Inlägg av scorch

Inlägg som scorch har skrivit i forumet

1

Alltså... Vad är problemet? Han heter ju Tom också. Kan väl använda vilket han vill. Hälsar han på folk med Tom kommer folk kalla honom för Tom.

Vad är det som är så fult med Dovahkiin? Vad gör det att det kommer från ett spel? Är väl bara roligt att ha ett unikt namn.

...pandor?

Skrivet av Richard:

"Along with Dooma Wendschuh, Corey has co-written video games such as Prince of Persia: Warrior Within, Stolen, Battles of Prince of Persia, Prince of Persia: The Two Thrones, Assassin's Creed, Army of Two and Assassin's Creed II."

http://en.wikipedia.org/wiki/Corey_May

Det verkar som att wikipedia har refererat fel. I referensen nämns endast Assassin's Creed ett, och inte tvåan, men wikipedia säger ettan och tvåan, alltså ingen källa till att de skulle varit med och skrivit storyn till tvåan.

Om det nu skulle vara så att Corey har varit med och skrivit storyn så verkar det ju i alla fall inte som att det var via Sekretagent Productions, då det varken står på wikipedias artikel om företaget eller på företagets egen hemsida.

Jag tycker i alla fall att tredje alternativet är rätt svar på frågan.

EDIT: Ah, såg inte att det pratades om ett mail där det var bekräftat. Fortfarande konstigt att det varken står så på wikipedia eller företagets hemsida.

Massivt, komplicerat, häftigt.

Världsdum lagspelar-AI, förra generationens grafik (snygg rök dock) och landfordonshanteringen känns som den blev kodad på en bortglömd pisskvart innan spelet skulle skeppas.

Skrivet av Javas:

Men misstänker att det kommer bli totalt omöjligt att ta ner en Tank om det ska vara realistiskt

Molotov. Spring.

Vad var det Valve sa som rättfärdigade en uppföljare hellre än patchar/tillägg till ettan? "De hade för många nya idéer för att det skulle gå att implementera i ettan."

Vad har vi sett hittills som är nytt i tvåan? Banor, karaktärer, vapen, en till special infected, fler olika sorters zombies och kulor som tänder eld på zombies. På vilket sett skulle inte det gå att implementera i ettan?

Hittills är jag riktigt skeptisk. Om de inte visar något som är revolutionerande bättre än ettan tänker jag inte köpa det, även ifall jag kört sönder ettan med en bulldozer och tycker det är ett av de roligaste spel jag någonsin kört.

NU kom uppdateringen till PC...

1