Inlägg av Orbs

Inlägg som Orbs har skrivit i forumet

Är jag trög? Jag söker "Sega forever" på appstore med min Iphone, men jag hittar inget?

Retro spel på Switch och Wii

Jag har ett par funderingar.

1. Kan man fortfarande köpa retro-spel till Nintendo Wii och Wii-U? Om jag köper en Will, har jag då möjlighet att köpa många gamla klassiker via virtual console eller vad det kallas? Eller har man slutat sälja dessa?

2. När kommer alla dessa gamla klassiker släppas till Nintendo Switch?

.

Min switch hittar inte mitt lokala nätverk. Allt annat jag har hemma hittar nätverket (Samsung tv, telefon, padda, dator) men inte switchen. Så jag fick lägga till nätverket och göra alla inställningar manuellt, vilket inte är helt enkelt om man inte är expert på området. Jag hade nog en del tur som fick det att fungera efter någon timme och en del svärande.

Är det ingen annan som har detta problem?

Dessutom har jag ibland problem med att vänster kontroll tappar kontakten.

Min switch hittar inte mitt lokala nätverk. Allt annat jag har hemma hittar nätverket (Samsung tv, telefon, padda, dator) men inte switchen. Så jag fick lägga till nätverket och göra alla inställningar manuellt, vilket inte är helt enkelt om man inte är expert på området. Jag hade nog en del tur som fick det att fungera efter någon timme och en del svärande.

Är det ingen annan som har detta problem?

Dessutom har jag ibland problem med att vänster kontroll tappar kontakten.

Resident Evil till PS1.

Alltså det första Resident Evil. Det var för sin tid ett otroligt bra och banbrytande spel. Jag minns hur jag och kompisarna satt och spelade på helspänn hela tiden. Minns en sekvens när man gick i en korridor i herrgården, när plötsligt hundar med ett brak hoppade in genom fönstret utifrån. Jag sket nästan på mig.

Konstig poll, det går liksom inte att svara. Skulle kanske ha formulerat frågan:

"Vilket Battlefield-spel har du haft mest kul med?"

BF1942 hade jag mest skoj med, troligen för att jag var med i en klan som spelade lite turneringar och så. Men om jag ska svara på vilket jag gillar mest så är det BF4 för det är det spelet jag spelar nu. Skulle jag testa 1942 idag skulle jag troligen inte uppskatta det särskilt mycket.

.

Ballt! Jag som spelat massor med BF4 känner igen varenda scen från banorna i spelet. Riktigt häftigt att se med upphottad grafik. Får mig att längta till den dagen då spelen blir precis så snygga som i den här filmen.

Jag förstår att ni som inte spelat så mycket BF4 inte kan relatera till det här och att ni rycker lite på axlarna. Men för mig var det uppskattat.

Jag tycker det är riktigt skoj! I alla fall den här banan som spelas nu i betan. Lagom stor map enligt mitt tycke.

Flyter på rätt så bra, men jag har en bra dator med GTX 780 3gb. Snittar nånstans runt 90 fps på medium grafikinställningar. Har dock hängt sig några gånger och så finns det en del småbuggar, men det löser sig.

Kör BF3 i 120+ fps. Skulle aldrig sätta mig och lira något med 30 fps...

Ni har kanske sett den här artikels på Sweclockers.
http://www.sweclockers.com/nyhet/17662-nvidia-spelkonsoler-ko...

All heder åt SVT som visar E-sport, de har sänt ett par gånger tidigare från Dreamhack. Synd dock, tycker jag, att de nästan bara visar Star Craft. Kan mycket väl bero på att jag inte lirar det själv, men jag tycker är jäkligt svårt att hänga med i vad som händer. Rätt som det är har någon vunnit utan att jag fattade vad som hände. De visade några matcher Dota2 för en tid sedan, mycket roligare att titta på och lättare att hänga med i för en oinvigd. Vore kul om de visade cs också.

Jag Robot av Isaac Asimov. Filmen I Robot är löst baserad på denna bok. Boken innehåller flera berättelser som är väldigt bra! Inte så jäkla mörk dock, mer filosofisk och smart.

Hoppas verkligen det är ett Aprilskämt och att ni kommer fortsätta med FZ Play! Det här sista avsnittet kändes lite avslaget om jag ska vara ärlig, men de övriga har varit suveräna! Ni bara måste fortsätta. Puss!

Skrivet av Winzi:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Vi skriver i regel aldrig ut motiveringarna för att slippa diskussioner som "min var bättre", "den sög" och "jag har ätit pannaka!".

Och det är just därför "utslags frågor" som fråga 4 är så fruktansvärt dåliga.
Vem är det som bestämmer vad som är perfekt?
Det är en fråga utan svar. Kanske om man vet vem/vilka som betygsätter och vet vad denna/dessa tycker om så kan ett "svar" på frågan ges.

Sluta med dessa dumheter till frågor framöver, det är iallafall min åsikt av det hela.

Hur som helst, grattis till vinnaren.

Det vore faktiskt bättre och mer rättvist att man bara lottar en vinnare bland alla som har rätt svar. Speciellt som man inte får veta vad vinnaren skrev.

Jaja trevlig helg och grattis en en gång till vinnaren.

Grattis! Vad vad vinnarens förslag då? Hittar det inte.

Jag är sugen på att testa. Det är inte mycket pengar, är bara att installera tillbaka till W7 om man inte gillar det. På lite sikt kommer väl W8 att ta över vare sig man vill eller inte? Jag tror säkert W8 är bra när man får vänja sig. Tycker många verkar omotiverat livrädda för förändring. Man har en tendens att skrika nej! Dåligt! Vill inte! Utan att egentligen veta speciellt mycket om vad det är man tycker är så dåligt. Tycker också att många väljer att fokusera på det som är dåligt, letar liksom fel och vägrar se det som är bra. Jag vet inte, kanske är nånting i våra gener.

Kommer det till PS3?

Error 37 nu ikväll igen. Först disconnected from server, ska logga in igen, error 37.

Här är en filmsnutt med lite som kommer att komma de närmsta månaderna.

http://www.youtube.com/watch?v=3-TChrg5foo

.

Skrivet av shaitan:

star wars the dying republic...

Troll... Är level 41 nu, och spelet blir bara roligare hela tiden. Tror inte det kommer att dö som så många andra mmo gjort de senaste åren.