man hellre dömma någon för att utveckla "fusk som tar liv".

Inatt jag drömde något som, jag aldrig drömt förut...

Vapen används t.ex av Polis och Militär i ett "gott" syfte. Fusk har skapat enbart för ett ont syfte så det går inte att jämföra.

NS1 var grymt bra, enda problemet var att hade du inte en bra commander så spelade det ingen roll hur bra lager spelare i övrigt.