Inlägg av eriksson1993

Inlägg som eriksson1993 har skrivit i forumet

1

Första FZ-quizet jag fått 10/10, men så ville jag bli riddare som liten också

Jag är gärna med, jag med

Citat:

Added an alternative Nilfgaardian Armor set inspired by Netflix’s The Witcher series. You can enable it in Options → Gameplay.

Mycket generöst av dig! Vi skulle jättegärna vilja testa ”PGA TOUR 2K21” /S&A

Ja

Skrivet av Gregerory:

Intressant fråga.

Jag har bra spel som jag börjat på och bara tröttnat. T. Ex. Sprider Man. Blev rätt mätt på svingandet och att manuset än så länge halvvägs in var alldeles för förutägbart.

Men spel som jag inte klarat av som jag tycker om. Jag har kört fast på Blood and Wine. Kommer inte förbi. Jag har tittat på tutorials, lets play, backtrackat till Velen för att kunna göra mängder av potions, sänkt svårighetsgraden...det går bara inte. Funderar på att spela om hela skiten när nextgen versionen kommer för att skapa ngt. slags momentum för att trycka mig igenom.

Om problemet:

Det är när vampyrisarna tar över staden. Går bra i början men när man väl kommer till ett torg där det är flera spritt språngande nakna tjejer som vill ta livet av Geralt, då lyckas de med det om och om igen.

Hade precis samma problem som du, vid precis samma moment som i spoilertaggen – en lösning som fungerade förvånansvärt bra, var att helt enkelt springa förbi torget, så långt till vänster som det går. De två tappade då intresset, och fienden därnäst kan besegras ifred. Hoppas att det fungerar för dig också, om du inte hellre väntar till next-gen

Hej! Eftersom tråden ligger i "Visa upp dig själv"-kategorin så antar vi att det är din (med)skapelse – snyggt jobbat i sådana fall! Vi var mycket intresserade, men insåg sedan att spelet var till Android och inte PC Allt gott

Skrivet av shelter:

Här är 3 steamnycklar, hoppas dom fungerar fortfarande, först till kvarn.
INK:
K2N8G-TN0KM-ZPD2R

Speedrunners:
D5MGW-0I3Q3-A8KQD

Divekick:
0VQ6Y-ZN0ZB-9E74Q

Tack, vi har tacksamt tagit emot Speedrunners – roligt med local multiplayer! Allt gott!

Då vi gärna får försäljningen överstökad för att frigöra fokus till annat (en Celeron-hjärna tillåter inte så många parallella processer), så sänker vi utgångspriset till 300 kronor, men vid snabb affär låter vi spelkoden gå för 250 kronor. Allt gott /Alexander

[Såld] Call of Duty: Black Ops Cold War [PC]

Tråd ej längre tillämplig.
----------------------------------

Hej,

En spelkod avseende Call of Duty: Black Ops Cold War [PC] (som medföljde grafikkortsinköp) säljes för 350 kronor.

Vi har tidigare sålt samma typ av "bundlad" spelkod tidigare, och då har det gått bra att koden först låses upp av oss, för att sedan skickas till presumtiv köpare, som sedan aktiverar koden, i det här fallet i Battle.net-launcher:n. Då vi inte vet på förhand om det fungerar på exakt samma sätt som förut så försäkrar vi oss så klart om att det fungerar innan pengar byter händer.

Spelkoden skickas efter överenskommen affär via PM här på FZ. Betalning sker föreslagsvis via Swish.

(Vi kommer inte vara anträffbara under den närmaste timmen, för kännedom, men sedan tittar vi in här sporadiskt.)

Vänliga hälsningar, och allt gott,

Alexander

Innan någon investerar pengar som man inte har råd att förlora om det skulle visa sig vara en bluff (känns som ett perfekt upplägg för ett Ponzibedrägeri, där framtida investerares insättningar finansierar tidigare investerares vinstuttag), så vill vi bara förmedla att hemsidans registrar (GoDaddy) har låst/förbjudit förnyelse av domänen (källa: https://se.godaddy.com/whois/results.aspx?checkAvail=1&tmskey..., vilket brukar tyda på underliggande juridiska problem med hemsidan. Den 7 mars löper domännamnet ut, och om eventuella juridiska problem inte rätats ut till dess torde hemsidan upphöra (åtminstone på befintligt domännamn). Iakttag försiktighet.

Skrivet av Sippil:

Kan bara se ett gratis demo, resten kostar ju ☹️

Vi var bara sent ute – av någon anledning slutade helgen "6pm GMT"

Edit: Tankevurpa här – det är ju måndag i dag och inte söndag, så sluttiden var snarare generös än godtycklig.

Skrivet av Saarela81:

Crusader Kings II: Dynasty Starter Pack (osäker om detta bara är ett DLC)

Vi skulle jättegärna emotta Crusader Kings II-nyckeln! Det vore en stor glädje!

Kingdom Come: Deliverance (!) och Aztez gratis nästa vecka (från kl. 17:00 13/2) på Epic Games Store. Till dess Carcassonne och Ticket to Ride.

Vilket fint julinitiativ! Steam, önskar vi oss
Tack, och God Jul!

@uberpwnage2.0: Vad bra! Det gläder mig! Tack för att du gör FZ till en fin plats att besöka!

Hej igen,

En forumit inledde förhandlingar för tre veckor sedan, varmed vederbörande fick de två koderna skickade till sig, men betalning uteblev, och personen svarar inte på PM. På så vis vet jag inte om koderna är aktiverade och på så sätt förbrukade eller ej, men jag kan inte heller verifiera att de inte är aktiverade utan att förbruka dem själv.

På inrådan av min fru gör vi i stället så här: med ovanstående i beaktning så skriver vi koderna här nedan, och någon som är intresserad av endera spel är välkommen att testa om det fungerar att aktivera koderna, och meddela om det går eller ej här i tråden. Fungerar det så har du fått spelen gratis, om det inte fungerar så är jag tacksam för din hjälp att avgöra om vederbörande forumit spelat rent eller ej.

Tack på förhand,

Alexander

P.S. Om vederbörande forumit läser detta: du är inte utesluten från de nya spelreglerna, så om det varit så att du faktiskt aktiverat koderna och inte bara ignorerat mina meddelanden, så får du behålla dem utan hänsyn till förhandlat pris. Vi önskar också dig allt gott. D.S.

-----------------------------------------------------------

Control (aktiveras via Epic Games Store)
8YRJJ-5TQNA-B6EJU-KMM5E

Wolfenstein (aktiveras via Bethesda Launcher)
FXY9-4G7P-X32U-4QDC-Y88P

[Säljes] Wolfenstein Youngblood och Control

Hej,

Med inspiration från fidde_k säljer även jag härmed de två spelkoderna som medföljde grafikkortsinköp.

Spelkoderna gäller Wolfenstein: Youngblood respektive Control (release i nästa vecka, 27/8) och priset är 150 kr för Wolfenstein (aktiveras via Bethesda Launcher) respektive 350 kr för Control (aktiveras via Epic Game Store) - alternativt 450 kr för bägge.

Spelkoderna skickas efter köp via PM här på FZ. Betalning sker föreslagsvis via Swish.

Vänliga hälsningar, och allt gott,

Alexander

1